parçalanmış bir edebiyat oldum sanırım. Baktığımda gördüğüm tek şey bu olucak bundan sonra baktığımda her hangi bi fotorafında ; "acıma".
Kandırmasaydın ne beni ne de kendini.Niye yordun ki bu kadar. Yalanlarını duyurmaya.. ne gerek var. sktr olup gitme zamanı başka biri başka bi ten iyi gelir bu acıya..
Göz yaşım kurudu akmıyor aşkım
Senin derdini seninle ezberlemişim
Sen giderken canım vurdun ya beni
Ben dönersem seni öldüreceğim
Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara
Uyanmak nedir sen bilirmiydiin
O yarin elinde mutluydun teninde
Ben öldüm bir kere gelirmiydin
Ellerin yanımda kalır diyorum
Helalin koynunda uyur diyorum
Bu yüzden ellerin soğur diyorum
Yürek soğuk gece soğuk su soğuk
Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara
Uyanmak nedir sen bilirmisin
O yarin elinde mutluydun teninde
Ben öldüm bir kere gelirmiydin ruh halimi anlatan şarkı
__________________ Ormanda Ki Karanlığın Sesine Kulak ver,İçindeki Çığlıları Duy,Yalnızlığına Ağla,VE Haykır,Ama İnan Bana Etrafın da Onca Sahte Yüzlerdense Yalnızlık Sana Daha İyi Bir Dost..
geçer zaman geçer yıllar günlere bir yeni hazan kalır....
diyor şair....
ne diyim başka...
canım çikolata çekiyor, evde yok, bende son eti pufu yiyorum...
__________________ site ve msnden silme çalışmalarımız yeniden başlamıştır. listemde olmadığınızı görürseniz şaşırmayın, bana da soru sormayın. silmek isteyenlerde silsin beni....
nasıl olucak bu ısler ferıdun bey?geldıler geldıler
--------------------
evet en sonunda bu da oldu ateş ıstedım cafeye takılan mıcolardan yakında köse baslarında erkek de keserım ben su muzık derdıne bı care bulmalı
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P
Konu amnesia tarafından (07-10-2008 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ben kutlayayım o zaman, doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki bu forumdasın abinede kızma ben de kardeşimin doğum gününü unutuyorum arada ama unutmaki o seni herkesten çok seviyodur