JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Sinema > Filmler

Seçenekler Arama
Alt 12-08-2008, 20:03   #1

MALCOLMX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 44 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute
Testere 5 Geliyor

Kendisine milyonlarca fan edinerek bir fenomene dönüşen testere serisinin 5. fimi 24 Ekim tarihinde vizyona girecek. Yeni filmde Hoffman, Jigsaw efsanesini devam ettirecek son kişi görünümündedir.Ve bu sırrı korumak için vahşet saçmaktan kaçınmayacaktır...

Çam da Bizim Kozalak ta...

MALCOLMX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-08-2008, 20:11   #2

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 85 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Jigsaw'un ölümcül oyunlarından tek sağ kalan Hoffman'ın sırrı ortaya çıkınca önüne çıkan tüm engelleri yok etmek için elinden geleni yapacaktır.Tobin Bell’in bir kez daha Jigsaw rolünde karşımıza çıkacağı Testere 5’te, serinin diğer

filmlerine oranla, kan ve vahşet dolu sahnelerin daha çok yer alacağı konuşuluyor.

Yönetmenliğini David Hackl’ın üstlendiği filmin, Ekim 2008’de gösterime girdiğinde, yeni bir gişe rekoru kıracağı tahmin ediliyor.

Heyecanla bekliyoruz yine etkileyici ve şüphelendirici bir film afişi ile bomba olucak diyorum

Alt 12-08-2008, 20:53   #3

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

''çünkü gözünden çığlık atacaksın''

burda ne demek istemiş yani kurbanların ağızlarını falan mı dikiyo acaba
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-08-2008, 21:20   #4

illimoonite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 illimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to all

Testere testere testere!!!!!!! :d

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-08-2008, 21:59   #5

hedep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 hedep yakında ünlü olacak gibi

3 ve 4 ü izlemedim hayatıma mutlu mesut devam ediyorum, gittikçe kalitesini bozan bir yapım
sadece anormal olduklarını dile getirmek isteyen gençlerin sığındığı bir film.
çoğu kafede bir bayanın (ıyyyy saw mu çok iğrenç ben kaldıramam onu dediğini yanındaki veledinde nıhahauahuahua ben bayılıyom bööle kan revan etler patlıyo dediğine şahit olmuşumdur)
ben ne bayana nede velede katılırım.

Alt 12-08-2008, 22:29   #6

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

muhteşem bir haberdi

Alt 12-08-2008, 23:14   #7

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

24 ekimi ipleçekiyorum 24 ekim hemen gell!!!!
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-08-2008, 23:18   #8

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

Nedense pek sevemedim bu 2,3,4 ü.Abarttıkça abartıp güzel bir film olan Testerenin sırtından devam filmi yaparak para kazanmaya çalışıyorlar.Bırak kardeşim tadı tamağımızda kalsın.Art Arda çıkarmanın ne anlamı var.Para kazanmak dışında tabi.

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 01:57   #9

Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Tengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to all

büyük bi heycanla beklemedeyim
Tengri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 08:53   #10

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

ya yeter yaa bıktım şu testereden ne kadar iğrenç adammış yaa:S pis sapık, midesiz embesil

Alt 13-08-2008, 11:35   #11

Ashriel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Ashriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond repute

testere 3ü cok begenmistim umarım buda onun kadar iyidir tskler

Alt 13-08-2008, 13:37   #12

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

Alıntı:
asi_aysu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya yeter yaa bıktım şu testereden ne kadar iğrenç adammış yaa:S pis sapık, midesiz embesil
Ne istiyorsun adamdan ya Anlatmak istediği şey güzelde yöntemi yanlış sadece

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 14:26   #13

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

5 gelsin daha 6 gelecek serinin 6 filmden oluştuğunu okumuştum bir yerde

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr
EmilioDeCarro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 22:41   #14
-YASAKLI-

MaSkE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 MaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of light

Bence testere çok clasic kaldı artık isminin Elektrikli testere olarak değişmesi gerek
MaSkE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2008, 00:00   #15

danny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 danny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of light

jıgsaw forever
Sponsored links

Alt 14-08-2008, 11:35   #16

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Bence gittikçe baymaya başladı izlemeden bişey diyemeyeceğim ama IV çok kötüydü. Hiçbirşeyin abartılmaması gerek bence... Tadınca kalsa daha iyi olurdu. Abartıldıkça saçmalaşıyor...

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2008, 11:39   #17

sessizgemiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 sessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of light

Alıntı:
asi_aysu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

oooooooolllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyy yyyyyyyyyyyyyyy aynen katılıyorum

Alt 14-08-2008, 11:54   #18

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

oooo çok güzel bana katılan biri nihayet çıktııı

Alt 14-08-2008, 14:07   #19

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 69 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

sonundaaaa

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2008, 16:11   #20

Psychosocial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Psychosocial ne işi var bunun burada

3 tamam.4te tamam.hadi ula 5 te tamam. 6.yı neden 5 çıkmadan çekecez diyorsunuz? yönetmende,firmada,herkeste çıldırmış bence.
Psychosocial isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama