JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > EÄŸlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 09-01-2008, 03:18   #1
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute
Hükümsüzdür!...

kaybettiklerimizi, artık hayatımızda olmayanları yazalım ve hükümsüzdür mührünü vuralım...

uykumu kaybettim, hükümsüzdür...
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-01-2008, 10:05   #2

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 125 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

kendimi kaybettim hükümsüzdür...bulanın olabilir...

Alt 09-01-2008, 11:05   #3

dangerous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 dangerous dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdangerous dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

inancımı kaybettim.hükümsüzdür
dangerous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-01-2008, 12:03   #4

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

çocukluktaki masumiyetimi
--------------------
gerçi onu hepimiz kaybettik ben o halde 500 filmlik arşivimi kaybediyim , kaybettim yani

Konu serenadaschizophrana tarafından (09-01-2008 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar BirleÅŸtirildi
serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-01-2008, 12:06   #5

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

Arthur Schopenhauer'ın fikirlerine olan inancımı yitirdim, sonsuza dek...

Alt 09-01-2008, 15:11   #6

DevilSpew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 DevilSpew henüz daha yolun başında

şuurumu kaybettim hükümsüzdür !!

insanı kısırdöngüye sokacak bir cümledir. bu cümleyi kurabiliyorsam demekki şuurumu kaybetmemişimdir ama bunu düşünemeyip kurduğuma göre demekki kaybetmişim ama kaybettiğimi farkettiğime göre demekki kaybetmemişim.....

הו×? שטן הו×? יצר הרע הו×? מל×?ך המות הו×? שטן דכתיב

Sizin Cehennem DediÄŸiniz Yere Biz Her Gece Giriyoruz...
DevilSpew isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-01-2008, 16:54   #7

dangerous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 dangerous dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdangerous dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

yine paramı kaybettim ya offfffff
dangerous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-01-2008, 17:04   #8

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

ruhumu kaybettim hükümsüzdür

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-01-2008, 17:08   #9

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 136 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Alıntı:
dangerous´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yine paramı kaybettim ya offfffff
'' '' '' ''net faturalarını bırıktırmıycem bı daha

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-01-2008, 17:59   #10
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute

bütün çikolatalarımı kaybetim, bulmuş kardeşim zulamı hükümsüzdür
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama