JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 01-04-2008, 05:30   #1

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute
Unutamadıklarınız..

Kucukken cok sevdigimiz seyler vardır ya, onlardan bahsederken "ha bide sey vardı" diye baslarız cumleye.
Hadi bakalım soyleyin nedir unutamadıklarınız.

Suyun toprak olduğu
Ağaç kökün saldığı
Eşin dostun gittiği
Yerde bulursun beni...

Yolun ayrıldığı
Gidenin dönmediği
Çarenin olmadığı
Yerde bekliyorum seni...
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-04-2008, 19:29   #2

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

ben susam sokağı'nın müziğini unutamadım

Alt 01-04-2008, 19:30   #3

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 65 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Yanlış hatırlamıyorsam beş yaşında filan idim...Çok sevdiğim kırmızı ayakkabılarımı ve sapsarı elbisemi çok özlüyorum...Birde annemden azar işittiğim günleri özlüyorum....Keşke azar işitsem yine sırf sesini duyabilmek için

Alt 01-04-2008, 20:46   #4

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

topaç "avarau ya kardeş bu bahtımız ne karavuu avarau " nakaratı ile aklımda kalmış olan şarkı,susam sokağındaki kurabiye canavarı vs. vs.

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-04-2008, 10:35   #5

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

haa bide sey vardı kucukken elimin üstüne dusen cadır seklinde bi tas vardı elimi kırmıstım...

Alt 02-04-2008, 13:11   #6

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

bi keresinde bi kız beni öpmüştü onu hiç unutamıyorum

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-04-2008, 13:29   #7

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 zibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant future

kara şimşek, a takımı, dorii dorii mogu mogu diye bi şarkı vardı bi çizgi filmde deli eğlenirdik abimle

her öğlen mutlaka uyutulurdum leblebi tozları vardı, minicik kabuğundan çıkarmaya gerek kalmadan yediğimiz çiğdemler vardı, turşu suyu vardı, darıdan yapılmış yapan amcanın taktığı isimde bi tatlı vardı cimbom, çekiliş yapardı amca mutlaka enaz 2 tane kazanırdım her defasında...

vaybee...negüzel başlıkmış, sağol depressive

Alt 02-04-2008, 21:25   #8

unknown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 unknown ne işi var bunun burada

mavi bi kot montum vardı 5 yaşındaydım ben ona güç montum derdim giyince güçlü olduğumu zannederdim o günleri çok ama çok özledim
unknown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-04-2008, 17:44   #9

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 65 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

erik ağacına tırmanıp aşağı inemediğim günleri özledim
mysteriouslady isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2008, 17:48   #10

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 150 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

kopeklerin insanı degilde insanın kopek kovaladıgını zannedip kopek gordugumde bilincsiz uzerine kostugum gunleri özledim ( ama cok kucuktum ben )

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama