JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astroloji ve Fal > Fal

Seçenekler Arama
Alt 12-07-2008, 02:24   #161

Nefertem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Nefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nefertem ben ablamı tanıdığım kadarıyla bir daha tek kelime yazacağını sanmıyorum artık. Kim ne kaybettiğinin farkına varır ve neye ne kadar kıymet verip saygı göstereceğine iyi düşünüp karar verir umarım.

Ben bu olayın ilk basından buraya gelcegini hep sölemişdim ve emeklerinin bı yerden sonra bosa gıdecegınıde ki olduda. Ablanın amacının ne oldugunu gayet ii biliyorum yada ne yapıp yapmayacagını keşke olay bu raddeye gelmeseydi ama sonuç kacılnılmazdı

Alt 15-07-2008, 15:14   #162

Karma gücü: 1 ebru197528 ne işi var bunun burada

slm ben bu sitede yeniyim burayı inceledikten sonra katina nın aşk falı isimli kitabını aldım kitabı okudum ama kartların açılış şeklını anlayamadım imparatorluk artısı metodu yöntemini denedim sanırım olmadı bana bu kartların açılış şekli hakkında bilgi verebilirmisiniz mesela hngi kartlar ayırılıyor kişi kartı nasıl seçiliyor gibi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
--------------------
birde benim çok merak ettiğim ilişki açılımını nasıl yapabilirim geleceğimle ilgili soruların yanıtlarını nasıl bulabilirim ?

Konu ebru197528 tarafından (15-07-2008 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ebru197528 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-07-2008, 17:08   #163

rockeneyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 rockeneyes ne işi var bunun burada

Slm..Ben bu sayfayı okuduktan sonra üye oldum bu siteye..Bir arkadaşımda bu kitaptan vardı 2 yıldır beri..Gecen gün arkadasım kitabı bana verdi..Söyledigine göre o ne zaman bu fala baksa sevgilisiyle kavga ediyormuş(=Şuan kitap bende ama ben bakmayı beceremiyorum ne yazık ki..İmparatorluk artısı açılımıyla bakmayı denedim ama çok alakasız şeyler cıktı..Yazdıgınız açılımlar için tesekkürler..bi kerede onlarla denemek istiyorum.Umarım bende bu derece iyi bakabilirim =)
rockeneyes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-07-2008, 17:45   #164

cimcime3373 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 cimcime3373 ne işi var bunun burada

BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM deste falında da yeniyim ama tanridna metodunda kişi kartı seçme işlemini anlamıyorum yardımcı olurmusun
cimcime3373 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-07-2008, 22:20   #165

Karma gücü: 4 Nefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
rockeneyes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm..Ben bu sayfayı okuduktan sonra üye oldum bu siteye..Bir arkadaşımda bu kitaptan vardı 2 yıldır beri..Gecen gün arkadasım kitabı bana verdi..Söyledigine göre o ne zaman bu fala baksa sevgilisiyle kavga ediyormuş(=Şuan kitap bende ama ben bakmayı beceremiyorum ne yazık ki..İmparatorluk artısı açılımıyla bakmayı denedim ama çok alakasız şeyler cıktı..Yazdıgınız açılımlar için tesekkürler..bi kerede onlarla denemek istiyorum.Umarım bende bu derece iyi bakabilirim =)
Arkadaşınızın söyLeidği çok enterasan oLmuş
Sizin açılımlarınıza geLincede herseyden önce konstre olmanız lazım
--------------------
Alıntı:
cimcime3373´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM deste falında da yeniyim ama tanridna metodunda kişi kartı seçme işlemini anlamıyorum yardımcı olurmusun
önceLikle tandridna oyle basit bir metod değildir. Bunu açabiliyorsanız kişi seçimi gibi ufacık birşeyi nasıl ayır edemiyorsunuz çok şaşırdım. Kartlarla verilen kitapda kişi kartı seçimiinin nasıl yapılacağı ayrıntıLı bir şekilde anlatılmaktadır.Kolay gelsin

Konu Nefertem tarafından (18-07-2008 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Nefertem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 21:40   #166

suzannazor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 suzannazor ne işi var bunun burada

valla desteyle haşır neşir olmaya başlayınca ne yaşıyorsan bir bir çıkıyor.çok enteresan ve zamanla insan kartları daha iyi kavramaya başlıyor
suzannazor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-07-2008, 01:20   #167

rockeneyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 rockeneyes ne işi var bunun burada

Bişey sormam gerek..Sizin yapmış oldugunuz ilişki açılımında kendi kartımı ve bakmak istedigim kişinin kartını secerken sadece destede yer alan bay ve bayan kartlarından mi secmem gerekli?Sizin verdiginiz örnekte bayan için kadın bay için de erkek kartı çıktıgı için sormadan edemedim mazur görün (=
rockeneyes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2008, 02:02   #168

Alıntı:
Bişey sormam gerek..Sizin yapmış oldugunuz ilişki açılımında kendi kartımı ve bakmak istedigim kişinin kartını secerken sadece destede yer alan bay ve bayan kartlarından mi secmem gerekli?Sizin verdiginiz örnekte bayan için kadın bay için de erkek kartı çıktıgı için sormadan edemedim mazur görün (=
Bişey sormam gerek..Sizin yapmış oldugunuz ilişki açılımında kendi kartımı ve bakmak istedigim kişinin kartını secerken sadece destede yer alan bay ve bayan kartlarından mi secmem gerekli?
Destede sizi sembolize eden kartlar dısında ne koyabılrsınızki????Resim koyucaksınız emin olun olay biraz daha şenLenir
Hesseyi yanınıza alırsınız

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 11:17   #169

deadchan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 deadchan ne işi var bunun burada
Question

Alıntı:

Sevgili rockeneyes
bana kalırsa burdaki açılımlardan ziyade kitaptaki açılımları özelliklede imparatorluk artısını denemeni öneririrm. deste kavga yaratmaz olacakları gösterir lakin herkese kapılarını açmaz bu bununla alakalı. kimse kusura bakmasın ama bu açılmlar paylaşım amaçlı ve kişisel açılımlar olduğu için doğrulugu kesinlikle onaylanmış değil zaten belirtiliyor böyle oldugu. diğer 2 açılımda yüzyıllardan beri süre gelen ve sürekli denenmiş açılımlardır. bu anlamda bunlara yönelmeni ve yönelmenizi tavsiye ederim arkadaşlar sürekli deste falına bakan biri olarak. yani uzun yıllardan beri desteyle iç içeyim. öyleki her kartın ayrıca araştırmasını yapıyorum ter türlü. daha önce söylediklerim dikkate alınmadı önce herkes destesini tanımalı. zira kitapta çok ayrıntılı bilgiler yok..
öte yandan yorum konusunda her türlü yardımcı olablirim sorun yasarsan söylemen yeterli.
deadchan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-07-2008, 01:09   #170

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Deste 2005 yılında piyasaya sürüldü uzun yıllar dediğin 3 yıl mı ? Buradaki açılımlar kişisel olduğundan sübjektif yorum yapmayı kolaylaştırırlar. Ben denedim ve çok başarılı sonuçlar aldım. Ama zaten değer verilmediği sürece açılımlar pek bir işe yaramaz. Açılımlar üzerinde çalışmadan eleştiri yapmak filmi izlemeden afişini eleştirmek gibi birşey neyse ben susuyorum DESTE konuşsun.

Alt 23-07-2008, 05:26   #171

Alıntı:
deadchan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili rockeneyes
bana kalırsa burdaki açılımlardan ziyade kitaptaki açılımları özelliklede imparatorluk artısını denemeni öneririrm. deste kavga yaratmaz olacakları gösterir lakin herkese kapılarını açmaz bu bununla alakalı. kimse kusura bakmasın ama bu açılmlar paylaşım amaçlı ve kişisel açılımlar olduğu için doğrulugu kesinlikle onaylanmış değil zaten belirtiliyor böyle oldugu. diğer 2 açılımda yüzyıllardan beri süre gelen ve sürekli denenmiş açılımlardır. bu anlamda bunlara yönelmeni ve yönelmenizi tavsiye ederim arkadaşlar sürekli deste falına bakan biri olarak. yani uzun yıllardan beri desteyle iç içeyim. öyleki her kartın ayrıca araştırmasını yapıyorum ter türlü. daha önce söylediklerim dikkate alınmadı önce herkes destesini tanımalı. zira kitapta çok ayrıntılı bilgiler yok..
öte yandan yorum konusunda her türlü yardımcı olablirim sorun yasarsan söylemen yeterli.
Size bir kaç sorum oLcak.
Açılımlarda bize özel oLmasına karşın burda payLaşıma sunmaktan hiç çekinmiyoruz ve üstüne üstLük çaLınması ihtimaLine karşı biLe yine sitede yayınLıyoruz.Nedenini acaba düşündünüz mü hiç?Bu birinci sorum.

AçıLımLarda kalmamaLarını söyLemişssiniz.İmparatorLuk + yada Tandridna sizce gökden zembiLLe mi indi yoksa denene denene bu haLe mi geldi? Bu ikinci sorum.

Uzun yıLLar bakdığınızı söyLemişsiniz. HaLa çeşitLeri oLduğu ve açığa çıkmadığı söyLeniyor. Acaba sizede Deste bi tanıdığınız vasıtasıyLa miras mı kaLdı ? Eğer öyLeyse buna çok mutLu oLucamBu üçüncü sorumdu .

Her kartın farkLı anLamLar içerdiği yazmışşsınız peki bizLerin yapdığı yorumLarın kitapLardakinden çok farkLı oLduğunu hiç mi farkettmediniz? Buda dördüncü sorum.

Araştırma içinde oLduğunuzu ve her türLü destekde buLuncağınızı söyLüyorsunuz. Bu konu sizce neden açıLdı? Bu bir tek kişiye değil biLen herkezin bişiLer payLaşması için açıLan bir başLık yada ben öyLe biliyorum. Eğer öyLeyse siz neden diğer herkez gibi bizimLe biLgiLerinizi payLaşmıyosunuz?BilgiLerinizi payLaşmanız için özel bir soru sormamız mı lazım?Yada ne yapmamız Lazım.Bu da son sorumdu .
Bu konuLarda beni aydınLatırsanız çok sevinicem..

Alt 28-08-2008, 00:02   #172

Karma gücü: 1 siyaheldiven ne işi var bunun burada
Selam..

Açilimlari ilgiyle okudum... Ve ilişki açilimini ben de denedim... Ama ne kadar başaraliydim bilmiyorum... Acaba açilimimi yazsam yorumunu yapabilir misiniz.. Ilginiize teşekkürler
1.kart- ağaç düz
2.kart- aral ters
3.kart- bahçeler ters
4.kart- ev ters
5.kart- attart düz
6.kart- balik düz
7.kart- haç düz
8.kart- kalp ters
9.kart- anahtar düz
10.kart- valide ters
11.kart- abanoz düz
12.kart- bedes düz..

Bir de kişi kartlarini neye göre belirliyoruz ben kişi kartlarini sizin örnektekii kartlarinizi kullanarak açtim fali... Bana yorum yazarsaniz sevinirim... Tarot biliyorum ama bu kartlari yorumlamaya alişamadim daha...sevgiler.. Bu arada ben siteye yeni üye oldum..
siyaheldiven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2008, 21:54   #173

Karma gücü: 1 pinknilden henüz daha yolun başında

Alıntı:
siyaheldiven´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Açilimlari ilgiyle okudum... Ve ilişki açilimini ben de denedim... Ama ne kadar başaraliydim bilmiyorum... Acaba açilimimi yazsam yorumunu yapabilir misiniz.. Ilginiize teşekkürler
1.kart- ağaç düz
2.kart- aral ters
3.kart- bahçeler ters
4.kart- ev ters
5.kart- attart düz
6.kart- balik düz
7.kart- haç düz
8.kart- kalp ters
9.kart- anahtar düz
10.kart- valide ters
11.kart- abanoz düz
12.kart- bedes düz..

Bir de kişi kartlarini neye göre belirliyoruz ben kişi kartlarini sizin örnektekii kartlarinizi kullanarak açtim fali... Bana yorum yazarsaniz sevinirim... Tarot biliyorum ama bu kartlari yorumlamaya alişamadim daha...sevgiler.. Bu arada ben siteye yeni üye oldum..

12 kart açarak hangi açılımı yaptın?
pinknilden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 19:30   #174

Karma gücü: 1 serenn30 ne işi var bunun burada

slm arkadaslar bende uzun zamandir takip ediyordum ve bugün üye oldum benimde fal ilgimi cekerdi tarotla ilgilenirdim ama fazla basarili oldugum söylenemez benimde deste yi almam tesadüf tü yurtdisinda yasiyan biri olarak kisa bir tatil sonucunda ugradigim bir kitapcida tek kalmis kitabi ve desteyi almamla basladi gercekten dogru cikiyor.benim bir sorum olcak tarotla uzun zamandir ilgilenen bir arkadasim var ve son zamanlarda deste cok ilgisini cekmis ve benden devamli aliyo arasira geri getiriyo kendine siparis edicekmis bende ona verince hoslanmiyom ama kiramiyomda acaba desteye dediyiniz gibi sadik olmakmi gerek yoksa artik baskasi el sürdü deyip yenisinimi almam dogru olur cevap verirseniz sevinirim
serenn30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 19:51   #175

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

tamamen araştırmalarımdan çıkardığım sonuç:
1- deste-katinanın aşk falı kesinlikle siz almayı düşünmeseniz bile bir şekilde kendisini size aldırıyor...
2 -uğursuzluk getiriyor
3 -3 yıl gibi bir süre sonra (en fazla) sizden karanlık büyüler istiyor...
4-gerçekten söyledikleri çıkıyor
5-genellikle izmir ile bağlantısı olan insanları seçiyor
6-eğer hala desteden vazgeçemiyorsanız, cuma günleri hariç kendinize çok fazla bakmayın,sziden başka hiç kimseye kartlarınız (bakılan kişi haricinde) elletirmeyin ve yorumlattırmayın

7 bence deniz kenarına gidip 1 şişe kolanya ile ki tek başınıza yapmayın bu işi kartları yakın ve kurtulun...(ben çyle yaptım ve nihayet 3 sene sonra hayatım normale girmye başladı)

eğer desteyle ilgili hayatınızda garip şeyler oluyorsa bana özelden mesaj atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum...
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-08-2008, 22:50   #176

Alıntı:
Arinra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1- deste-katinanın aşk falı kesinlikle siz almayı düşünmeseniz bile bir şekilde kendisini size aldırıyor...
2 -uğursuzluk getiriyor
6-eğer hala desteden vazgeçemiyorsanız, cuma günleri hariç kendinize çok fazla bakmayın,sziden başka hiç kimseye kartlarınız (bakılan kişi haricinde) elletirmeyin ve yorumlattırmayın

7 bence deniz kenarına gidip 1 şişe kolanya ile ki tek başınıza yapmayın bu işi kartları yakın ve kurtulun...(ben çyle yaptım ve nihayet 3 sene sonra hayatım normale girmye başladı)

eğer desteyle ilgili hayatınızda garip şeyler oluyorsa bana özelden mesaj atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum...

kesinlikle katılıyorum dergi almaya gitmiştim kitabı aldım dergi almadan cıktım 3 yıldır hayatım altüst şu dönemde büyümü yaptırsam dediğim zamanlar oldu ki 3 yıl oldu.babam izmirli söyledikleri gerçekten çıkıyor

