JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Forum Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 04-10-2008, 16:11   #1241

wampiRRella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 wampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond repute

Karnım ağrıyo..

bitkin hissediyorum

sakız bile çiğneyemiyorum.

Alt 04-10-2008, 16:44   #1242

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

ne kadar ne kadar ne kadar ..... oldugumu

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-10-2008, 18:33   #1243

Karma gücü: 26 wampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond repute

herşeyin kocaman bir yalan olduğunu..

parçalanmış bir edebiyat oldum sanırım. Baktığımda gördüğüm tek şey bu olucak bundan sonra baktığımda her hangi bi fotorafında ; "acıma".

Kandırmasaydın ne beni ne de kendini.Niye yordun ki bu kadar. Yalanlarını duyurmaya.. ne gerek var. sktr olup gitme zamanı başka biri başka bi ten iyi gelir bu acıya..

Alt 04-10-2008, 18:38   #1244

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

şuan normal ne çok mutlu ne çok üzgünüm aklımda birisi var onu düşünüyorum ve hissettiğim şey (şimdi neolacak)
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-10-2008, 01:37   #1245

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 155 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

hiç bir sey dusunmuyorum...dusune miyorum...yada dusunmek istemiyorum...haa evet tek dusundugum sey var biraz daha olsaydı...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-10-2008, 02:13   #1246

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

Göz yaşım kurudu akmıyor aşkım
Senin derdini seninle ezberlemişim
Sen giderken canım vurdun ya beni
Ben dönersem seni öldüreceğim

Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara
Uyanmak nedir sen bilirmiydiin
O yarin elinde mutluydun teninde
Ben öldüm bir kere gelirmiydin

Ellerin yanımda kalır diyorum
Helalin koynunda uyur diyorum
Bu yüzden ellerin soğur diyorum
Yürek soğuk gece soğuk su soğuk

Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara
Uyanmak nedir sen bilirmisin
O yarin elinde mutluydun teninde
Ben öldüm bir kere gelirmiydin
ruh halimi anlatan şarkı

Alt 06-10-2008, 02:15   #1247

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

iyi sayılırım..
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-10-2008, 03:09   #1248

Yılın teklifi

"barış benle ya da başka biriyle ciddi ilişkiye başlıcam"

allah belanı

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-10-2008, 15:15   #1249

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

3 noktaların hatrına.......canım yanıyor sanırım...

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-10-2008, 15:21   #1250

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 nazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud of

başımın agrıdını hissediyorum sadece.......
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-10-2008, 16:04   #1251

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

bi sıcak çikolata olsa fena olmazdı

Alt 06-10-2008, 22:13   #1252

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

çok sakin, sanki hiçbirşey olmamış gibi...bomboş...

dumanlı bir ıslık yakışır şimdi dudaklarıma

çok dumanlı gözüküyo harbiden
zibailelectra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-10-2008, 00:09   #1253

Karma gücü: 36 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Bir yıl daha yitip gitti ömrümden

Alt 07-10-2008, 02:06   #1254

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

geçer zaman geçer yıllar günlere bir yeni hazan kalır....
diyor şair....
ne diyim başka...
canım çikolata çekiyor, evde yok, bende son eti pufu yiyorum...

Alt 07-10-2008, 02:12   #1255

Amethyst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Amethyst yakında ünlü olacak gibi

berbatım, kafam karışık ve sabırsızım
daha vahimine atlamaktayım
Amethyst isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-10-2008, 02:25   #1256

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 62 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Sırtım ağrıyor.. Kambur duruyorum, yenik gibi. Gidiyor işte bu sabah.. Bir daha akşam olur mu diye sorsak ya şaire..

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-10-2008, 20:56   #1257

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

nasıl olucak bu ısler ferıdun bey?geldıler geldıler
--------------------
evet en sonunda bu da oldu ateş ıstedım cafeye takılan mıcolardan yakında köse baslarında erkek de keserım ben su muzık derdıne bı care bulmalı

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P

Konu amnesia tarafından (07-10-2008 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-10-2008, 22:19   #1258

heyhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 heyhat henüz daha yolun başında

berbat durumdayım...
yarın doğum günüm ve kötü hissediyorum...
heyhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-10-2008, 22:21   #1259

Alıntı:
heyhat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
berbat durumdayım...
yarın doğum günüm ve kötü hissediyorum...
Bugünde benim ki ama abim unuttuuu pfff

Alt 07-10-2008, 22:29   #1260

heyhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 heyhat henüz daha yolun başında

Alıntı:
naughty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugünde benim ki ama abim unuttuuu pfff

ben kutlayayım o zaman, doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki bu forumdasın abinede kızma ben de kardeşimin doğum gününü unutuyorum arada ama unutmaki o seni herkesten çok seviyodur
heyhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır