JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 05-01-2008, 12:16   #1

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 cgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of lightcgds33 is a glorious beacon of light
Okulu sewiyorum/sewmiyorum çünkü....

sanırım gayet açık ben başlayım... okulu sewmiyorum çünkü, yine saçma sınawlara girmek zorundayım we ben 6 yaşımdan bu yana hep o saçma sınawlara giriyorumm bıktım artıkkk... itiraf ediyorum okulu sewmiyorumm... hazır okula gitmeden önce itiraf edeyimde kurtulayım dedimm içimdeki sesten...

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-01-2008, 12:29   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

oldum olası okulu sevmedim.. lanet olası kuantumdanda devamsızlıktan kaldım iyice nefret ettim...

Suyun toprak olduğu
Ağaç kökün saldığı
Eşin dostun gittiği
Yerde bulursun beni...

Yolun ayrıldığı
Gidenin dönmediği
Çarenin olmadığı
Yerde bekliyorum seni...
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-01-2008, 13:48   #3

janan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 janan henüz daha yolun başında

okulu seviyorum çünkü kızlar var okulu sevmiyorum çünkü dersler var
janan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-01-2008, 18:06   #4

Necromancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Necromancer yakında ünlü olacak gibi

Okulu sevmiyorum çünkü gereksiz dersler var ve gerekli derslerin çoğu gereksiz konularla dolu ve bazı gerekli dersler de yok... Tekerleme gibi oldu...

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-01-2008, 18:29   #5

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

okulu seviyorum çünkü hocalarla tartışıyorum - okulu sevmiyorum çünkü hocalar geriz..(:

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-01-2008, 19:27   #6

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 75 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Seviyorum çünkü;
**Çalışmaya teşvik ediyor ,
**Birlik beraberlik ortamında bir takım ruhu oluşuyor,
**Bazen arada düzgün insanlar çıkabiliyor , bilgi alışverişi ve düzgün arkadaşlık ilişkiler oluşuyor,
**Evden 5 saat kadar uzak kalmak ruhumu dinlendiriyor,
**Az da olsa bilmediğim şeyler öğrenebiliyorum,
**Halime şükrediyorum..

Sevmiyorum çünkü,
**Nerde geldim ben buraya gibi bir his yaratıyor,
**Abus sabuk dersler ve konular bize kutsal bir hazine gibi sunulmaya çalışılıyor,
**Öğretmenlere bakıp bunlar nasıl mevzun olmuş ya hayret diyerek lanet etmeme neden oluyor,
**Öğretmen mesleğinden soğutuyor,
**Zaten bunalım biriyim daha da bunalıyorum,
**Çevremdeki beni anlamayan tipler yüzünden travma geçiriyorum dersler boyunca..

vs. vs. vs.

Öyle ya da böyle mecburum okula..

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-01-2008, 03:28   #7

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Sevmiyorum çünkü adı üstünde OKUL !! Sınav sınav bitmiyo ...

Alt 06-01-2008, 09:54   #8

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

i dont like it because;
-hocalar despot,
-derste canm sıkılıo
-sıkıcı,
-sıkıcı
-sıkıcı,
-saçma,
-ve zaten arkeolog olamam çünkü yılda 10 tane arkeolog alıolar işe

i like it because;
......................
anything

moderetörler kusra bakmayın pls ingilizce yazasım tuttu yine

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-01-2008, 12:09   #9

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 117 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

okulu çooooooooook seviyorum çünkü bitti

Alt 06-01-2008, 12:17   #10

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

ne okuduydun sorması ayıp?
greyhuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama