JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astroloji ve Fal > Fal

Seçenekler Arama
Alt 17-06-2008, 02:33   #1

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute
Question Çok korkuyorum..

bugün tarot destesi aldım ve kitapçığı okuya okuya kendime bakmaya başladım
5 kağıt açtım ve 6. yı açmaya korktum..
1. kağıt şeytan
2. kağıt ölüm
3. kağıt asılmış adam
4. kağıt mahkeme (ters)
5. kağıt adalet (ters)

yorumlucam ama kitapçıktan okumaya korkuyorum
yardım edebilicek varmı

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-06-2008, 02:38   #2
-YASAKLI-

okyanussue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 okyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud of

altıncısı şaka çıkarsa yırttın yoksa kork bencede
okyanussue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-06-2008, 02:43   #3

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

6. yı açmaya yemiyo ki

Alt 17-06-2008, 02:51   #4
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

aç aç şakadır şaka umarım
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-06-2008, 10:47   #5
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Mutlaka aç...Kesinlikle
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-06-2008, 13:14   #6

Carmelita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Carmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerliCarmelita kısacası herkes için çok değerli

her kart bazen adı gibi kötü çıkmıyor, bence korkma, cesaretli ol ki kartlarını eline aldığında olumlu enerjini onlara aktarabilesin.
seni cesaretlendirmek adına açtığın kartlardan birini tanesini kendimce yorumlayayım

mesela ölüm kartı, bazen bir projenin ya da gerçekleşmesini beklediğin bir olayın son bulması anlamına da gelebilir, en kötüsünü düşünmemek lazım. kendini düşünerek yorumla, böyle bir projen var mıydı?

ve bence son kartı mutlaka aç, karşına en güzel kartlardan biri gelebilir. örneğin güneş veya dünya

hem daha yeni almışsın kartlarını, ilk defa baktıysan ve senin ilk tecrübense, onları kullanmaya alışamamışsındır, ilk yorumladığında doğru çıkacaklarını zannetmem, dedim ya enerji
kendi kendine böyle alıştırmalar yap, gittikçe iyi olacağına eminim, sadece zaman..

Your face it haunts my once pleasant dreams
Now I'm bound by the life you left behind
Carmelita isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-06-2008, 17:37   #7

dark death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 dark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud of

zuaa hernan git atla

Alt 17-06-2008, 17:55   #8

MetatroN_D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 MetatroN_D yakında ünlü olacak gibiMetatroN_D yakında ünlü olacak gibi

hihihi.. fala inanma falsız kalma demişler ya .. bence sen bugünlük fala inanma ..
MetatroN_D isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-06-2008, 18:02   #9

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

Alıntı:
heRnan coRtes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün tarot destesi aldım ve kitapçığı okuya okuya kendime bakmaya başladım
5 kağıt açtım ve 6. yı açmaya korktum..
1. kağıt şeytan
2. kağıt ölüm
3. kağıt asılmış adam
4. kağıt mahkeme (ters)
5. kağıt adalet (ters)

yorumlucam ama kitapçıktan okumaya korkuyorum
yardım edebilicek varmı
ck korkacak birşey yok aslında şeytani bir takım güçlerinin son bulduuğuna bir dönem kendini sıkıntı içersinde hissedeceğini söylüyor adil olman konusunda seni ikaz ediyor hemen ortalığı velvleye vermemen lazım isyankar olmaman lazım aslında bu durumun senin ileride lehine döneceğini müjdeliyor yani aman adalet kartı ters mahkeme ters setyan ölüm aılmıs adam diye sanmaki bir mahkemede yargılanacaksında sonra ıdam edılıp oleceksın rahat ol yanı

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-06-2008, 18:51   #10
-YASAKLI-

EXTACY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 EXTACY dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışEXTACY dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bende merak ediyorum tarotu.hic baktirmadim benim icin acaba ne cikar
EXTACY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-06-2008, 01:19   #11

birazdan tekrar açıcam kartlarımı busefer kelt hacı yöntemini denicem o ilk aldığım için tam olarak karışmamış oyüzden öyle çkmış onu anladım
korkulucak bişey yok yani
şimdi tekrar bakıyorum sonucunu buraya yazıcam ve yorumlarını bakalım doğru öğrenmişmiyim..
bu arada dark death sen bittin

Alt 20-06-2008, 01:38   #12
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

abi şeytan birinin aklına seni öldürmesini sokacak adam gelip seni asacak sonra yakalanıp mahkemeye çıkarılacak ve adalet yerini bulacak diye bi espri yapıp seni rahatlatmak isterim şayet mezzaluna güzel bir açıklama getirmiş
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-06-2008, 01:39   #13

darkjeanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

ben belli bir yöntemle bakmıyorum. hissettiğin şekilde bakabilirsin bence.. bu şekilde baktığım bütün tarotlar çıktı..
yani demeye çalıştığım kitabına bağlı kalma..

