JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 12-11-2007, 20:57   #1

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of
Cool Kimlere Gül Verelim?

elınde sadece üç gül var bu gullerı forumdan kımlere vermek istersin hadı bakalım buyrun guller sahıplerını bulsuun

ben baslım kımlere versem
Nora
blessed trınty
selına
bana kalsa butun forma verırım ya neyse

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-11-2007, 21:18   #2

phora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 phora is just really nicephora is just really nicephora is just really nicephora is just really nicephora is just really nice

ben bütün yeşillerimi inatçı ayazlara çaldırdım.
sen kendinin ellerinden tut,
kendine benim için bir gül ver.
phora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-11-2007, 21:25   #3

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

en iyi dostlarım,
blessed trinity,
silent corpse
manje-loa
aslında izu'ya vermek isterdim ama gülü sadece bayanlare veririm izu'ya verirsem yanlış anlaşılabilir
--------------
ay şekerim bu egonya bi romantik bi romantik

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-11-2007, 21:37   #4

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

hepsini darkjeanneye vermek isterdim
canımmm
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-11-2007, 22:41   #5

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

canım dostlarıma ( Egonya ve Sepia) çok teşekkür ederim Güllerimden birini bu dostlarıma weriom
Dierini Kont Draculama ki o kendini çok ii bilio, en sonuncusunu da kendime ben çok bencilim ya

Alt 12-11-2007, 22:47   #6

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 137 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

perhizde olan sahıslara verıorum...

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-11-2007, 22:59   #7
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

tüh bee güller yetersiz kaldı...

ben ilk gülü her konuya anlayışla ve iyimser gözle yaklaştığı için katatoniğe veririm..

sonraki gülü sanki yanımdaymış gibi hep sohbet ettiğim biricik arkadaşım blessed e verirdim..

sonraki gülümü iyimser uyarılarla forumda beni uslu çocuk yaptığı için nora ya verirdim....

sonraki gülü her ortama uyum sağlayabilen sağ duyulu iyilik perisi coldhellangel e verirdimm

ya gül yetmedi.. bozuk parası olan yokmuuuu... egonya tabiki en son gülü her konuya destek ve tşk mesajı yazan sana verirdiiiim..... ya boogee ye gül yetmedi...

erkeklere gül vermiyorum... kravat hediyesi dağıtan bir konu olursa onlarada orda kravat verecemmm
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-11-2007, 23:37   #8

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 137 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

ızu 3 düşün ıkı zıpla bı karala
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-11-2007, 23:50   #9

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 94 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

nora
firdevs
vhercle....

Suyun toprak olduğu
Ağaç kökün saldığı
Eşin dostun gittiği
Yerde bulursun beni...

Yolun ayrıldığı
Gidenin dönmediği
Çarenin olmadığı
Yerde bekliyorum seni...
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-11-2007, 23:54   #10

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 41 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

3 gülü horadric cube le birleştirince papatya çıkıyomuş.. .. fravııırrss.. ..

Seçenekler Arama