<div class='quotetop'>ALINTI(triton @ 15 09 2006, 17:07 ) [snapback]12139[/snapback]</div>
Alıntı:
eer fala inanmassan korkmassın ya saçma şeylee inanma ya
[/b]
|
Sanırım inanman için başına bazı olayların gelmesi gerek. Sana bir iki tanesini anlatayım istersen.
Annem fal kapatmış bakmamı istiyordu. O sıralar yurtdışında olduğumdan buradaki olayları hiç bilmiyorum bu arada. falı açtığımda pek anlaşılmaz şeyler vardı ve kim için kapattığını sordum. eve , bizler için olduğunu söylüyordu ama ben ısrarla bizle ilgili birşey yok . kim için onu söyle dediğimde artık dayanamayıp arkadaşı için kapattığını biraz rahatsız olduğunu söyledi.o an telveler yine değişti sanki sanki tek söylediğim. onun hayatı yok burada ve biraz değil çok hasta 15-20 ancak dayanır. dedim. ben 3 gün sonra tekrar yurtdışına çıktım ve ay sonuna doğru o kişinin vefat ettiğini öğrendim.
bir diğeri : arkadaşlarımdan birinin 1 sene içerisinde zamanlarını vererek isteme , söz nişan ve düğününün nasıl olacağıydı. hepsi aynı şekilde oldu. komşumuz çocuk istiyordu ve hamile olduğundan şüpheliydi . ona hamile olmadığını 3 ay sonra tekrar test yaptırmasını ve hiç kızının değil 2 erkak çocuğunun olacağını söyledim. söylediğim tarihte hamile idi ve 2 erkek çocuğu var. kız çocuğuda hiç olmadı.
diğer bir arkadaşın yeğenine fincanı açamadan baktım. o zamanlar liseye gidiyordu. tıp veya ilaçla ilgili güzel bir işi olacağıydı ve o kişi şuan marmara tıp 5. sınıfta okuyor.
bunlar sadece küçük örnekler. bunun gibi yüzlercesi var.