JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Fotoğraf

Seçenekler Arama
Alt 09-07-2008, 18:35   #1

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute
Uç Uç Böceğim

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-07-2008, 18:37   #2

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

yaa çok saol ben bunları çok seviyorum sanki o minik minik vücudu elimde dolaşırken tüm hücrelerime sevgi yüklüyor..muhteşem ya saol paylaşımın için..
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 19:42   #3

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Harika sevdiğim tek böcektirHele kanatlarını iki yana açıp usulca uçtuğu vakit dünyanın en güzel varlığı oluveriyorUç uç uç böceğim der sabırla uçuşunu beklerdik çocukkenO günleri hatırlattın bana Teşekkürler.....

Alt 09-07-2008, 20:17   #4

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Yahu bunu anlamıyorum bende hamamböceği de böcek bu da

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-07-2008, 20:17   #5

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

bende çok seviyorum ama bu arada size bi haber veriyim kumburgaz şuan uğur böceği istilasına uğramış durumda çok fazla uğur böceği var ya
ya da
keder
hadi sen seç

TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 20:17   #6

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

ama hamamböceği seven bi kız görmedim

Sponsored links

Alt 09-07-2008, 20:33   #7

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

bende görmedim hehe
ya da
keder
hadi sen seç

TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 20:35   #8

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

macro cekimleri seviorum ya

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-07-2008, 21:08   #9

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

kırmızıyla süper olmuş

Alt 09-07-2008, 21:43   #10

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Hamam böceğini de uğur böceğini de seviyorum ayrıca en yakın arkadaşım da seviyor. Ve kendisi bir dişi. Hatta beslemeye çalışmışlığımız var.

Alt 09-07-2008, 23:11   #11

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hamam böceğini de uğur böceğini de seviyorum ayrıca en yakın arkadaşım da seviyor. Ve kendisi bir dişi. Hatta beslemeye çalışmışlığımız var.
Kutluyorum,işte bu,türler arası ayrımcılığa son.Hamamböcekleri de sevilmeyi hak ediyorlar

Sponsored links

Seçenekler Arama