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2008, 23:57   #177

Karma gücü: 1 serenn30 ne işi var bunun burada

Alıntı:
Arinra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
2 -uğursuzluk getiriyor

slm sanirim su özellikle izmirle baglantisi olanlari seciyor tarafi dogru cunki izmirde dogdum 13 yasinda yurtdisina ciktim yillar sora aldim 8 aydir bende arasira bakiyorum dogru cikiyor suana kadar ugursuzluk yasamadim veya yasadigim kötü seyleri destenin ugursuzluguna baglamak aklima gelmedi sen neden bukadar eminsin ugursuzlugun ondan kaynaklandigina baskalarinindami basina biseyler geldi cevabin icin simdiden tsk
serenn30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 00:07   #178

serenn30 benimde öyle oldu 3yıl oluyor desteyi alalı 3 yıldır ters gidiyor herşey
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 02:18   #179

selynnia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 selynnia henüz daha yolun başında

o kadar uzun zamandır buradan uzağım ki garip geliyor şu an
sanırım insanın hayatındaki yanlış seçimlerden dolayı dışsal etkenleri suçlaması çok kolay
ne kadar da işine geliyor insanın değil mi?o geldi kötü oldu o gitti iyi oldu
neden?maddelerden birine dikkatinizi çekmek istiyorum arkadaşın verdiklerinden, evet destenin söyledikleri çıkıyor
bu iyi bişey mi?sorun sadece bu.ağır bir yükü var bilginin, hele ki gelecekse bilinen.doğruyu yapmak her zaman mümkün olmuyor.ne yazıkki söyleneni kader değil sonuç olarak görmek de mümkün olmuyor.deste söylüyor, yorumlamak bize kalmış.biz kendi yararımıza kullanabilecekmiyiz ona kalmış
o kadar kolay olsaydı keşke
3 yılı aşkın oldu desteyi alalı,bu süre içinde hayatımda mükemmel giden şeylerde oldu çok kötü gidenlerde
ama bunların hiçbiri destenin suçu değil, çoğu da benim suçum üstelik
söyliceğim o ki,korkmayın ısırmaz deste
--------------------
bu arada, tanıdığım en değerli deste bakanlardan bir tanesi izmirle tamamen ilgisizdi
son olarak ben birşeye yorum almak istiyorum çok uzun zamandır bakmamanın anısına
kendime son baktığım falda ardı ardına
1sıra:ters sunit düz deva ters yakut
2:düz ağaç düz zümrüt düz hesse
3.sıra:düz derviş ters anahtar düz epprahat

ben bunu, dengesiz bir ilişkinin bir itirafla birlikte yıkılması ve aşkın da bu şekilde bitmesi,ardından gelen ilişkininde ağaçtan sağlık zümrütten başarı hesseden güç alarak ilerlemesi, bu sayede kilitleyen anahtarların ters dönmesi ve gerçeğin sonunda su yüzüne çıkması olarak yorumladım
ancak, her kişinin kendine baktığı falda olduğu gibi şüphelerim var
bu yüzden sizin de görüşünze açmak istedim..
teşekkür ederim...

Konu selynnia tarafından (30-08-2008 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
selynnia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 02:22   #180

Karma gücü: 1 siyaheldiven ne işi var bunun burada

Alıntı:
pinknilden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
12 kart açarak hangi açılımı yaptın?
ilişki açılımı yaptım ama kendime değil.. burdan bakıp örnek açılım yaptım... yorumlarımı karşılaştırmak istiyorum...
--------------------
ya arkadaşlar dedikleriniz sanırım doğru.. ben izmirli değilim ama izmirde bir süre yaşadım... desteye iki yıldır sahibim ama sürekli bakmıyorum... arasıra elime alıyorum ama son zamanlarda hergün kendine çekiyor... ve iki yıldır hayatım rezalet bir hal aldı... kendimi bile tanıyamaz oldum... dengesizleştim...

Konu siyaheldiven tarafından (30-08-2008 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
siyaheldiven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama