JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astroloji ve Fal > Fal

Seçenekler Arama
Alt 13-08-2008, 13:07   #1

Typhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Typhon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant future
Göz rengine göre göz falınız

Göz rengini söyle kim olduğunu öğren.. Göz falı, "Ben adamı gözünden tanırım" dedirtiyor... Mavi gözlüler enerji dolu, ela gözlülerin sezgisi kuvvetli. İşte göz rengi falı...

Mavi gözlüler

Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları. Peki ya diğer gözler ne diyor?

Yeşil gözlüler

Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

Ela gözlüler

Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

Siyah gözlüler

Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

Kahverengi gözlüler

Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..
Typhon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 13:09   #2

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

paylaşım için sağol siyah gözlüyüm ben

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 13:20   #3

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

sağol paylaşım için.... ben kahverengiyim
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 13:30   #4

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

PAylaşım güselde detayları açık değil yahu. İnsan merak ediyor acaba daha başka özelliği varmı diye ..
Ellerine saglık üstad. Bende kahverengiyim
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 13:36   #5

harun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 harun yakında ünlü olacak gibi

bende kahverengi gözlüyüm eline sağlık keşke biraz daha ayrıntı olsaydı
harun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 13:43   #6

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

Doğru.. Teşekkürler Typhon..
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 13:45   #7

Typhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Typhon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant future

Bende haberlerin çoğunu bi siteden arıştırıp buluyorum ve buraya yerleştiriyorum,"bi dahakine daha kapsamlı olmasını sağlarım" demem ki ben herkesin bilgisine açıyorum sadece =)
Typhon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 13:56   #8

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

Ela gözlüler

valla bu fal işini bayaa ilerlettik hellaaaaal bizeeeee

hepsi doğru benim için sağol paylaşım için

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 13:59   #9

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

insan oğluna bak bee her tarafından bir fal çıkıyo
paylaşım için tşkr. bu arada bende ela gözlüyümm
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 14:32   #10

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

...aslında kişilik özelliklerinde de boy pos, ten rengi, göz rengi de etkili ..güzel paylasım ... tşk ...

Alt 13-08-2008, 17:24   #11

steven08123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Benimki tamamen uyuyo (yeşil) tşk.
steven08123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 18:04   #12

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

mavi ama yarısı uyuyo istisnalar kaideyi bozmaz yada herneyse

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 18:12   #13

heramael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 heramael henüz daha yolun başında

Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar. .. doruuuu aynısı=Ddddd
heramael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 20:40   #14

phoenixe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 phoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of lightphoenixe is a glorious beacon of light

Benimde kahverengi yarısı uyuyor

Alt 13-08-2008, 20:46   #15

OBORO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 OBORO ne işi var bunun burada

benimkide yeşil ve tamamen uyuyoo
OBORO isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 21:29   #16

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

hakikaten benm için de dogru ama göz rengi genlerle alakalı bişey yani karakterimizi etkileyeceğini düşünmüyorum aslında...
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 21:52   #17
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Ela gözlüyüm;yazılanlar bana uyuyor..
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2008, 18:38   #18

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

benım kahve rengı ama nedense tutmuyo ne iş bu fal yanlısmıdır nedır

Alt 14-08-2008, 19:26   #19

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 84 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

Kahverengi gözlüler

Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..

kolay kolay hiçbir ortamda özel hayatımla ilgili konuşmam....hele detay hiç vermem...art niyetli davrandığım zamanlar çok fazladır şahsen....dünyaya kapalı gözlerle bakmıyorum ziyadesiyle....çok nadir hayal kırıklığı yaşarım...

yani tutmuyorda tutmuyor....

Alt 14-08-2008, 19:31   #20

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 nazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud of

Ela gözlüler

beni özetlemiş resmen
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama