manje sende daha bombalarıda var

hatırlatırım bi ara hehehe
kucukken ben her gelene aglarmısım..komsunun kızı geldiginde tekme tokat kovalarmısım kızı evden elinde kına var die...

bide gelen misafirlerin "agucuk gugucuk" die severlerken suratlarının ortalarına avucun iciyle "slaaaannkk!!" die indirirmisim
televizyonda he-mani cok severmisim bucurken..ama golgelerin gucu adına die bagırdıgında aglarmısım kufur saydırırmısım he-man e

ablama sinirlendigimde esyalarını sokaga fırlatırmısım tum mahalle ablamın ne giydigini bilirdi

ana okulunda oyunlara katılmaz dısarda sinsi planlar yapardım..bak bunları ii hatırlıorum..
kutu kutu pense oynayan arkadas denen veletlerin hepsine celme takıp teker teker yere dusururdum

sonrada aaa noldu size diip el uzatırdım

ortaokulda ogretmenler okuyamasın yazımı die bozuk yazardım..cnku her sınav sounda bana sorarlardı burda ne yazıo die bende yanlıs yazmıs bile olsam orda yazılanı degil dogru cevabı solerdim

hep taktirle gectim ortaokulu

mahallede cocuklarla otobuslerin korkulu ruyasıydık

gozlermize arkadasın annesinin bezlerini sarıp elimizde kutu kutu yumurtalarla otobuslerdeki insanları korkuturduk..63 numaralı otobusu kullanan sisman amca itiraf ediorum o kapıdan iceri yumurtayı sokan bendim

neyse hatırladıkca devam ederim