Bir seyyah olmuş ıssız dalgalar arasında yüreğim ve aklım kendini kurtarma çabasında...Nedendir bilinmez,bu nefsani düşüncelerimin fitillerini ateşleyen sebep...Peki bu ateş beni yakar mı?
En son .... Hani cam üstünde kumla resim yapıyorlar ya ... öyle resim yapmaya kalktım fena da olmadı .. ama sonra yol yol aktı sanat eserim .. suya karıştı
süperonline'nın işaretini hatırlayanınız varmı hani daireyi çaprazlamasına çizen teğet çizgi işareti onu yapardım ben ama süperonlinedan önce ben bulmuştum o işareti benden çalmış olabilirler patentini alsaydım keşke
Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye
__________________ ''Sana neden bahsetmemi istersin hanim kizlarin iz birakmadan yürüdükleri karli yollardan mi? Orta okul çocuklarinin ellerindeki renkli haplardan mı? ''
Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye