JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Fotoğraf

Seçenekler Arama
Alt 01-09-2008, 02:44   #1

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute
Bi Cigara Versene Be Abi!...

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-09-2008, 03:40   #2
-YASAKLI-

okyanussue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 okyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud of

bir sigara sadece lanet bir sigara ve rahat bırakın...

okyanussue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-09-2008, 03:50   #3

KucuK_PsisiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute

Emeğine sağlık abicim

Endless Hope.

KucuK_PsisiK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-09-2008, 04:37   #4

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

"Bi Cigara Versene Be Abi!..." ...
...
...

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-09-2008, 10:52   #5

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

sinirleniyorum kızıyorum ve öfkeleniyorum bu insanları neden içimize alamıyoruz neden yardımlar yapılmıyor neden tedavi göremesinler bir soyu olamayacak insanlar neden bir dünya parayı hala saklıyor neden bir köpeğe bile insandan fazla değer verilip binlerce dolarlık sadece toka alınıyor
Türkiye' yi kalkındırmaya çalışıyorlar ama yurt dışında parmakla sayılacak kadar az üretilen arabayı,telefonu v.s almak için aylar önce sıraya giriyorlar sözde devletimiz keyif çatıyor.
Şirket hisselerinin satış geliri, emekli ikramiyesi, emekli maaşı ve milletvekili maaşlarının toplamı 120,000 amerikan doları bulan maaşı az bulan pek saygı değer ERDOĞAN bu parayı hala bana yetmiyor diyor yaa gelde çıldırma

UYAN TÜRKİYE DİCEM AMA GÖZLERİNİ ÖYLE SIKI KAPATMIŞLARİ UYANMALARI İÇİN SAĞLAM BİR TOKAT BİLE AZ GELİR

10 bin dolarlık saatler...
Alınan topraklar,araziler...
Gemiler,gemicikler...
Villalar...
Tayyibin ve Emine hanımın lüks son model arabaları...
Kaçak trilyonların üzerine yatmalar...
Komisyonculuktan kazandıkları paralar...
ve bu insanlar tahminen bunu Allah için yapıyor ibadet ediyor zekat veriyor öylemii

yazık bu çocuklara yaa

Alt 01-09-2008, 11:47   #6

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

nerde bu devlet??? sağol paylaşım için rasko abi..
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-09-2008, 18:08   #7

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

devlet sadece kendi içindekilere çalışıyor etrafındaki halka deil ama biz bile yardım etmeye kalksak bi dernek kursak (bu zamana kadar kurulan derneklerin sayısı bile belli değil) insanlarımız bıktı artık sahte derneklerden paravan derneklerden çünkü yardımı yaptım diyosun adamın cebine harşılığını sen koymuş oluosun

ben bile bi yardım isteyen birinin ne amaçla istediğini düşünüp öle yardım ediyorum

artık güven kalmadı kimseye yardım ediyim derken ölebilirsin bile acıyan ve kanayan bi yaramız ama kapatamıyoruz

paylaşımın için teşekkür ederim.
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-09-2008, 20:02   #8

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

yurtdışında da homeless insanlar var ama onlara bir sürü imkan sağlanıyor onlar kabul etmiyorlar keşke aynı imkanlar aramızdakilere de sağlansa fotoları görünce içim bi tuhaf oldu avrupa birliği avrupa birliği diye yırtınıyoruz önce içimizde kendi özümüzü düzeltelim sonra avrupaya açılırız

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr
EmilioDeCarro isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-09-2008, 21:07   #9
-YASAKLI-

MaSkE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 MaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of light

tanrının hükümleri geçersiz onlar için cennet ve cehennem seçimi onlar yapar ve hiç bir melek tek kelime söyleyemez..
MaSkE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-09-2008, 22:22   #10

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

sistemin dayattığı fakirlik ve eğitimsizlik politikalarının bir örneği sokak çocukları. çarpık gelişen sistem ve ortaya çıkardığı aşırı bireyci toplumun ürünlerinden sadece biri.

Alt 01-09-2008, 23:00   #11

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

gerçekleri durup durup gözümüze soktuğun için teşekkürler rasko

dumanlı bir ıslık yakışır şimdi dudaklarıma

çok dumanlı gözüküyo harbiden
zibailelectra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-09-2008, 23:09   #12

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 62 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Ne bir söylem ne de bir fotoğraf tetikliyor bu sistemi birşeyler yapılması için.
Onlara sigaradan daha zararlı bir şey veriyoruz, hayatı soluyorlar..

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama