tarot kartlarından kurtulmak için çeşitli yollar duydum ;yakmak,üzerine işemek,denize atmak gibi bunlardan hangisi doğru ya da hepsi doğrumudur cevplarsanız sevinirim...
hımm tarot kartını birine hediye etmek değil o sen gidip kendin tarot kartı alamzsın biri sana hediye edecek alacak anlamında diye biliyorum bende neyse konumuza dönelim hımmm gömmek olabilir de pek sağlıklı olmaz kanımca hımm sağol pisicik
tarot konusunda yardımcı olabilirim ama neden kurtulmak istiyorsun kartlarından ona göre bir şey söyliyim zannedersem yazılanlardan daha etkili bir şeyler önerebilirim
eger daha farklı bir şekilde paylaşmak istersen msn dan iletişim kur benimle ama sakın böyle yöntemler kulanma herşei çok daha kötüye götüre bilirsin
--------------------
istersen msndan iletişim kur benimle ama sakın bu tarz yöntemler kulanma herşeyi daha kötüye götürme ihtimalide yüksektir bunların
Konu kupa tarafından (22-08-2008 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
burada paylaşmak istemyiorum bunun sebebini...ama hoş olmayan bir çok sebebim var kendimce...
benim yaptığımı yap.hepsini topla bi güzel önüne makasla kırp kırp kırp,bas çöpe.hiç bişey olmaz emin ol.bunu yaparken benimde kendimce sebeplerim vardı ve senin sebeplerinide tahmin ediyorum.ama kağıtları kırparken asla üzülme ve acıma hatta hakettiniz de ve kurtul.hiç bişeycikler olmaz korkacak endişe edecek bişey yok.ok?
Arkadaşım şu etkili kurtulma yöntemini burada söylesen de biz de bilgilensek olmaz mı?
Ayrıca tarot kartlarından kurtulmak için en iyi yol siyah kadifeye sararak gömmektir ama çöpe de atabilirsiniz yakabilirsiniz de sanıldığı kadar korkunç etkileri olmaz.Ama destenizden hangi sebeple olursa olsun ayrıldığınızda sizden büyük bir parçanın da o desteyle birlikte gideceğini unutmayın
__________________ -Ona aklıma gelen sözleri söylüyorum.İsmim onun ağzından bir müzik gibi,karanlık bir tanrıya edilen bir dua gibi dökülüyor-
-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
herkes kendine gore birsey soylemis- bundan kurtulmanin yollu zor ama suda varki tarot destesindeki kartin kayip olani senin hayatini etkiliyor eger bana ulasirsan daha iyi izah edebilirim
Yaktim arkadaşlar ve yaklaşik 1 sa. Imizi aldi o kartlari yakmak ki 1 koca şişe kolanya gitti yahu inat etti resemn yanmamak için ve yandikça ben rahatladim ayrica denize doğru bi şeylerin uçuştuğunuda gördüm...
Neyse kayip oalan kartimi yani samyeli kartiminda bir gün ani bir rüzgarda beni bulacağina inaniyorum ...