JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Fotoğraf

Seçenekler Arama
Alt 18-04-2008, 01:16   #1
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute
Açlığın Resmidir...

Canımda damıttım
seni ey zulüm,
Sancısını
inceden
kum gibi taşıdığım...
Kasığımda
amerikan kemendi
bağıra bağıra
geceler boyu
kaskatı kesilip
kan işediğim...
Uzmandı
cellatlar
ve hin oğlu hin
akım kabloları
kıskaçlarıyla
bilenmiş azıları
buyruğunda
gangister
emperyalizmin...
Gene de yıkamadılar
sökemediler
ve bozguna uğradılar
He canım
karşısında
Çırılçıplak yüreğin...

Ahmed Arif
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 02:08   #2

pagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 pagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond repute

bu esimlere bakmaya dayanamazken bu durumda payım oldugunu, sorumlulugunu taşıdıgımı bilmek o kadar iğrenç geliyor ki hiç bişey yapamamak bile insana suçluluk verirken ya onlara işkence edenler nasıl yaşıyolar rahat içinde onu da anlayamıyorum insan bensem onlar ne
pagan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-04-2008, 02:25   #3
-YASAKLI-

yeza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 yeza is a name known to allyeza is a name known to allyeza is a name known to allyeza is a name known to allyeza is a name known to allyeza is a name known to all

feci fotoğraflar bunlar birun..gerçekler..malesef...
yeza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-04-2008, 02:41   #4

Tutluoyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Tutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Yazıklar olsun bize ve, ve dünyada lüx içinde yaşam süren insanlara
Tutluoyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 02:59   #5

doja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 doja is just really nicedoja is just really nicedoja is just really nicedoja is just really nicedoja is just really nice

Alıntı:
Tutluoyak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazıklar olsun bize ve, ve dünyada lüx içinde yaşam süren insanlara
evet..hala çıkar savaşı sürdüren yaratıklara kendi kaynakları bitmesin diye başka kaynaklara saldıran gerçek AÇLARA yazıklar olsun.
doja isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-04-2008, 13:28   #6

morvesiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 morvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nice

Duyarlı derlemen için tebrik ederim.

Alt 19-04-2008, 20:55   #7
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

offfffffffffffffff
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-04-2008, 20:59   #8

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

canımın yandığını hhissettim resimlere baktıkca nasıl onlar bu haldeyken biz hayatı onlara göre çokta lüx yaşıyabilioruz neden bu kadar benciliz bazen gerçekten hiçte sevimli yaratıklar olmadığımızı düşünüorum...

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-04-2008, 21:24   #9

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

canlarım benim ya kıyamam çok üzülüyorum boşu boşuna israf yapıyorum çoğu şeyde ama bi lokma yiyecek için ne halde insanlar war gıcık oldum kendime yinee!!!

Alt 19-04-2008, 22:52   #10

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 85 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Yüzüne konan bir sineği bile kovamıyacak dereceye geldiğinizi düşünün...BU çaresizliğin sesi.bu çaresizliğin,aç kalmanın yardım alamamanın umutsuzluğu,bu zıtlıkların dünyası bu zenginlerin kazandığı bir dünya,bu acımasızların dünyası,Bu sadece bencillerin dünyası....
Onların gözlerine baktığında umutsuzlugu goruyorsun...Yarın hayatta kalırmıyız düsünenler onlar,,,Biz de yarın hangi cafede cirit atsak muhabbetlerinde gezinenler...
Konusmak da bir fayda değil,,,Hareket gerekir üzülmemiz bir sey degistirmez....

Alt 19-04-2008, 23:00   #11

crazy_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 crazy_blue yakında ünlü olacak gibi

gerçekten bakmaya dayanamadım ama biliyorum ki bunların böyle olmasından benimde bizimde suçumuz var
crazy_blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-04-2008, 23:35   #12

F5uck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 F5uck henüz daha yolun başında

"bizim elimizde altın onların ellerinde incil vardı...şimdi onlar gidiyorlar, bizim elimizde incil onların elinde altınlarımız..."

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-04-2008, 03:31   #13

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
F5uck´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"bizim elimizde altın onların ellerinde incil vardı...şimdi onlar gidiyorlar, bizim elimizde incil onların elinde altınlarımız..."
süper bi sözmüş
resimler benımde içimi acıttı paylaşım için saol...

Alt 20-04-2008, 13:35   #14

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 160 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

benzer bir başlık açmıştım Mutsuz musunuz ? diye , gerçekten düşündrücü fotoğraflar. bakmaya yürek istiyor derler ya öyle. teşekkürler birun.

Dünya kirletilmişse
Üstünüze sıçramış bir şey vardır mutlaka...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-04-2008, 15:40   #15

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Yapabileceğimiz hiç birşey yok mu? Ufakta olsa?

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-04-2008, 20:08   #16

KraKer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 KraKer yakında ünlü olacak gibiKraKer yakında ünlü olacak gibi

Gerçekten çok acı fotoğraflar,sadece resimlere bakmak bile insanın canını acıtıyor,hiçbirşey yapmadan bu şekilde fotoğraflarına bakıp üzülmekle yetiniyoruz sadece,kendimede çok kızıyorum bu kadar yemek seçip bol bol olmasına rağmen sevmiyorum bunu yemeyeceğim demelerime bile kızıyorum bu fotoğrafları gördükçe,ne yazık ki birçok kişi bolluklar içinde yaşarken bu insanlar görmezden geliniyor..
KraKer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama