JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astroloji ve Fal > Fal

Seçenekler Arama
Alt 22-08-2008, 22:25   #1

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Thumbs up tarot kartlarından kurtulmak için...

tarot kartlarından kurtulmak için çeşitli yollar duydum ;yakmak,üzerine işemek,denize atmak gibi bunlardan hangisi doğru ya da hepsi doğrumudur cevplarsanız sevinirim...
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 22:32   #2

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

beni yak tarotu yak, herşeyi yak. yada unut gitsin. unutulmak en büyük cezadır demiş pr0gressive. bu durumlar için böyle bir söz uydurmuş.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 22:38   #3

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

çok arabesk oldu be dumansız hava sahası ve sezensiz günler dileğimle yinede sağol ))))
ve ciddiye alıp cevaplayacak kimse yok mu burda ??:S
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 22:39   #4

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

yakmak duymadım ama gömmek ve güvendiğin birine hediye etmeyi biliyorum

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 22:41   #5

hımm tarot kartını birine hediye etmek değil o sen gidip kendin tarot kartı alamzsın biri sana hediye edecek alacak anlamında diye biliyorum bende neyse konumuza dönelim hımmm gömmek olabilir de pek sağlıklı olmaz kanımca hımm sağol pisicik

Alt 22-08-2008, 22:43   #6

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Gömebilirsin ya da içine siniyorsa birine verebilirsin.

Manje_Loa isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 22:51   #7

sağol arkadaşım bu arada tarot kartlarımdan biri kayıp birine versemde sanırım bi işine yaramaz...bkz. samyeli kartı konusu benim açtığım...

Alt 22-08-2008, 22:57   #8

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kupa ne işi var bunun burada

tarot konusunda yardımcı olabilirim ama neden kurtulmak istiyorsun kartlarından ona göre bir şey söyliyim zannedersem yazılanlardan daha etkili bir şeyler önerebilirim
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 23:01   #9

burada paylaşmak istemyiorum bunun sebebini...ama hoş olmayan bir çok sebebim var kendimce...
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 23:11   #10

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kupa ne işi var bunun burada

eger daha farklı bir şekilde paylaşmak istersen msn dan iletişim kur benimle ama sakın böyle yöntemler kulanma herşei çok daha kötüye götüre bilirsin
--------------------
istersen msndan iletişim kur benimle ama sakın bu tarz yöntemler kulanma herşeyi daha kötüye götürme ihtimalide yüksektir bunların

Konu kupa tarafından (22-08-2008 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 23:46   #11

mavisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mavisu yakında ünlü olacak gibimavisu yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
Arinra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
burada paylaşmak istemyiorum bunun sebebini...ama hoş olmayan bir çok sebebim var kendimce...
benim yaptığımı yap.hepsini topla bi güzel önüne makasla kırp kırp kırp,bas çöpe.hiç bişey olmaz emin ol.bunu yaparken benimde kendimce sebeplerim vardı ve senin sebeplerinide tahmin ediyorum.ama kağıtları kırparken asla üzülme ve acıma hatta hakettiniz de ve kurtul.hiç bişeycikler olmaz korkacak endişe edecek bişey yok.ok?
mavisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 00:51   #12

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Arkadaşım şu etkili kurtulma yöntemini burada söylesen de biz de bilgilensek olmaz mı?
Ayrıca tarot kartlarından kurtulmak için en iyi yol siyah kadifeye sararak gömmektir ama çöpe de atabilirsiniz yakabilirsiniz de sanıldığı kadar korkunç etkileri olmaz.Ama destenizden hangi sebeple olursa olsun ayrıldığınızda sizden büyük bir parçanın da o desteyle birlikte gideceğini unutmayın

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 15:34   #13

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Üzerine işemek mi Yakıp küllerini denize atabilirsin veya gömebilirsin.

Alt 23-08-2008, 15:37   #14

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

naylona sar, içi sirke dolu bir kavanozun içine koy ve sıkıca kapat ağzını... daha sonra toprağa göm. etkili bir yöntemdir

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 17:50   #15

RexOfTheDark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 RexOfTheDark ne işi var bunun burada

yırt at çöpe
RexOfTheDark isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 17:56   #16

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

belfalas bu yöntem şaka mı gerçek mi..bi anda turşunu kurcam deyimi gibi bişi geldi de aklıma...
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 19:51   #17

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Sevgisu aynı şey benim de aklıma geldi ama üsluba bakılırsa gerçek gibi duruyor hiç duymamıştım.

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 20:03   #18
-YASAKLI-

Kamikaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Kamikaze ne işi var bunun burada

tabii ki yüzyılın icadı ile bunu yapmanız mümkün!!!

işte çakarçakmaz çakan çakmak

clipper da iyidir
Kamikaze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 22:47   #19

zigeuner_mano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 zigeuner_mano ne işi var bunun burada

herkes kendine gore birsey soylemis- bundan kurtulmanin yollu zor ama suda varki tarot destesindeki kartin kayip olani senin hayatini etkiliyor eger bana ulasirsan daha iyi izah edebilirim
zigeuner_mano isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-08-2008, 03:02   #20

Yaktim arkadaşlar ve yaklaşik 1 sa. Imizi aldi o kartlari yakmak ki 1 koca şişe kolanya gitti yahu inat etti resemn yanmamak için ve yandikça ben rahatladim ayrica denize doğru bi şeylerin uçuştuğunuda gördüm...
Neyse kayip oalan kartimi yani samyeli kartiminda bir gün ani bir rüzgarda beni bulacağina inaniyorum ...
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama