JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 13-04-2008, 22:06   #1

nightmore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nightmore is a splendid one to beholdnightmore is a splendid one to beholdnightmore is a splendid one to beholdnightmore is a splendid one to beholdnightmore is a splendid one to beholdnightmore is a splendid one to beholdnightmore is a splendid one to beholdnightmore is a splendid one to behold
İntihar Etmek İsteyen Birine Onu Hayata Döndürmek İçin Ne Söylersiniz?

Nasıl vazgeçirirsiniz?

nightmore isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-04-2008, 01:28   #2
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

bu oyun malesef bnm gerçekten başıma geldi hiç iyi olmuyor üstelikte tanımadığın ve uzakta olan biri olunca ama telefondada olsa başarmıştım şu an yaşıyor arada konuşuyoruz ama çok zor cidden ya
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-04-2008, 02:34   #3

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

seni seviyorum!
CleanSaw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-04-2008, 10:12   #4

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 melancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud of

vazgeçirmeye uğraşmam önce kendi kafama sıkarım o beni o şekilde görünce belki vazgeçer

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-04-2008, 15:22   #5

helin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 helin henüz daha yolun başında

sebebini sorardım yaşamaktan vazgeçme derdim
helin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-04-2008, 17:47   #6

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

olm az bekle cehennem kısalıcak diyolar

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-04-2008, 18:06   #7

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Hayat sevince güzel...Laytt dur dur düsecen olummm ahanda tuttum

Alt 19-04-2008, 20:53   #8

apollo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 apollo ne işi var bunun burada

ona gideceği yerde güzel kızlar olmayacağını,bir daha asla paranın sıcaklığını hissedemeyeceğini,güneşin batışını,samanyolunu,yıldızları, ilkbaharda açan çiçekleri,tül gibi akan şelaleleri,en önemliside sevdiği insanları ve onu sevenleri bir daha asla göremeyeceğini söylerdim.gitmek istediği yere zaten bir gün gideceğini,ama buna kendisinin karar vermesinin yanlış olduğunu,hayatın tek ve kısa olduğunu,ölmeden önce görülecek ve yaşanacak çok şey olduğunu söylerdim.
apollo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-04-2008, 21:57   #9

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

intihar edecek adamla işim olmaz kendine değer vermeyen insanlar yaşamayı haketmiyo sık ulan kafana derdim oda herhalde bu sözler üzerine beni vururdu
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-04-2008, 22:06   #10
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

parapsikolog valla ben olsam sana sıkardımm bu sözlerin üstüne
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama