JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 30-03-2008, 21:27   #1

unknown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 unknown ne işi var bunun burada
sadece hayal etmenizi istiyorum

Sadece hayal etmenizi istiyorum en uçuk hayaliniz nedir ? Belki çocukça gelebilir
hayaliniz ama olsun yazın genede en uçuk hayaliniz nedir ?

Ben uçmayı isterdim sınırsız yüksekliğe ulaşmayı etrafımda hiçkimse olmasın binalar olmasın toprak olmasın bulutlar bile olmasın sadece boşluk o boşluğun içersinde özgür olmayı isterdim.
unknown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-03-2008, 21:43   #2

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

kendimi yüzlerce metre yükseklikten hiçbişey olmadan bırakmak...
yaadaaa altımda bi shelby gt 500 son gaz yüzlerce metre yükseklikte bği uçuruma sürmek

Alt 30-03-2008, 23:17   #3

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

ohooo çok var yaff

kimseye haber vermeden hatta kendimede alıp çantamı çıkıcam bigün büyük ihtimal izmire çekio beni gezicem sahilde sabahlicam barda tanıştığım bi erkekle sabaha kadar sohbet edip hayatımı anlatıcam.. sonrasını yani crucem bardaki arkadaştan ayrıldıktan sonraki kısmı bilemem oldu mu crue aaaa yok ben hayal kurmuorum

Alt 30-03-2008, 23:28   #4

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

oldu
cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-03-2008, 23:48   #5

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

hayallerim benimdir onları paylasamam paylasmam o zaman bana ait olmazlar....bu da benim hosuma gitmez...

Alt 02-04-2008, 16:26   #6

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 zibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant future

Alıntı:
gunduzyuruyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayallerim benimdir onları paylasamam paylasmam o zaman bana ait olmazlar....bu da benim hosuma gitmez...
hayaller çalınmaz ki hem pek çoğumuzun hayali benzerdir birbirine

ben aradabir kuş olmak isterim, hep özenmişimdir onlara...sonra da dağda yaşamak isterim kapımda simsiyah bi atım olsun isterim birde

aaah hayaller sizi düşünmek ne kadar da güzel

Alt 02-04-2008, 16:48   #7

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

soyledigim an sende hayal etmis olursun o yuzden calmıs durumunda olursun istemesende solemen baane hayaller calınır hemde oyle bi calınır ki of of
Geceyuruyen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-04-2008, 16:52   #8

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 zibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant futurezibailelectra has a brilliant future

Alıntı:
gunduzyuruyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
soyledigim an sende hayal etmis olursun o yuzden calmıs durumunda olursun istemesende solemen baane hayaller calınır hemde oyle bi calınır ki of of
üzülmebee yenilerini kur
zibailelectra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-04-2008, 16:54   #9

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 uAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışuAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışuAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

hayal... okadar çoık hayalim warki hangi birini ayzayım çook fazla hayallerle yaşadıım için destan yazabilirim

Alt 02-04-2008, 16:56   #10

Alıntı:
zibailelectra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
üzülmebee yenilerini kur
yeniler tabi ama eskileri kadar tat verir mi nedense unutamazsın ama onlada ne kadar yasanılabilir ama yeni hayaller cok cazip geliyor
Geceyuruyen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama