Sadece hayal etmenizi istiyorum en uçuk hayaliniz nedir ? Belki çocukça gelebilir
hayaliniz ama olsun yazın genede en uçuk hayaliniz nedir ?
Ben uçmayı isterdim sınırsız yüksekliğe ulaşmayı etrafımda hiçkimse olmasın binalar olmasın toprak olmasın bulutlar bile olmasın sadece boşluk o boşluğun içersinde özgür olmayı isterdim.
kendimi yüzlerce metre yükseklikten hiçbişey olmadan bırakmak...
yaadaaa altımda bi shelby gt 500 son gaz yüzlerce metre yükseklikte bği uçuruma sürmek
kimseye haber vermeden hatta kendimede alıp çantamı çıkıcam bigün büyük ihtimal izmire çekio beni gezicem sahilde sabahlicam barda tanıştığım bi erkekle sabaha kadar sohbet edip hayatımı anlatıcam.. sonrasını yani crucem bardaki arkadaştan ayrıldıktan sonraki kısmı bilemem oldu mu crue aaaa yok ben hayal kurmuorum
hayallerim benimdir onları paylasamam paylasmam o zaman bana ait olmazlar....bu da benim hosuma gitmez...
hayaller çalınmaz ki hem pek çoğumuzun hayali benzerdir birbirine
ben aradabir kuş olmak isterim, hep özenmişimdir onlara...sonra da dağda yaşamak isterim kapımda simsiyah bi atım olsun isterim birde
aaah hayaller sizi düşünmek ne kadar da güzel
__________________ "W" değil "v",herke"z" değil herke"s"... bütün sesliler kullanılır ayrıca, "bn byle yzmk istyrm ok" gibi bir savunma da kabul edilemez... Ya efendi gibi ya hiç!!!