JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Farkındalık

Seçenekler Arama
Alt 28-04-2007, 15:03   #1
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of
Aydınlanma Meditasyonu

bu meditasyonu yapmadan önce bir mum alın yakın tütsü yakın bunların yanıda bir çeçek koyun ve mum ateşine bakın ve gözlerinizi kapayın meditasyona başlayıın

1:sağ elinizi kalbinizin üzerine koyun içinizdeki annesel enerjiye hitap ederek üç kere sorun

ANNE BEN SAF RUHMUYUM !

2:sağ elinizi sol kaburga kemiğinin altına koyun ve sorun :

ANNE BEN KENDİ KENDİMİN ÖĞRETMENİMİYİM!

3:sağ elinizi sol kasığınıza koyun ve 6 defa söyleyin:

ANNE BANA SAF ARZUYU VE SAF BİLGİYİ VER VER!

4:sağ elinizi sol kaburga kemiğinin altına koyun ve 10 defa söyleyin:

ANNE BEN KENDİ KENDİMİN ÖĞRETMENİYİM !

5:Sağ elinizi kalbinizin üzerine koyun ve 12 defa söyleyin

ANNE BEN SAF RUHUM!

6:Sağ elinizi sol omuz ve boyun arasına yerleştirin ve başınızı sağa cevirin 16 defa söyleyin:

ANNE BEN SUÇLU DEĞİLİM!

7:Sağ elinizi alnınızın ortasına koyun ve başınızı hafif öne doğru eğin ve istediğiniz kadar söyleyin :

ANNE BEN KENDİMİ VE HERKEZİ AFFEDİYORUM !

8:sağ elinizi başınızın arkasına bombeli kısma koyun be başınızı arkaya doğru eğin ve istediğiniz kadar söyleyin

ALLAHIM LÜTFEN BİLEREK YADA BİLMEYEREK YAPTIĞIM TÜM HATALARI LÜTFEN AFFET!

9:Sağ elinizi başınızın üstüne koyun bıngıldak boşluğuna avucunuzu gerek ve bastırarak bir yandanda hafif masaj yaparak tekrarlayın

ANNE BANA AYDINLANMAMI VER!

gözlerinizi acın ve sağ elinizi bıngıldak boşluğundan bir avuc hızası kadar yukarıda tutun yani başınıza değmesin

avuc içinde bir esinti hiisedeceksiniz tüm avucta ve parmak uçlarında esinti hiisederseniz aydınlanmayı tam aldınız demektir eğer avuc içinde ısınma varsa tüm çakralar kapalı demktir

eğer baş parmağında ısınma olursa işi sıkıntısı ve bağ ağrısı cekiyorsunuz demektir ısınma çok şidetli ise hastalığınız var demektir baş bölgesinde

işaret parmağında olursa gelecek endişesi taşıyor sunuz demektir

orta parmak ısınırsa ailede yada arkadaş cevresinde sıkıntınız var demktir ve iç hastalıklardan sorununuz olabilir

yüzük parmağı ısınırsa duygusal problemleriniz ve sığara alkol yada uyuştırucu bağımlılığınız var demktir

küçük parmak ısınırsa kendi içinizde çözemediğiniz sorunlar var demktir

bu çakraların acılması ve tam aydınlanma almanız ıçin ısınmalar bitene kadar devam edin tavsiye sık sık bu uygulamayı yapın

yaparken nefes alış verişleriniz düzgün olsun ben aydınlanmayı ankarada insanca yaşam derneğinde almıştım ordan öğrendim

daha fazla bilgi için sahaja ve sahaja yoga yı araştırmanızı tavsiye ederim
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-04-2007, 15:15   #2
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Ya birşey sorucam burda önce anneden yani büyük ihtimalle kutsal "tanrıçadan" bahsediliyor.Sonrasında da allahım diye dewam ediyor.Bence bu bir pagan geleneği.Yazı gerçekten çok güzel olmuş
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2007, 15:21   #3
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya birşey sorucam burda önce anneden yani büyük ihtimalle kutsal "tanrıçadan" bahsediliyor.Sonrasında da allahım diye dewam ediyor.Bence bu bir pagan geleneği.Yazı gerçekten çok güzel olmuş
hayır içsel anne hani 1 de yazıyor ya o bunu anne yerine hep allah yada kundalini yada asya toprak ana yada venüs yada başka ne isterseniz o inanışınız ne ise bana öğreten kişi müslüman olduğu için bu şekilde öğretti ilk önce elimizi yere koyuyor kundalini anne den aydınlanma istiyoruz diyorduk sonra diğr tüm sözlerde allah diyorduk

genelde anne diye gecer her inanca göre yazılamayacağı için ve o anne dediğim gibi içimizdeki anne enerjisi

hindistanda ise anna sahaja varya o kişi çünkü aydınlanmayı öğreten kişi o türkiyeye geldi kendisi
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-04-2007, 01:18   #4

mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 mistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to all

neredeyse 10 yıl önce bir-iki toplantılarına katıldım ve dediler ki bu bayanın fotoğrafı karşısında da meditasyon yapmak iyi gelirmiş, çünkü kendisinin tüm çakraları açıkmış vb..o an neredeyse koşarak uzaklaştım oradan yoga tamam da sahajayoga bana göre değil.

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-04-2007, 18:21   #5

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

evet mistik bende gördüm onu fotoğrafı sesi aydınlatıyormuş kişiyi falan hiç iyi bulmadım ve kadına da hiç kanım kaynamadı Öte yandan bir meditasyonla kişi aydınlanıyorsa buna aydınlanmak demek ne kadar doğru bilmiyorum. Birileri bu kişi hakkında bilgi verirse sevinirim ödüller falan almış.... (?)
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-04-2007, 18:32   #6
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
Urumhamatahayil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

hindistanda ise anna sahaja varya o kişi çünkü aydınlanmayı öğreten kişi o türkiyeye geldi kendisi
burda zaten belirtmiş bu hintlilerde bu şekilde kullanılıyor diye ve her inanca görede değişik kullanım metotları türetmek mümkün bu uygulamada
ayrıca bu uygulama tekrarlanırsa bir yaşam tarzı haline getirilirse aydınlanma sağlar diğer meditasyon türleri gibi tek seferde etkili diye bişey ben görmedim

Alt 18-11-2007, 06:31   #7

SuBuO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 SuBuO henüz daha yolun başında

ben bölgemizde ücretsiz açılan yoga kursuna yazıldım ilk derse girdiğimde bu aydınlanma meditasyonunu ve sahaja yogayı anlattılar açıkçası tedirgin oldum sanırım bilgisiz olmakta kötü
bahsettiğiniz hintli kadını bir mesih olarak görüorlar ve yoga adı altında o kadına bir namaz bir ibadet gibi bir inançla iman ediyrlar gibime geldi internettede araştırmalar yaptım zaten tarot ve sahaja yoga araştımalarım sonucu bu harika forumu buldum ve sizlerleyim ve gerçekten çok beğendim forumu ama benim kafama takılan bu sahaja yoga gerçekten bir yoga tarzımı yada mesih diye düşündükleri o kadına olan bir inanç ve ibadet tarzımı tuaf geld bana
beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim

TekTiR iLe usLaNMaYaNıN HaKkı KöTekTiR
SuBuO isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-01-2008, 23:07   #8

foxyy20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 foxyy20 henüz daha yolun başında

Teşekkürler Urum
foxyy20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-01-2008, 23:11   #9
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

paylaşım güzel..teşekkürler arkadaşım.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-01-2008, 23:48   #10

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

güzel yazı... her zamanki gibi..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-02-2008, 23:36   #11

aNgeLiiCCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 aNgeLiiCCa ne işi var bunun burada

bu bir tür chakra açma metodumu
aNgeLiiCCa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-02-2008, 23:39   #12
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

pek chakra açma denemez ama ben bu meditasyonları oldum olası sevmiyorum nedense
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-02-2008, 15:20   #13

naturewitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 naturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnaturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Güzel bir paylaşım olmuş Urum, teşekürler...

Seçenekler Arama