JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 06-08-2008, 14:18   #1
-YASAKLI-

MaSkE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 MaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of light
Uyumadan önce herkes hayal eder..

İnsan hep uykuya dalmadan önce bazı şeylerin hayalini kurar.mesela,birinin hayatını kurtarmak gibi biriyle sevgili olduğun gibi yada yapmak isteyipte yapamadığın başka şeyler gibi...

Peki sen ne hayal ediyorsun??

(konu alıntı değildir tamamen orijinaldir)
MaSkE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-08-2008, 14:33   #2

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Ben bazen fantastik şeyler hayal ederim.Savaşçıymışım öyleymişim böylemişim gibi
Normalde olmasını istediğim şeyleri hayal ediyorum.Her zaman 'mutlu' olduğumu, sevdiklerimin yanımda olduğunu, istediğim herşeyi yapabildiğimi hayal ediyorum
Claudia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-08-2008, 14:51   #3

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

ben çok hayalperestim 3 4 saatimi resmen hayal kurmaya ayırırım abarttım ama

genelde evlendiğimi çoluk çocuga karıştıgımı hayal ederim

Alt 06-08-2008, 15:13   #4

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

uyumayı onun icin yatmıomuyuz zaten

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-08-2008, 15:32   #5

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

uyku hariç her şey gelir aklıma ve her hayalimi hüsranla bitirme gibi bir özelliğim var kendi kendine eziyet eden bi varlığım

Alt 06-08-2008, 15:33   #6

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

ben bizim ing.hocasını bide neyse

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-08-2008, 16:28   #7

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

Yapmak istediğim şeyleri ve Spiderwick Güncelerindeki gibi bir
olayın içinde olmayı

Alt 06-08-2008, 17:49   #8

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Geçmişimi düşünürüm ne kadar pislik olduğumu acı vererek uyur kabusla uyanırım sonrasında

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-08-2008, 18:19   #9

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

Alıntı:
melancholia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmişimi düşünürüm ne kadar pislik olduğumu acı vererek uyur kabusla uyanırım sonrasında
Yorum yapmak bana düşmez ama ağır olmuş ya kendine karşı.

Alt 06-08-2008, 19:27   #10

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Alıntı:
west´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum yapmak bana düşmez ama ağır olmuş ya kendine karşı.
acı çekmek kimi zaman hoşuma gidiyor. Üstelik yalan veya abartı değil kendim hakkımdaki düşüncelerim. Gerçekler bazen cidden acı olabiliyor

Alt 14-08-2008, 20:33   #11

roxee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 roxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of light

o gün yaşadıklarımı dusunurum hep:Ssorada yarın ıcın bu yaptıklarımdan sora napmam gerektıgını
roxee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2008, 20:35   #12

phoenixe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 phoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of light

o gün içinde yaşadığım korkuları düşünürüm

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-08-2008, 20:39   #13

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

dünyanın bi yerinde yitirdiğim sevgi zincirinin devamını düşünüorum......
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-08-2008, 20:40   #14

İlerde sahip olmak istediklerimi,Dünyayı gezdiğimi falan

Alt 15-08-2008, 20:43   #15

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

bi zamanlar yıldızların üzerinde yaşadığımı sonra yanlışlıkla dünyaya düştüğümü ama bi amaç için var olduğumu felan....tabi bunları düşünürken yıldızlar gözkırpar ve ben uykuya dalmış olurum..
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-08-2008, 22:32   #16

Majordepresyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Majordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really nice

düşlediklerime şuan forum hazır değil
Majordepresyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-08-2008, 22:43   #17

sessizgemiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 sessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of light

Alıntı:
asi_aysu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
genelde evlendiğimi çoluk çocuga karıştıgımı hayal ederim
ya gülme bende öyleyim şöle 3-4tane oğlum olsa keşke 9 ay taşıdığım yada taşımadığım çok farketmiyor en önemlisi o kadar çocuğa bakabileck ve gelecek verebilecek durumum olsa zaten annemde duygusala mı bağladı nedir normalde geç evlen diyen kadın geçen "ben artık anneanne olmak istiyorum" dedi

Alt 15-08-2008, 23:33   #18

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of

bi jackson kelly'm olduğunu ve onla solo attığımı düşünürüm... ama genelde metallica grubundaki kişilerle kanka olduğumu düşünürüm
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-08-2008, 04:34   #19

roxee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 roxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of light

yarın sevgılım gelıo onu hayal edıorm bugece
roxee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-08-2008, 15:56   #20

semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 semii henüz daha yolun başında

ben bi futbolcu omayı hayal ederim hep bursaspor altyapında başlayım fenerbahçe ve olimpik lyona kadar uzanan bi hayal sonra şampiyonlar ligi kupasını takımın kaptanı olarak kaldırmak en büyük hayalim
semii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama