o kadar uzun zamandır buradan uzağım ki garip geliyor şu an
sanırım insanın hayatındaki yanlış seçimlerden dolayı dışsal etkenleri suçlaması çok kolay
ne kadar da işine geliyor insanın değil mi?o geldi kötü oldu o gitti iyi oldu
neden?maddelerden birine dikkatinizi çekmek istiyorum arkadaşın verdiklerinden, evet destenin söyledikleri çıkıyor
bu iyi bişey mi?sorun sadece bu.ağır bir yükü var bilginin, hele ki gelecekse bilinen.doğruyu yapmak her zaman mümkün olmuyor.ne yazıkki söyleneni kader değil sonuç olarak görmek de mümkün olmuyor.deste söylüyor, yorumlamak bize kalmış.biz kendi yararımıza kullanabilecekmiyiz ona kalmış
o kadar kolay olsaydı keşke
3 yılı aşkın oldu desteyi alalı,bu süre içinde hayatımda mükemmel giden şeylerde oldu çok kötü gidenlerde
ama bunların hiçbiri destenin suçu değil, çoğu da benim suçum üstelik

söyliceğim o ki,korkmayın ısırmaz deste

--------------------
bu arada, tanıdığım en değerli deste bakanlardan bir tanesi izmirle tamamen ilgisizdi

son olarak ben birşeye yorum almak istiyorum çok uzun zamandır bakmamanın anısına
kendime son baktığım falda ardı ardına
1sıra:ters sunit düz deva ters yakut
2:düz ağaç düz zümrüt düz hesse
3.sıra:düz derviş ters anahtar düz epprahat
ben bunu, dengesiz bir ilişkinin bir itirafla birlikte yıkılması ve aşkın da bu şekilde bitmesi,ardından gelen ilişkininde ağaçtan sağlık zümrütten başarı hesseden güç alarak ilerlemesi, bu sayede kilitleyen anahtarların ters dönmesi ve gerçeğin sonunda su yüzüne çıkması olarak yorumladım
ancak, her kişinin kendine baktığı falda olduğu gibi şüphelerim var
bu yüzden sizin de görüşünze açmak istedim..
teşekkür ederim...