JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 17-06-2008, 20:26   #81

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 112 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
scarred benim bir sorum olacak (aslında tam olarak benim değil soru..diğer soranların isim hakkı bende saklı)...sence deri mi yoksa latex mi daha caizdir, hoştur?
Latexin yeri ayrıdır, ama giymesi-çıkarması zor, üstelik sentetik materyaldir: video klip işi biraz. Giyside ve aksesuarda deriden şaşma derim ben.

Peki Nora, sence ne olacak bu sitenin hali? 6,000 kişi olduk, her kafadan bir ses çıkıyor.

--------------------
Alıntı:
EXTACY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anladiysam ne olyumbu baslik yokmu artik yazmicakmiyiz...yada yanlis sorumu sordum.matematik gibi yazi yaziliyor bazen sitede anlamakta zorluk cekiyorumnasil soru soruluyorduki burada sayin admin?
Sevgili üyemiz, günü anlamak için tarihe bakmalı insan, tarihten ders almalı.

Meali: yahu, burada alttakine üsttekine değil istediğin üyeye soru soruyor ve nokta atışı yapıyorsun. Bunu görmek için de başlığın ilk mesajlarını okumak yeterli.

Konu SCARRED tarafından (17-06-2008 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
SCARRED isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-06-2008, 20:27   #82

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
EXTACY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anladiysam ne olyumbu baslik yokmu artik yazmicakmiyiz...yada yanlis sorumu sordum.matematik gibi yazi yaziliyor bazen sitede anlamakta zorluk cekiyorumnasil soru soruluyorduki burada sayin admin?
konunun ilk mesajına bakarsanız aslında daha net anlayacaksınız. bu başlık aslında doğrudan soruyu sormak istediğiniz kişiye merak ettiğiniz konu hakkında soru sormak için. altta yazanın soru sorma zorunluluğu yok.
örnek verecek olursam: extacy bu siteye paranormal konular için mi girdin? evetse özellikle ne ilgini çeker? (daha farklı konulardan da olabilr tabi )

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-06-2008, 20:33   #83
-YASAKLI-

EXTACY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 EXTACY dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışEXTACY dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Sevgili üyemiz, günü anlamak için tarihe bakmalı insan, tarihten ders almalı.

Meali: yahu, burada alttakine üsttekine değil istediğin üyeye soru soruyor ve nokta atışı yapıyorsun. Bunu görmek için de başlığın ilk mesajlarını okumak yeterli.
[/quote]

sevgili adminimiz aciklayici bilginiz icin sagolun gercekten ama ben benden once yazan uyemizinde isim yazmadigini gordum ve evet cevap verdim sorusuna.basindan okudum ben yazilari yani sonundan okuyarak basa gitmiyorum.
ve ardindan farkettiyseniz bana soruldu soru sen ne dusunuyorsun denildi.konuya dahil olan benim soruyu ben sordum cunku.
ilginize tesekkur ederim.cevabinizada ayrica.
EXTACY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-06-2008, 20:47   #84

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

o her kafadan çıkan ses benim beynimde beynimde yankılanıyor bu aralar..
Gnoxis i 6000 küsür kişi gördüğüm gün geldiği için mutluyum aslında.. ama şuan herşey istediğim gibi gidiyor dersem uydurmuş olurum.. . Ama bu sitenin doğuşundan beri gördüğüm birçok şey benim siteyle alakamı seve seve korumama sebep oluyor herzaman.. Yörüngesinden şaşmış birşey varsada eminim düzelecektir daha önceleri olduğu gibi.. Şuan tek istediğim istediklerimi gerçekleşmiş görmek şu sitede.. O zaman gerçekten hepimizin harcadığı emeğe değdiğini görüp bi sigara yakıcam artık gnoxis i seviyorum.. yapmayacağım şey yok Yanıtım kısa özet yuvarlak budur sayın Scarred

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-06-2008, 20:52   #85

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

nora'ya bir soru da benden: şu çıkan seslerde en çok ne tür şeyler rahatsız ediyor?

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-06-2008, 21:03   #86

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Uyum göstermeye meyilsiz, öğrenmeye hevessiz, minnetsiz, saygısız ve sabit fikirli sesler beni oldum olası rahatsız etmiştir sitede..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-07-2008, 03:48   #87

Parapisisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Parapisisik yakında ünlü olacak gibi

Forum ahalisine bir soru : "Bu konu amacından biraz sapmış mı san ki ?"
Parapisisik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 15:27   #88

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbiri cevap veremeyecek ama okuyacak biliyorum....
Eeey saatler boyunca forumu okuyan sayın misafirler! Ne maksatla üye olupta aramıza katılmıyorsuz da misafir misafir geziyorsunuz acaba
4-5 aydır Gnoxis'de sadece konuları izliyordum. Burada yetkin birileriyle tanışıp yaşadığım ruhsal deneyimlerle ilgili fikir alabilmek umuduyla üye oldum. Daha da açıkçası Gnoxis aracılığıyla kendimle ilgili yeni keşifler yapacakmışım gibi bir his var içimde.
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama