JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 26-11-2007, 11:35   #1
-YASAKLI-

CehennemdengeleN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 CehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of light
Küçüklüğünüzde Yaptıınız Afacanlıkları Hatırlıyor musunuz?

Evet ben hatırlıyorum çünkü hala yapıyorum evvela bi bilim adamı profilim varmış heralde. hep deneyler, hep deneyler. buzdolabının içinde ateş yanarmı, yanarsa buzları nası eritir, iğne kapsülünü odun sobasına atınca ne olur, abim uyurken sigaralarının içine kibritin kavlarını küçük küçük, ince ince doğrarsam ne olur, bozduum içinden hostes çıkan uçaın siyah parçasını önlerdeki sırada oturan oğlanın gizlice çantasına katsam ne olur, ve çochuk o demir parçasını bulduunda bütün okulca bomba alarmına geçilirse nasıl soukkanlı olunur, karıncaların çalışma prensiposu nasıldır, ispirtonun yanıcı bir madde olduunu öğrendiimde bi kedinin üstüne dökük kibrit çaktıımda (en pişman olduum şeylerden biriydi bu ama) korkup ordan en hızlı nasıl uzaklaşılır... iğne kapsülünün de bu salakça haylazlıktan farkı yoktuda. ama sobada patlamaya yakın ablamın ne attı bu çocuk içine die kapaını açıp bakması ve o an kapsülün bum diye patlaması, hastaneye götürülmeler, benim 3 gün oda cezası almam da biraz acı acı güldüüm hatıralardan. 7 yaşında koleksiyonculua merak sarıp babamın kasasından şimdinin 3-4 araba edecek tutarındaki çeklerin üstünden pulları tek tek makasla kesmem ve babamın bana niye yaptın bile dememesi, paraların üstündeki atatürk resimlerini kesip biriktirmeler, alt kattaki abimle bizim şöförün mesken ettiği boş kata girip boş bira şişelerinin (o zamanlar camdandı tabii) içine bilmem ne edipte geri buzdolabına koymam ve bizim saf şöföründe gelip içtiğinde zavallıcıın sapsaran yüzünü gördüüm hali, yine abimin teksaz tommikz ve zagor dergilerini bir bir aşırıp resimlerinden kolleksiyon yapmam (hala durur saklı onlar) ve beni kovalayıncada doru babama sıınmam, sınıfta millete yaptıım onca eşek şakaları...

umarım hepside beni affetmişlerdir şimdi

yani şimdide yapıyorumda, en çok en çok birilerini kızdırıp ona burnumla eriiiikkk yapıorum, artık bilimsel deneyler fln yok yani
CehennemdengeleN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-11-2007, 11:43   #2

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Bende çocukken sünnet düğünüm de org çalan abinin saçı bulunmayan kafasına mum damlatmıştım.
Bile bile abimin üzerine küçük tuvaletimi yapmıştım vs. vs. aklım geldikçe yazarım.

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-11-2007, 13:35   #3
-YASAKLI-

azec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 azec yakında ünlü olacak gibi

küçükken erkek çocuğu gibiydim. kediler çöp kutusundayken içine kız kaçıran atardık 3 arkadaşla.apartmanlardan florasan söküp yola döşerdik arabalar geçince pat diye ses çıkartınca sevinirdik.kedi yavrularıyla voleybol oynardık topumuz eniklerdi. vay be aklıma geldide ne güzel günlerdi.erkeklerle futbol maçı oynardım.offf offff zarar verdiğim bu arada bütün insanlardan özür dilerim.aklıma gelmişken
azec isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-11-2007, 13:36   #4

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Kuzenlerimin bizde kaldığı gece evden kaçmıştık.Çok üşüdüğümüz için geri döndüğümüzü hatırlıyorum.Neden böyle bişey yaptığımızı bilmiyorum ama o an için eğlenceliydi
Yine kuzenlerle dedemin annesinin -ki haala yaşıyo kendisi- takma dişlerini sülüklerini koyduğu kabın içine atmıştık sülüğün ne olduğunu biliyosunuzdur...Kan emen garip yaratık:d Büyükannede bizi kapının önüne koymuştu sonra babaaanem bizi geri içeri almıştı.
Ya şunu farkettimBütün şımarıklıkları kuzenlerimle yapmışım
Kuzenimle evin garaj çıkışına dökülen asfalta saçma sapan şekiller çizdiğimizi, bisikletle geçip iz bırakırken çok eğlendiğimizi hatırlıyorum bi de.Yönetici amca kızmıştı.Ertesi gün tekrar asfalt döktüler ve biz aynısını tekrardan yaptık.Anne babalarımızdan sıkı bi uyarı alınca 3. sefer aynı şeyi yapmaya cesaret edemedik ki zate artık eğlendirmiyodu
Bak bu anlatacağımıda kuzenlerimle yaptım Babaaanemlerin salonunu karınca basmıştı o yıl.Karıncalar için çok büyük bi talihsizlik gerçekten ama kötü bi niyetimiz yoktu.Sadece onlara yüzmeyi öğretmek istemiştik.Sonradan duyduğuma göre karıncaları güneşin altına koyunca kendilerine geliyolarmış.
Araba anahtarlarını yürüttüğümüz bi anı var bi de.Marş bile yapamadan yakalanmıştık.
Bi keresinde köye gitmiştik.Kuzenlerim ve ben bi tavuğu delirtmiştik.Elimizde dallarla kovalıyoduk sonra tavuk bizim üstümüze üstümüze koşmaya başladı.Tabii biz çığlık çığlığa.En sonunda sinirden kendine duvara çarpıyodu.O an çok pişmandım.Gözlerimin önünde önce kendine gelsin diye üstüne hortumla su püskürttüler sonra da kestilerTavuk yiyemiyo olmamı buna bağlıyorum.Yumurta da yemem hatta...
Karşı apartmandaki zemin kattın balkonunda asılı çamaşırları yürütmemiz ve annemin bunları nerden buldunuz demesiyle annemin elimizden tutup bizi o eve götürmesi,özür diletimesi...
Alt komşumuzun oğlunun oyuncak arabasının cebimde kalması (gerçekten cebimde kalmış çalmadım. O zamanlar elimi cebime koyma hastalığı vardı bende. Hatta merdivenlerden ellerim cebimde yuvarlandığımı bilirim ) ve benim o arabayı zile ulaşamadığım için paspasın üstüne koyup tekrar eve gitmem.Annemin verdin mi sorusuna hııı hı diye yanıt vermem ama çok geçmeden apartmanda ki o ses Üstüne basıp düşmüş meğer evin babası
Arkadaşımla hiç sevmediğimiz bi çocuğu evden uzaklaştırıp koşarak onu ardımızdas bırakmamız Bu yaptığımız hiç hoş değil biliyorum ama gerçekten de çok sinir bi çocuktu Çadır kurardık biz o kadar çarşaflarla sandalyelerle o da çadır bitet bitmez hooop çadırın üstüne atlardı Onca emeğimiz bi anda yerle bir olurdu Bak yaa sinirlendim yine. O çocuğu bulayım ben bi
Neyse şimdilik bu kadar.
Şimdi dersime dönmem lazım Yine son güne bıraktım çalışmayı yaa

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-11-2007, 13:45   #5

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

ben usluymuşum sadece çok soru sorarmışım ve baya terletirmişim ama annemden aldığım bilgilere göre meraktan kaynaklanan karıştırma huyum varmış şuan kitaplıkta her kitapta bnm çizmelerim var bide evde durmayı sevmezmişim hep aşağı hep çok açık sözlüymüşüm ya eve gelen misafiri beğenmediysem kovarmışım aaa bide hayalperestlik hatsafada ananeme teyzemlerin olmayan erkek arkadaşlarını ballandıra ballandıra anlatırmışım kasımda deniz kıyısında gezdiklerini mesela otobüs seyahatlerinde özellikle annemin verilerine göre uyumaz her şeyisorarmışım annem baygın halde tabi ay bide okey oynamaya bayılırdım rehin alırdım herkesi...5.sınıfta sınıf arkımla evden kaçtığımızı hatırlıyorum 3 saat ayy ben çok okul asardım orta okulda tam bir erkek gibiydim baya değiştim ben yaa

Alt 26-11-2007, 13:48   #6

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Hmm bi de şey vr.Aklıma gelmişken yazayım Apartmanda benden büyük bi kız vardı.Ya bir yada iki yaş büyüktü diyebilirim.Onu apartmanın deposunda hayaletler var diyerek kandırmıştım.O günü unutamıyorum Kızın suratını görmeliydiniz ehuehue Anneciiim modunda bi solukta çıkmıştı merdivenleri.

Sponsored links

Alt 26-11-2007, 13:51   #7

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

manje iyi hatırlattın bende ilkokulda çok lkandırırıdım cinlerle ilgili sora veli toplantılarında kırmızı bültenle aranan öğreci oldum

Alt 26-11-2007, 13:56   #8

ehuehue coldhellangel misafir demişken Ben 3-4 yaşlarındayken orta sehpanın altına bi de salondaki o büyük koskocaman masanın altına girermişim.Misafirler gidince çıkarmışımBazen orda uyuyakalırmışım.Birileri beni çıkarmaya çalıştığı zaman bas bas bağırıp elime geçeni fırlatırmışım hatta ıssırırmışım Anneme babamada tükürme huyum varmış ayrıca Sinirlenince tükürürmüşüm
--------------------
* Duvara resim yapmak resim defterine yapmaktan daha zevkliydi ayrıca taaki annem bana o duvarları elime bez verip sildirene kadar. Etkili bi yöntem

Konu Manje_Loa tarafından (26-11-2007 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-11-2007, 13:57   #9

yok ben sevmediklerimi hayal dünyama alırmışım korkarlardı valla bide annemin kuzeni beni annem beni çamaşır makinasında yıkıyo diye kandırmışt ama çocuk aklı inanmıştım bigün bize gelen misafirin küçük oğlunu çamaşır makinasına koymaya çalışırken annem yakaladı bendeki tepki aynen şuymuş bi deneyelim anne temiz olursa bende yıkanırım

Alt 26-11-2007, 14:00   #10

ehuehue Çok iyi yaa

Alt 26-11-2007, 14:08   #11

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

manje sende daha bombalarıda var hatırlatırım bi ara hehehe

kucukken ben her gelene aglarmısım..komsunun kızı geldiginde tekme tokat kovalarmısım kızı evden elinde kına var die... bide gelen misafirlerin "agucuk gugucuk" die severlerken suratlarının ortalarına avucun iciyle "slaaaannkk!!" die indirirmisim
televizyonda he-mani cok severmisim bucurken..ama golgelerin gucu adına die bagırdıgında aglarmısım kufur saydırırmısım he-man e ablama sinirlendigimde esyalarını sokaga fırlatırmısım tum mahalle ablamın ne giydigini bilirdi
ana okulunda oyunlara katılmaz dısarda sinsi planlar yapardım..bak bunları ii hatırlıorum..
kutu kutu pense oynayan arkadas denen veletlerin hepsine celme takıp teker teker yere dusururdum sonrada aaa noldu size diip el uzatırdım
ortaokulda ogretmenler okuyamasın yazımı die bozuk yazardım..cnku her sınav sounda bana sorarlardı burda ne yazıo die bende yanlıs yazmıs bile olsam orda yazılanı degil dogru cevabı solerdim hep taktirle gectim ortaokulu
mahallede cocuklarla otobuslerin korkulu ruyasıydık gozlermize arkadasın annesinin bezlerini sarıp elimizde kutu kutu yumurtalarla otobuslerdeki insanları korkuturduk..63 numaralı otobusu kullanan sisman amca itiraf ediorum o kapıdan iceri yumurtayı sokan bendim neyse hatırladıkca devam ederim

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-11-2007, 14:09   #12

süperim dimi sadistlik ordan belli ben bide yalnız oyun oynamaya bayılırmışım ya annemin topuklu ayakkabılarını giydiğimi hatırlıyorum ve onlarla top oynadığımı tabi annemin çığlıklarını bende rujları süeremişim duvara çokta uslu değilmişim be

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-11-2007, 14:10   #13

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

aklıma geldi bide sizofren numarası yapardım garsonlara adamın arkasında kucuk cocuk varmıs gibi davranırdım "abi sana seslenio" arkasından cevap "kim" abi gormuonmu ceketini cekio " falan biliorum etik deil ama veletlik iste

** TJOBD **

Alt 26-11-2007, 14:12   #14

boogee tuhaflığın küçüklükten başlamış

Alt 26-11-2007, 14:13   #15
-YASAKLI-

CehennemdengeleN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 CehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of light

Alıntı:
boogee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aklıma geldi bide sizofren numarası yapardım garsonlara adamın arkasında kucuk cocuk varmıs gibi davranırdım "abi sana seslenio" arkasından cevap "kim" abi gormuonmu ceketini cekio " falan biliorum etik deil ama veletlik iste
CehennemdengeleN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-11-2007, 14:18   #16

Alıntı:
coldhellangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
boogee tuhaflığın küçüklükten başlamış
bide kuzenimle ananemin duvarında bulunan kimin oldugu bilinmeyen bi sümük kavgasını hatırlarım kuzenin sacını koparmıstım ya yazık kıza ama isin garipligi burda deil..olan sey ve gecen dialog sudur:

hayır o sumuk benim...hayır benim ben surdum...hayır ben surdum..

ve kavga elimde kalmıstı sacı

** TJOBD **

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-11-2007, 14:24   #