Alt 20-06-2008, 01:44   #14

daha bakmadım desteyi elime yeni aldım karıyorum şuanda
bakınca yazıcam buraya şimdilik kitaptan bakalım alışınca rahat rahat bakarım zaten..

Alt 20-06-2008, 01:48   #15

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

ben ilk baktığımda kendim bakmıştım. kitabından sonra bakmıştım..
ilk onu da arkadaşıma bakmıştım. ama onun haberi yoktu. avukat falan olucak dedim..Geleceğine adalet açtım. ya da yargıyla ilgili birşeyler..orda içinden gelen yorum da önemli. sonra 1 hafta sonra falan konu mesleklere geldi.. ne olucaksın dedim. avukat veya nane teknoloji mühendisi dedi.
kitaptan baktıklarım da inadına çıkmadı
Sponsored links

Alt 20-06-2008, 01:58   #16

belirleyici kart : para prensi
mevcut durum : kılıç dörtlüsü ters
karşılaşılan engeller : kupa sekizlisi ters
gelişimlerin nedenleri : araba ters
geçmiş etkenler : kılıç yedilisi ters
yakın geçmiş : kupa prensi ters
yakın gelecek : mahkeme ters
kişilik ve ruh hali : kılıç altılısı ters
dış etkenler : para kralı
umutlar ve korkular : değnek dokuzlusu
sonuç ve kader : kupa ası ters

yorumlucam şimdi kendim bakalım sizinde yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-06-2008, 02:17   #17

dış etkenler : para kralı
mafya babası musallat olmuş sana xP

Alt 20-06-2008, 02:27   #18

özellikle son kartım kader kartım hayatımı gayet güzel özetlemiş..
-duygusal anlamda aşk yitimi..
-mutluluk getirmeyecek bir ilişki..
-uygun olmayan bireylere tutkuyla duyulan aşk, yanlış bir tercih..
-ilişkilerde bulanıklık güvensizlik..
-inanç kaybı..
-aşkta yıkıcı fantezi ve verimsiz saplantı..(kılıçlarla belirdiğinde daha yoğun..)
-duygusal bunalım, enerji yitimi sonucu yaratıcılıkta engellenme,korku ve kaygı..

-duygusal anlamda aşk yitimi derken 1.5 ay önce çok sevdiğim aşkımdan ayrıldım hala çok seviyorum onu..
-mutluluk getirmeyecek ilişki derken şimdi başka bi kızla çıkıyorum ve onu sevmiyorum..
- yanlış tercih eski sevgilim onu hala seviyorum o başkasını seviyo benim ona yaptığım herşeye rağmen barışmaması bana kötü davranması vs.. etrafımda 1 kişi bile doğru yoldasın demedi bana bırak şu kızı unut artık o senle ilgilenmiyo falan..
-Bulanıklık güvensizlik..Şuanki kız arkadaşıma karşı ne hissediyorum bilmiyorum onu sadece öperken ve ona dokunurken sevdiğimi hissediyorum onun gözlerine bakınca hiçbişey hissetmiyorum..sevdiğime inanmıyorum güvenemiyorum kendime.. eski kız arkadaşım bana güvenmediği için ayrılmıştı..
- yıkıcı fantezi derken şuanki kız arkadaşımla yaşadığım yakınlaşma vs.. amacımı çözemedim onun beni sevdiğini bana daha çok bağlanacağını bile bile bunu yapıyorum yakınlaşıyorum.. Kendi zevklerim için başkalarını feda ediyorum resmen..
-duygusal bunalım..
kız arkadaşım yanımda olmadığı herzaman eski sevgilimi düşünüyorum onunla geçirdiğiiz mutlu günleri.. bi kız için bukadar güçsüzleştiğimi aciz kaldığımı düşünüyorum.. vs..

bence bu kart herşeyi açıklamaya yetmiş..

Alt 23-06-2008, 14:10   #19
-YASAKLI-

THE_BONES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 THE_BONES yakında ünlü olacak gibiTHE_BONES yakında ünlü olacak gibi
ölüm

Alıntı:
Carmelita´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
her kart bazen adı gibi kötü çıkmıyor
kATILIYORUMÖRNEĞİN ÖLÜM KARTININ YORUMLAMASI: hoş gelen yeni başlangıçlar. duygusal gelişme ve geçiş..
ölüm kozu önceden pozitif olduğu iddia edilen, değişiklik getiren bir açılımdaki en mükemmel karttır.
THE_BONES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-06-2008, 14:49   #20
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

ters mahkeme kartı;bana bir konuda yanlış ve yerinde olmayan bir karar alacaksınız gibi geldi
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama