JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Farkındalık

Seçenekler Arama
Alt 20-07-2008, 13:22   #1

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli
İç sesimi susturamıyorum!

Arkadaşlar ne zaman odaklanmaya çalışsam içsesim işe karışıyor. Muzur şey hiç susmuyor. Ne zaman bir şeyler densem aha bak oluyo şimdi yakaladın. Gibi şeyler söylüyor. Şizofren olacam sanırım. Yardım edin ya bu düşüncelerimin öenüne nasıl geçebilirim???
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 13:24   #2

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

O bende de çok oluyo sürekli müzik dinleyerek bastırıyorm ben genelde.Ama aslında hoşlandığım bi durum olduğu için çok da bastırmaya çalışmıyorum açıkçası
Bile bile herşeyin bittiğini

Alt 20-07-2008, 13:27   #3

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Evet gerçekten bazen benimde hoşuma gitmiyor değil . Fakat Birşeyler yapmaya çalıştığım anlarda dahi işe karışıyor. Kendimi durduramıyorum. Çoğu yerde bana ayrdımcı olan iç sesim bu tür işlerde bana köstek oluyor. Yardım bekliyorum ...

Alt 20-07-2008, 13:47   #4

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Konsantrasyon problemi yarattığı doğru gerçekten de,belki bi psikologla görüşmelisin bilemiyorum dostum,ben iç sesimle barışığım
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 14:01   #5

eJaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 eJaY ne işi var bunun burada

Arkadaşım İlk Önce O Sesi Bastırmaya Çalış.Şu Şekilde Yapabilirsin.O Ses Geldiqi Anda Beynini Düşün Ve Sadece Bembeyaz Bi Alan Olarak Düşünmeye Çalış.Etrafta Hiçbirşey Olmasın.Sadece Beyaz Bi Alan.Bu Sayede 1 Hafta İçinde O Sesi Yok Edebilirsin (: Aynısı Bende de Oluyodu Çünkü xD
eJaY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2008, 14:05   #6
Eos

Eos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Eos is a splendid one to beholdEos is a splendid one to beholdEos is a splendid one to beholdEos is a splendid one to beholdEos is a splendid one to beholdEos is a splendid one to beholdEos is a splendid one to behold

şöyle bir yöntem dene. 2 dakika süre ile yap bunu. eline çubuk, çakıl taşı vs. gibi sayabileceğin bir sey al. sonra gevşe rahatla ve aklından geçen düşünceleri izlemeye başla. mesela atıyorum yarın bir sınavın var onu düşünüyordun aklına okulun bahçesi şu bu derken deniz kenarı geldi ve tatille ilgili düşünmeye başladın. hemen bir taş kenara koyuyorsun vs. vs. böyle devam et 2 dk sonra kaç taş yere koyduğuna bak bu yöntemi sürekli bilincli yaparsan bir süre sonra yere koyduğun taşların sayısının azaldığını görebilirsin. bu da düşüncelerine ya da senin deyiminle iç sesine sahip olmanın en güzel yolu.
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver.

Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver)
Eos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2008, 14:17   #7

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Bende de öyle birşey var. Fakat çoğu zaman işime yaramıştır bazen destek moral isteriz ya, onu kendimden de bulabiliyorum...İyi tarafından bak işine yarar...

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2008, 16:35   #8

merve848 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 merve848 ne işi var bunun burada

ben bı donem delırmek uzereydım buyuzden...sureklı konusan bırı vardı beynımın ıcınde bırde cok hızlı konusan bırı...yaptıgım seylerı bıle tekrarlıyodu bazen...uyku sersemıyken bıle..sonra onu dınlemekten vazgecırmeye calıstım kendımı olece gectı sımdı cok az var ona normal bence...ama kurtulamıyosan psıkologa gıt derım delırır ınsan magazallah
merve848 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 19:59   #9

Yardımlar için teşekkür ederim. Eos söylediğini denedim ve hala yapmaktayım ama gel gör ki fayda etmiyor. Ama devam edicem. eJaY senin dediğini de denicem. Sonuç alabilirsem söylerim... Psikolojik açıdan bana sıkıntı yaratmıyor. Sadece benim metefiziksel çalışmalarıma köstek oluyor. Mesela sınavlarda odaklandığımda pek soru olmuyor. Ama genede Matamatik sınavının ortasında bana acayaip bişiler söylemesi işten bile olmuıyor. Ben bununla yaşamaya alışkınım fakat AStral seyehat gibi olayları denediğimde işimi zorlaştırıyor. Bakalım yöntemleri deniyim tekrardan gelicem ...
HEpinize teşekkürler..

Alt 20-07-2008, 22:33   #10

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Bana da oluyor bazen.Duymamazlıktan gelmelisin eğer rahatsız oluyorsan.Daha da önemlisi her zaman seni iyiye güzele yöneltmez.İçsel bir çatışma yaşıyabilirsin.Sana hiç de istemediğin şeyler söyleyebilir.Hayattan çok zevk aldığın bir anda bile kendini öldür,camdan at gibi şeyler diyebilir.Yorumlarda verilen teknikleri denemende fayda var..
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama