ben de iskambille aşk falları bakarım ve kime baktıysam çıkıo bu arada bu fal çok ilgimi çekti bakalım bu da çıkacak mı tabi önce bi adam gibi anlayıp öğrenmem lazım
pnrbrky ve siytah martı; başlarda zorlanabilirsiniz..neticede tariften kek pişirimi okuyup yapmaktan farkı yok gibi aslında...bana kalırsa;aşamaları elinize iskambil destesi alıp adım adım uygularsanız eliniz daha çabuk pratiklik kazanacaktır...
bu arada bildiğiniz iskambil falı açılımlarını,bakım çeşitlerini başlığımızda bizlerle paylaşırsanız çok hoş olur
ya valla delirdim he.en son işlemi yapıoruz ya kartlar bitene kadar alttan sonra yanına 3 e bütün kartlar açılıo neye yorum yapçaz orayı anlayamadım hepsini yapıorumda en son hangi kartlara yorum yapılcak.of çok karışık:S
karışık görünüyor ama değil aslında..siz alttan açtığınız kırmızı kartın yanına üç adet üstten kart yerleştiriyorsunuz..böylece 4 er kartlı yeni gruplar oluşuyor alt alta...bunları böyle küçük birimler halinde yorumlaması daha kolaydır..öyle deneyin bence..
Karma gücü: 119
evet tek tek hepsini yorumlamanız gerek.. bütün kartların anlamları var ve sizin hayal gücünüze baglı hersey
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Karma gücü: 119
ehh yorumlayana kadar catlıcaksınız zaten.. hatta catlamak bile az...
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
ya hakaten garip bi fal.mesela anlamlarında sinek kızı faln dio ya neye göre bu tenrengi varmı falda.ya da mesela kupa1 yanına sinek 1 gelirse falan die ya,aynı şeyler yanyana çok nadir geli sinek 1 yalnız gelince anlamı noluo bunlar karıştırıo kafayı...bide ben bi fal yazıcam şimdi bu başığamı yaziim