JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 20-02-2008, 11:22   #1

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future
Kelimeden şarkı türetmece:)

üstteki üyenin verdiği kelimeden şarkı türet sende alttakine sor
-----------------
başlıyorum kalp kolay gelsin
--------------------
ne yani kimse katılmıyormu

Konu tears_of_rain tarafından (20-02-2008 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
tears_of_rain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-02-2008, 11:29   #2

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 63 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

aaah kaaalbim
ben senden çoook çekttiiim
söööyleee nedir bu haaalim
valla sen delisin delisin.
olmaaaz ki böyle çaarpılmaz ki
çıldırmışsıın sanki
valla sen delisin delisin

sonraki kelime Deli

Alt 20-02-2008, 12:49   #3

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

delin oldum al benide aklım gibi hadi
çocuk oldum al beni uyut koynunda
seninim ben her kadan belan benim olacak
biliyorum herzaman inan aşk kazanacak
----------------------------
uyumak
tears_of_rain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-02-2008, 11:25   #4

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 52 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

uyumakla geçer mi ömür
neyleyim bu gönül hatunu anca rüyasında görür
kalkıp çıksam dışarı acep gelir mi bir hatun inceden
uykumdan uyandırıp verir mi kaseden

hatun

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-02-2008, 14:07   #5

ghostgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 ghostgirl dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışghostgirl dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışghostgirl dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Hatunun canı çeker
Şeytan aklını başından alır kaçar gider
Satar seni o dilbere ..

dilber.
ghostgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-02-2008, 22:29   #6

F_sHaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 F_sHaR henüz daha yolun başında

denedim yetmiyor dertlerim bitmiyor bu sızı dinmiyor..ne doyarım ne kanarım ben sana dilberim... kelime=fani
--------------------
aby konuya direk dalmışım :d yeni kelime sızı

Konu F_sHaR tarafından (27-02-2008 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
F_sHaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-02-2008, 12:01   #7

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 52 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

mor başımda var bir sızı
acep aspirin alsam geçer mi
yüreğimde var bir ağrı
pil taktırsam geçer mi

gün geldi gün geçti
mor baştaki sızı geçmedi
doktor tümör var dedi
annem pazlama çiğneyip koyu verdi

pazlama önce baştaki morluğu alıverdi
gel zaman git zaman sızı da geçiverdi
mor başım eski rengini alıp sarardı
sızlamak şöyle dursun bir gıram dert yanmadı

yeni kelime şeftali
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-03-2008, 15:37   #8

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Elma deseydin tamam da elimizde şeftali kalmadı bea

Müzeyyen

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-03-2008, 17:17   #9

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

müzeyyen müzeyyen ne olur duy beni istikbalde istikbalde stüdyo collection bak müzeyyen müzeyyen miydi öle bişidi

----
mahmut
TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-03-2008, 18:47   #10

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

bu bölümü tıkamaya meraklımısınız mahmut nee yaaaa

turşu
phobosORbia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama