JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Sinema > Filmler

Seçenekler Arama
Alt 01-06-2007, 13:59   #21

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

elfistan ben ilk defa senden duydum ama fantastik - dram filmmiş duymamam normal..

Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-06-2007, 14:29   #22

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
umuayy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıca barda filmi gerçek bi olaydan esinlenerek çekilmiş...filmde anlatılanlar günümüzde olmuyor değil yani....

şimdi cok merak ettim ya mutlaka izlicem...

Alt 01-06-2007, 15:42   #23

elfstitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 elfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

yardımın için teşekkür ederim dolunay.
sevmez misin bu tür filmi?benim en sevdiğim türlerden biri fantastik.bu filmide en kısa zamanda izlemeye çalışıcam.

men arefe nefsehu fekad arefe rabbehu

ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm

enel hak
elfstitan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-07-2007, 11:14   #24

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

Dün vcd de Blade 4 ü izledim.Çok güzeldi fakat ilginç olarak sarımsaktan korkuyorlar buda bir wampir filmi olarak kalitesini düşürüyor ayrıca Blade in diğer serisinde oynayan Wesley Snipes oynamıyor bide o eksiği war ama diğer artılarıyla gerçekten güzel film..

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2007, 11:19   #25

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

Alıntı:
elfstitan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pan's labyrinth 'i izleyen var mı arkadaşlar ? kaç aydır bekliorum.gösterime girdi ama benim izleme fırsatım yok şimdilik.izleyen varsa bi düşüncelerini söyleyebilir mi?

ayrıca filmin soundtrack'i de harika.internetten bulabilirseniz mutlaka dinleyin.ismi :long long time ago
izlemeni tavsiye ederim.pan ın labirenti ispanya ic savas durumunu anlatan bir film.fragmanlardaki gibi değil kısaca.daha fazla bilgi vermeyeyim süpriz olsun
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2007, 22:18   #26

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

Alıntı:
elfstitan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yardımın için teşekkür ederim dolunay.
sevmez misin bu tür filmi?benim en sevdiğim türlerden biri fantastik.bu filmide en kısa zamanda izlemeye çalışıcam.
dostum super flmdir herseiyle... bi an önce izle..hayran kalıcaksın mists of avalon a..flm atmosferinde en belirgin öelerden bri loreena ablamızın albumlerinden parcalar kullanılmıs blmem annatablio mym?
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-07-2007, 22:32   #27

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

milyon dolarlık bebek izlemekten en büyük zevk aldığım filmlerden biridir. hep çoşku ve duygulanma iç içe geçer bu flmi izlediğimde
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2007, 22:56   #28

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

transformers.. more than meets the eye.. transformers.. robots in the sky..
harikaydi.. cizgi filmin muzigini ve donusum seslerini aradik aramasina ama.. kurgu olsun efektler olsun superdi..

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2007, 23:49   #29

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Alıntı:
losteirosss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum super flmdir herseiyle... bi an önce izle..hayran kalıcaksın mists of avalon a..flm atmosferinde en belirgin öelerden bri loreena ablamızın albumlerinden parcalar kullanılmıs blmem annatablio mym?
Loreena varsa bende varım bulun bu filmi bana nerden bulurum hakikaten,zaten fantastik kesin izlemem lazım
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-08-2007, 01:19   #30

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

28 hafta sonra kanlı da olsa bence müzikleriyle bir numara john murpy yapmış müzikleri ama filme gidipte müziklerinden etkilenmemk mümkün değil sahnelere müthiş uyarlanmış

Alt 08-12-2007, 21:49   #31

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 160 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

28 Weeks Later bence en başarılı devam filmlerinden. aynı karanlık ve boğucu ortam , insanların içinde bulundukları çaresizlik ve vahşet ilk filmdeki ile neredeyse aynı işlenmiş. ama col'un da belirttiği gibi John Murphy ve ilk film de de kahraman boş sokaklarda koşarken çalan Godspeed Your Emperiror East Hastings bu filmde de var. ve filmdeki sahneler ile çok güzel bütünleşmiş.

Dünya kirletilmişse
Üstünüze sıçramış bir şey vardır mutlaka...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-06-2008, 20:35   #32

emirhancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 emirhancan henüz daha yolun başında
i am legend

i am legend ( ben efsaneyim)

evet arkadaşlar i am legend filmini 9 kere izledim en cok beni üzen yer o köpeğin ölmesiydi ....

siz izlediniz mi
emirhancan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-06-2008, 21:02   #33

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Arkadaşıma bir telefon operatöründen gala bileti çıkmıştı iki kişilik. Sağolsun beni de çağırdı. Yanlış hatırlamıyorsam 23 Ocak Çarşamba günü Beyoğlu-Emek Sineması'ndaki galada filmi izleme fırsatı buldum. Film bir kitap uyarlaması. Daha önce de türevi filmler çekilmiş kitaptan yola çıkılarak. Ancak hiçbiri bunun kadar ses getirmemiş. Yüksek bütçe ve Will Smit'in bunda katkısı büyük tabiki. Filmi izledikten sonra insanın içi bir hoş oluyor. Sonunda Will Smit'in insanlık için kendini feda etmesine üzülüyorsunuz elbette ama "Keşke ben de onun gibi olbilsem." de diyorsunuz. Güzel filmdi..

Son olarak;

Robert Neville (Will Smith) çok başarılı bir asker ve bilim adamıdır. Ancak, durdurulamayan, tedavi edilemeyen, insan yapımı korkunç virüsü kontrol altına alamamıştır. Her nasılsa virüse bağışıklık gösteren Neville, New York’tan, hatta belki dünyadan arta kalan yerde, hayatta kalmış tek insandır. Tek dostu ve yardımcısı köpeğidir. Neville üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, hayatta kalmış başka insanlar bulmaya çalışır ama yalnız değildir. Salgının dönüştürdüğü kurbanlar, karanlıkta pusuya yatmış ve Neville’in her hareketini izlemekte, onun ölümcül bir hata yapmasını beklemektedirler. Belki de insanoğlunun son ve en iyi umudu olan Neville’i ayakta tutan tek şey kendine düşen görevi yerine getirme arzusudur.

Teşekkürler..

Alt 19-08-2008, 14:08   #34

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

ıwojımadan mektuplar

3 4 ay once son yarım saatını bı sebepten ızleyememıstım,az once kaldıgım yerden (zırlama faslından da) devam edıp bıtırdım
cok etkıleyıcıydı ozetle

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 02:01   #35

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

-Orjinal Cinayetler-

Oyuncular
Robert De Niro (Turk) , Al Pacino (Rooster) , Carla Gugino (Karen Kleisner) , John Leguizamo (Dedektif Perez) , Donnie Wahlberg (Dedektif Riley) , Curtis '50 Cent' Jackson (Spider)

Bugün izleme şansı buldum cidden güzeldi filmin sonuna kadar katil tahmini yapmayın derimm...
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-09-2008, 02:35   #36

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 darkmoon kısacası herkes için çok değerlidarkmoon kısacası herkes için çok değerlidarkmoon kısacası herkes için çok değerlidarkmoon kısacası herkes için çok değerli

awake (anestezi) mutlaka izlenmesi gereken bir film..2007 yılında yapılmış drama filmi olmasına rağmen bence hastane ortamını içinize işletiyor ve geriliyorsunuz..Filmin diğer bir yanı da bilimsel bir gerçekliğin nelere mal olabileceğini göstermesi...

darkmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-10-2008, 03:37   #37

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of
Borat filmi hakkında !!!Türk kültürüyle alay edilmiş olarak hissettim

Arkadaşlar bugün bir film izledim adı Borat.Konusu Kazakistanlı bir muhabirin Amerika da ülkesini bilgilendirmek adına yaptığı bir belgeselle alakalı.Takdir edersiniz ki Kazaklar da Türk tür ve ben bu filmi izlediğimde Kazakların küçümsendiğini dinlerle ve ırklarla alay edildiğini gördüm.Kazak kültürü hakkında çok bilgi sahibi değilim açıkçası biraz araştırdım ama detaylı sonuç elde edemedim ve büyük elçiliklerine mail olarak sorularımı yönelttim.Acaba aranızda bu filmi izleyen arkadaşlarımız oldu mu? Olduysa görüşlerini paylaşmalarını isterim.Sanatın , sözde mizah adına bu boyuta gelmesi beni üzdü.Filmi izleyen arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.İzlemek isteyenler için de link vereceğim.Görüşlerinizi merakla bekliyorum!!!

http://www.hasbitv.com/borat/borat-video_55661bf4d.html

bu linkten filmi izleyebilirsiniz...

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 04:08   #38

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

ben filmle ilgilenmedim ve seyretmeye gerek duymadım. ama kazaklar için böyle birşey yapılması elbette oldukça rencide edici. maalesef bazıları farklı kültürlerle dalga geçme hakkına sahip olduklarını zannediyorlar bu aile terbiyesiyle alakalı birşey.
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-10-2008, 04:10   #39

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

en kötüsüde sanat mizah adı altında yapılması olarak düşünüyorum

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 05:13   #40

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

adamın kazakistana gidemediğini okumuştum bir yerlerde. asparagas da olabilir