evet, ben bir hayvanım!...
insan ırkı, kendi gelişimi içinde gereksiz bir yere ve sırf tüketim için hayvanları öldürdüğünden, adına kürk denilen, giysi olarak kullanılan saçma şeyi giymek için başka canlıları katlettiğinden ben bir hayvanım...
çünkü; insanoğlu, zevk için yaptığı her katliamla birlikte kendisini de öldürüyor, kendi geleceğini de yok ediyor..
soluk aldığımız ormanları daha ok beton için yakıyor, dünyanın diğer canlılarını kendi zevkleri için yok ediyor...
bencilleşiyoruz, kendimiz dışındakileri düşünmüyor, herşeye aşırı bencilbir şekilde bakıyoruz. bu yüzden de giderek kendi geleceğimizi yok ediyoruz...
!!!EDİT: Sitede bu tarz görüntülerin paylaşılması yasaktır.. Fakat konunun içeriği gereğince Açık gözüken fotoğrafları link haline getirip bırakıyoruz.. Böylece içerik isteyen üyeler tarafından görülebilir..!!!( BooGee )
bu tür konularda hep aklıma fok katlliamı gelliyo..o şirin minicik kafalarına inen çivili sopalar,ve kardaki kan izleri..utanıyorum yüzlerine bakmaya ((
talep olmasa arz olmaz! o hayvanları öldürenler ne kadar suçluysalar giyenler de suçludur! koyunlar keçiler yün üretiyor yetmiyor ****, dertleri ısınmak olsaydı yetinirlerdi, kılın ne kılı olduğunu önemsemezlerdi...
o hayvanlara yapılan işkenceleri bir de giyenlere yapmalı!
__________________ DOĞDUĞUMDAN BERİ SEVEMEDİM LAN SENİ HAYAT!!!
Konu Nora tarafından (19-09-2008 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir..
ay kıyamam masumcanak haywancıklar ya aptal bi kürk için o canlara değermi
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. ^^__SaCrEd WiTcH___AmY__^^
Çirkinliklerini kapatmak için samur kürk yetmiyeceğini öğrenirler umarım. Dünyada varolmalarından ben utanç duyuyorum. Acaba onların derilerinden bir mont benim utacımı kapatabilir mi ?!