JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 09-07-2008, 03:28   #1

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute
Ölmeden önce 1-2 satır...

Ölmektesin aldığın son nefesler bunu hissedebiliyorsun başının yanında eskimiş bir sayfa var ve de mürekkep bir de kalem ancak mürekkebin 2 satır yazmaya yeticek kadar ve anlamlı,kısa ve öz yazmak zorundasın coğu kişyi kırmışsın,kötü biri olduğunu düşünmektesin ve de pişmansın bu 2 satıra herşeyi sığdırmak zorundasın...Ne olurdu,ne yazardın?

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-07-2008, 09:13   #2

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

Hiç bir şey yazmazdım o duygunun tadını çıkartırdım.
Belki kırdıklarım için "hepinizden özr diliyorum" yazardım.
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 09:35   #3

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of

Alıntı:
Geceyuruyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ölmektesin aldığın son nefesler bunu hissedebiliyorsun başının yanında eskimiş bir sayfa var ve de mürekkep bir de kalem ancak mürekkebin 2 satır yazmaya yeticek kadar ve anlamlı,kısa ve öz yazmak zorundasın coğu kişyi kırmışsın,kötü biri olduğunu düşünmektesin ve de pişmansın bu 2 satıra herşeyi sığdırmak zorundasın...Ne olurdu,ne yazardın?
Onları kırmışsam ve de gerçekten kötü bir insansam yazacağım iki satır :

...MUTLU SON....
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 10:22   #4

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

Beni affedin.....
astralruh isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-07-2008, 11:32   #5

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

Ben Öldüm gelince görüşürüz.
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 11:46   #6

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

öldüm lan.....

ya da

olm kına yakın...

ya da

hortlucam lan sizin icin

ya da

öleni öpsünler hade bakalım

gibi seyler..

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 14:33   #7

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

ölüm senden korkmuyorum çırılçıplak sana geliyorum amma sapığım he
ya da
keder
hadi sen seç

TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 14:57   #8

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 48 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Hepsi Şakaydı
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-07-2008, 14:58   #9

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

süperdi
TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-07-2008, 02:22   #10

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

ciddi birşeyller yazsaydınız ne yazardınız?
Geceyuruyen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama