JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 21-04-2008, 20:52   #1

KraKer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 KraKer yakında ünlü olacak gibiKraKer yakında ünlü olacak gibi
Buğulu bir cama ne yazarsın?

Ben genelde ismimi ya da nickimi yazıyorum ama burdan alıştım Gnoxis falanda yazmaya başladım

Siz neler yazarsınız?
KraKer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-04-2008, 21:33   #2

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

ben yıldız çiziyorum genelde

Alt 21-04-2008, 21:37   #3

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

oyun bitti....

Alt 21-04-2008, 21:40   #4

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

mutlu musun?

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-04-2008, 22:03   #5

blackdream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 blackdream yakında ünlü olacak gibiblackdream yakında ünlü olacak gibi

baş harfimi ters şekilde yazarım
blackdream isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 22:08   #6

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

bana hohla ))

Alt 22-04-2008, 00:47   #7

KARAMANLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 KARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really nice

İlahi Lighthouse çok yaşa

En son .... Hani cam üstünde kumla resim yapıyorlar ya ... öyle resim yapmaya kalktım fena da olmadı .. ama sonra yol yol aktı sanat eserim .. suya karıştı
KARAMANLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2008, 01:44   #8

beelze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 beelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to behold

müthiş
pınar
ama yanlış anlamayın müthiş benim ismim

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2008, 03:26   #9
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

kalp çizip üstünü karalıyorum genelde
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-04-2008, 06:38   #10

PerfectioN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 PerfectioN ne işi var bunun burada

YeTeR........
PerfectioN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2008, 13:07   #11

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

mu-ra............

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2008, 17:08   #12

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

ben el çizerim genelde bak merak ettim şimdi neden öle yapıorum kii

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2008, 17:37   #13

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

Adımın baş harfini şekillendirerk yazrım..
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2008, 17:46   #14

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 85 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Sen de mi buğulandın aaa benim kuzum Kabul etmeliyim ki çok saçma oldu

Alt 22-04-2008, 18:14   #15

aoidos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 aoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışaoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışaoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

süperonline'nın işaretini hatırlayanınız varmı hani daireyi çaprazlamasına çizen teğet çizgi işareti onu yapardım ben ama süperonlinedan önce ben bulmuştum o işareti benden çalmış olabilirler patentini alsaydım keşke
aoidos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-04-2008, 18:46   #16

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

''''beni yıka''''
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2008, 19:08   #17

morvesiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 morvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nice

Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye

Alt 22-04-2008, 22:13   #18

serena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 serena yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
morvesiyah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye

biz onu tahtaya yapıyoruz

ben kalp çizip yanına soru işareti koyarım
Sponsored links

Alt 22-04-2008, 22:28   #19
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

ben bugün suratı asık bir yüz çizdim
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-05-2008, 20:37   #20

KraKer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 KraKer yakında ünlü olacak gibiKraKer yakında ünlü olacak gibi

Yoksa buğusunu mu silmeli
KraKer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama