JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 05-10-2008, 22:24   #141

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

herkez ...

Alt 05-10-2008, 22:43   #142

burzumsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 burzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

salıncakta sallanmayı çok özlüyor ve hiç unutamıyorum hep kavga ederdik kardeşimLe

http://www.gnoxis.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=76301&datel  ine=1223491219
''Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?''
...
burzumsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-10-2008, 00:14   #143

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Alıntı:
amnesia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o degıl de ben ızunun konularını unutmak ıstıyorum
Daha neler.

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-10-2008, 19:04   #144

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

öle deme actıgı konularla cok tongaya dusurdu benı
moda sahılınde lafladıgımız gunu unutamam gene ıcelım bu sefer foucult konusalımo kafa ıle cok hos bır muhabbet olur

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-10-2008, 22:59   #145

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Tabi epey güzel muhabbet döner. Mişel fukoğğ.

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-10-2008, 20:02   #146

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

hatırlar mıyız bılemem

E.A.P
Sponsored links

Alt 07-10-2008, 20:05   #147

Lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Lucky dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışLucky dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışLucky dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

6 yaşındayken babamın aldığı Fenerbahce formam.

Lucky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-10-2008, 20:05   #148

Alıntı:
dark_venus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hep mi beni bulur

olay ılgıncmıs ama son cumle daha bır dıkkat cekıcı..işte budur olayduyanda dengesı pek yerınde sanır unutmadık venüs hanım arkadasım ol!!! dedıgın günütuttuk bı yerlerı dedım ıcımden...adrenalın desarjı yasattırdın

E.A.P

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-10-2008, 16:30   #149

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 205 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

telefon calar arayan raskodur...

Boogee:Ealooww
Rasko:Buldum la buldum
Boogee:Ne buldun
Rasko:fotoroman cizgi roman
Boogee:eee
teksas tommiks zagor
Boogee:dur sakin ol
reklamları okucam
Boogee:niye
Rasko:kremler yıl 1968 kremleri
Boogee:rasko sakinles
Rasko:tommiksim oldu oha zagor oha fotoroman hemde cep
Boogee:nefes al
Raskoencereye kapı carpıyordu
Boogee:efendim
Rasko:iceriden gorduler ama ısıkta yanıyordu
Boogee:korkuyorum
Rasko:ilk 4 sayfa
Boogee:dayanamıyorum abi bunu yapmak zorundayım
Rasko:hemde cep fotoromanı klasik klasik
Boogee: KUŞŞŞŞŞ
Rasko:kus
Boogee:ufak
Rasko:minik
Boogee:mini mini
Rasko:sogukmu
Boogee:donmus
Rasko:iceri al
Boogee:cik cik
Rasko:mini mini
Raskoeki cik cik
Boogee:diye otuyo mu
Rasko:aldınmı iceri
Boogee:canlandı
Raskoır pır
Boogee:bombos
Boogee: duvar
Boogee: soguk
Rasko:bende seni
Boogee: bende

catt telefon kapanır

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-10-2008, 22:51   #150

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Alıntı:
amnesia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
olay ılgıncmıs ama son cumle daha bır dıkkat cekıcı..işte budur olayduyanda dengesı pek yerınde sanır unutmadık venüs hanım arkadasım ol!!! dedıgın günütuttuk bı yerlerı dedım ıcımden...adrenalın desarjı yasattırdın
Hala unutamamış
Kim normalim dedi ki
Öyleyimdir efendim akciğere enjekte edilen adrenalin gibi,adeta aspire yapılmış gırtlak deliğinden giren oksijen gibi işlerim içine.Arkadaşım ol ! dedik ne oldun? olmasaydınız hanımefendi baktınız dengesiz ayaklarınızın topukları bir yerlerinize vursaydı da tüyseydiniz
Şikayet yok !!! Bu arada gelcem senin oraya gene sağamı sola mı dönüyoduk girişten Al beni bekletme ne zaman gelirim bilmem sen söyle gel özelime özelime

Alt 09-10-2008, 22:57   #151

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 125 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

Alıntı:
boogee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
telefon calar arayan raskodur...

Boogee:Ealooww
Rasko:Buldum la buldum
Boogee:Ne buldun
Rasko:fotoroman cizgi roman
Boogee:eee
teksas tommiks zagor
Boogee:dur sakin ol
reklamları okucam
Boogee:niye
Rasko:kremler yıl 1968 kremleri
Boogee:rasko sakinles
Rasko:tommiksim oldu oha zagor oha fotoroman hemde cep
Boogee:nefes al
Raskoencereye kapı carpıyordu
Boogee:efendim
Rasko:iceriden gorduler ama ısıkta yanıyordu
Boogee:korkuyorum
Rasko:ilk 4 sayfa
Boogee:dayanamıyorum abi bunu yapmak zorundayım
Rasko:hemde cep fotoromanı klasik klasik
Boogee: KUŞŞŞŞŞ
Rasko:minik
Boogee:mini mini
Rasko:sogukmu
Boogee:donmus
Rasko:iceri al
Boogee:cik cik
Raskoeki cik cik
Boogee:diye otuyo mu
Rasko:aldınmı iceri
Boogee:canlandı
Raskoır pır
Boogee:bombos
Boogee: duvar
Boogee: soguk
Rasko:bende seni
Boogee: bende

catt telefon kapanır
sende bunu yazmışın hemen ha......hiç kaçırmıyon....
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 22:58   #152

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

pamuk helva...
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2008, 23:32   #153

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Nasıl da morardım be morarttılar beni bugün mors oldum.
neler neler dendi bana ortalık hala darma duman rasko alacagın olsun
kataya nasıl dedirttin onu bana.
Nasıl bu hale geldik bilmiyorum.

Alt 11-10-2008, 23:35   #154

rasko delı ettın benı ya

E.A.P

Alt 11-10-2008, 23:40   #155

Kata lütfen...
sen yorum yapma sus lütfen

Alt 11-10-2008, 23:42   #156

ya kızım ne ınatsın 1 saattır ıkna etmeye calısıyorum ınsaf ya taş olsa yumusardı ...rasko öyle cekıp gıderım dmek fln yok düzelt yedıgın bku
bugunu unutamıycagım sanırımunutturmaz bu kız

E.A.P

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2008, 23:47   #157

Unutulcak gibi değil ki.Unutamıycam elbette içim çok kırıldı burkuldu

Alt 12-10-2008, 00:01   #158

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 125 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

hiçbir şey demiyorum...
hiç yokken küsüp gitmek kolay. sonra rasko sorun oluyo....s.çayım böyle işin içine...
anlaşma da ne vardı...
söylemezse ben konuşmayacaktım sadece...
ne oldu...
hiç yoktan trip at, küs....
barıştırıp çıkıp gidicem aranızdan...
olan bana oldu, sanki ben yapmışım gibi...
aranızı düzeltip, aranızdan çekip gidicem arkadaş....benden bu kadar.....
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links