JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 09-05-2008, 21:09   #1

pagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 pagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant future
metinden cümle türetme

altta bizzat tarafımdan yazılmış olan metinde seçilmiş farklı renklerle belirlenmiş harfler var bu harfler metnin açıklamasını oluşturan kişisel bi cümleyi oluşturuyor aslında... ama oyunun amacı herkesin bu harfleri kullanarak elde edecegi öznel cümleleri buraya taşıması ta ki benim yazdıgım esas cümle bulunana kadar .böylece kişsel bir metinden bi sürü farklı oluşumunda yaratısını görmüş olucaz

ard arda s
ıralanmışken hiç aklımda olmayan duygular
yaşıyorken hepsini en ufak farkındalığım olmaksızın
ya en ihtiyaç duyduğum ya aşk......
aşk nereye saklandı asıl aradığım şeyi neyin arkasında öldürülmüş bulacagım
Özür dilerim kaldıramam perdeleri çünkü görüyorum altından sızan kanı üstelik ayaklarıma kadar ulaşmışken nasıl bakarım çırılçıplak cesedine öldürülmüş aşkın......

Pagan
pagan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-05-2008, 00:54   #2

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

ölmeli aşk melekleri die sallayım ama cıkmıo yaw
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-05-2008, 01:17   #3

Karma gücü: 18 pagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant future

epey zor oldu sanırım ama yokmudur kelimelerle harflerle arası iyi oyun çevirebilen bi usta ?

Alt 10-05-2008, 01:31   #4
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute

anam sen nettin yegen vay....du bekle uydurcaz bişeyler.... hadi beyler, pamık eller cebe, akılları çalıştırın bakem, bugünler için besledik onları biz...
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-05-2008, 01:44   #5

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

dur dur cıkar biseyler selimin mankeni... cıkmıo yaw cıkmıo buna saglam kafa lazım sabah uyandıgımda bakayım bide

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-05-2008, 01:59   #6
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute

bu aşk sözlerine meillerim oldu ama bir harfi kovdum, işime yaramıyo diye...
yarın onlarla da bulurum ben bunu yegen... ama sende erken aç be, bu saatte, zatii kafa bi dünya...
--------------------
selimim kör nurla beleşe zim.... ahanda bu da ilk buylduğum..

Konu birunsatan tarafından (10-05-2008 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-05-2008, 17:30   #7

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 65 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Da vinci code geldi bir an ps2 de ne oyundu baa,harfleri toplayabilirim sanırım kafamda bişiler var atarım postumu az sonrasevdim bu işi...

MUM-SÖZLER-BELLİ-ŞİİR-KEMAN
AŞK BUL SÖZLERİM MERMİNE

U Harfinin bulunduğu kelime tek heceli olmalı cünkü
kalından sonra bir kalın gelmeli ve başka bir kalın harf olarak da A var ama A aşk kelimesinde olmalı ki eger paragrafı yansıtan bir cümle ise AŞK anahtar kelime

Bazen böyle şeylerle cok mu uğrasıyorum diyorum kendime...Ah pagan ah!!! başımı belaya soktun benim

birden çok olası kelime üretiyorum ama anlamlı bir cümle olusturamadımİlginç bir algoritma...

Alt 10-05-2008, 22:57   #8

çabanı taktir ettim gündüzyürüyen böyle gidersen sen çözersin bu işi

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-05-2008, 12:45   #9

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

Dün gece Elesis'le sabahlerken bunu çözmeye çalıştık.Senin istediğinden ziyade o yazıdaki harflerden neler çıkardığımızı, ve yazıdan çıkardığımız kolajı şiiri aktarıyorum.

Ra elli elin var senin
Buzmum erittik senin için
Ekinoks güneşin sahibi
Ra elli elinde emzirirsin
Bizimsin
En iyi kök göktedir
Uzun savaş elem serince
Ra'nın zamana , kök salmış ellerine
Karar verdim senin ruhuna
Amen!

----------------------------------------------

mutluluğun
alınmış
ruh yok
herşey apaçık
artık
bağımlısındır

ulaşır
kalbe
kana karışır
akan irin

ben körüm deme!
O; yükü
seve seve
taşırım
ben
söyle
utanma!

gelir
ve
gider
zamanla
hiç değil
saklı değildir
sevgi
aranmaz
özünde
istiyor oysa onlar
sevilmek

sevgiye
ihtiyaç duyar
geniş kitleler
olanaksızlığı
farketmeden

küfretti
tümü
yaşıyorken
altı duru
akılda olmayan
sıralı
ardına
ardı

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!

Konu boynuzsuzgeyikler tarafından (15-05-2008 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir..
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-05-2008, 20:16   #10

şiir çok başarılı olmuş cidden elinize sağlık

Seçenekler Arama