JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astroloji ve Fal > Fal

Seçenekler Arama
Alt 15-03-2008, 01:30   #1

Esther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Esther ne işi var bunun burada
Su Falı....

İyi geceler arkadaşlar.. Siteyi ablam sayesinde keşfettim...
çok ilgimi çekti açıkçası...

7 yaşımda ablamın Adanalı bir bayan arkadaşı vesilesi ile su içersinde değişik nesneler ve insanlar görmeye başladım..
o günlerde sadece eşe dosta bakarken zamanla yeteneğimin farkına vardım..

bize gelen temzilikçi kadının eşinin ölüm gününü söylediğim an ve o olayın çıktuğı an faldan soğudum.. ancak son 2 yıldır yoğunluk ile çevreme bakıyorum...

tanıdıklarıma değil ama tanımadıklarıma çok daha fazla yoğunlaşarak bakıyorum falı...

İLGİLENİYOR VE BENLE FALLAŞMAK İSTİYORSANIZ mesajlarınızı bekliyorumm...

messenger üzerinden canlı bi şekilde fallaşabiliriz...

iyi geceler...
Esther isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2008, 01:41   #2

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

güzel bir durum ama aklında bulunsun fallarda gördüğü ölüm,hastalık,felaket vesaire.. gördüklerinin gerçekleştiğini söylediğin örnekler bunlar olmasın,elbette güzel şeylerde görüyorsundur ama örnek verirken bence biraz pozitif şeyleri ön plana çıkarmalıyız
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 01:43   #3

haklı olabilirsin okyy ama ben soğuma ve tekrar başlama nedenimi yazdım.. )
Sponsored links

Alt 15-03-2008, 01:49   #4

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

ok.. peki soğuduktan sonra neden tekrar bakma istediği hissettin?seni bu denli rahatsız edip soğuttuğa göre tekrar bakmanı sağlayacak önemli bir gelişme olmuştur.. (çevredekiler yoğun isteği dışında)
güzel bir yetenek su falını herkes bakamaz bol şans sana bu yolda

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2008, 01:52   #5

buraya girme sebebim daha çok yeteneğimi geliştirmek.. tanımadığım insanlarla gelişeceğine inanıyorum.. ayrıca sizlerden de öğreneceğim çok şey var...

eğer bi yetenek mevcut ise ve kullanmıyorsak bu bence kendime yaptığım bir haksızlık olur...
bu yüzden yeniden başladım..

herkes bazen kötü şeyleri söyleyebilir ama iyi şeylerinde varlığı yadsınamaz.

Konu Esther tarafından (15-03-2008 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir..

Alt 15-03-2008, 08:51   #6

Karma gücü: 3 atlas ne işi var bunun burada

esther merhaba peki bana bakmanı istesem nasıl yapacagız
atlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-03-2008, 11:54   #7

Alıntı:
atlas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
esther merhaba peki bana bakmanı istesem nasıl yapacagız
tabikiii.. özelden pm atarsın.. bende uygun zamanı söylerim..

Alt 15-03-2008, 12:39   #8

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

aramıza hoşgeldin Esther

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2008, 13:54   #9

Karma gücü: 2 perispri henüz daha yolun başında

selam peki fal baktıktan sonra nasıl temizliyorsun kendini bilirsin herhalde bedensizler senin çevrende kalırsa rahatsız ederler senin habercilerini alıp götüren daha güclüleride var birsüre sonra kendini kontrol edemiye bilirsin su falı çok önemli tecrübeli olman lazım koruman vardır umarım
--------------------
onları kontrol edemezsen hasta edeler seni baş ağrıların bel tutulmaların kaç kişiler cevap vermeye bilirsin herhangibirdua okuyormusun cağrı için yoksa kanalların hep açıkmı öyleyse tehlikeli
--------------------
birde bu siteye giriç amacının kendini geliştirmek için diyorsun ama banada müşteri kazanmak gibi geliyor asıl amacının çünkü bu işler baka bak değil araştırarak gelişir

Konu perispri tarafından (15-03-2008 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
perispri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-03-2008, 15:03   #10

Perispri kesinllikle müşteri falan değil amaçç ben paralı bakıyorum demedim.. fallaşalım gelişelim araştıralım dedim..
öncelikle telepati kuruyorum.. zaten normali bu.. elbette günde sadace 1 defa bakabiliyorum fazlası zarar veriyor bana...baş ağrılarım oluyor evet ama öyle çok büyük bir zarara uğramadım açıkçası kaç seneden beri..

kendimi temzilemek için elimde olan duayı 3 defa okuyorum... sonra işlem yaptığım suyu temiz bir yere özellikle bir ağac yada çiçek dibine döküyorum... ilk 15 dk arada sırada sarsılıyorum sarsılmaktan kasıt sıçramak gibi sonrasında normal hayatıma dönüyorum...

demek istediğim şu ki kesinlikle maddi çıkar gözetmiyorum ben... sadece amaç gelişmek...
--------------------
okuduğum dualarda felak ve nas suresi de var.. çünkü arasıra üç harflilerin geldiği de oluyor.. bu sureleri okuyunca gelemiyorlar...

çok küçük yaşlarda başladığım için.. konsantre sorunum yok... ama kişi ile göz teması kurmam lazım..

Konu Esther tarafından (15-03-2008 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 15-03-2008, 15:28   #11

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Başarilar Sevgili Kardesim ARAMIZA HOŞGELDİN ...

Alt 15-03-2008, 17:03   #12

Karma gücü: 2 perispri henüz daha yolun başında

beni yanlış anlama paralı bakıyorum demediğini anladım ben sadece tecrübemi aktarmaya çalıştım profesyonelim tam kırk yıldır bedensiz varlıklarla irtibat halindeyim okuduğun dualar onları göndermeye yetiyormu sanmıyorum sana bu eli veren tanıdık aile büyüklerinden izin almışmıydı seni trans haline geçirirken eğer izin alsaydı eminimki aklı başında büyükler böyle bir izini vermezdi sende geri dönüşü olmayan hasarlar bırıkabilirdi peki bunların isimlerini biliyormusun sanmıyorum sarsıntı diyorsun çokk tehlikeli dikkat et derim
--------------------
çünkü doğa üstü yetenekler yaradan tarafından verilirse belli bir süzgeçten geçersin ama el verilirken tüm bunlar göz ardı edelir bilinmiyor sadece tehlikeli olduğunu söylemek istedim sizin gibi ilk başlarda çok hoşuna gitti bazı insanların sonra temizlemek için türlü şarlatanların ellerine düştüler bir büyük olarak uyarmak istedim bedel ödetirler almadan vermek yaradana mahsus bilirsiniz eğer gerekli korumanız yoksa
--------------------
birde şunu izah etmek istiyorum sizin aracılığınızla bunlar üç harfli falan değilller bedensiz varlıklar çünkü üç harfli dekiklreni bizim boyutumuza girmeleri yasaktır

Konu perispri tarafından (15-03-2008 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
perispri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2008, 21:15   #13

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

bedensiz varliklar dedigin, artik bedeni olmayanlar, ama buna hem ruhlar girer, hem cinler girer, ve su falin'da cinler kullanilir....
bunu kime sorarsaniz sorun ayni seyi soyleyecektir

Alt 15-03-2008, 21:27   #14

Cinlerin bizim boyutumuza girmelerinin yasak olduğunu belirtmişsiniz,peki yardımcı olan varlıklar kimler oluyor?

Alt 16-03-2008, 00:57   #15

IXION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all

Bu çok komik işte.. Cinlerin bizim bedenimize girip çıktığını herkes bilir.
Ahmet Hulusi'nin beyin isimli kitabını okuyun.
IXION isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-03-2008, 01:02   #16

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Konu ancak bu kadar dağıtılabilir ...

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-03-2008, 01:05   #17

IXION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all

Birşey iddia ediyorsanız, cevabını da açıklamalısınız ki doğrulansın.
IXION isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-03-2008, 01:09   #18

ilk başta böyle bir durum görünüyordu fakat son mesajlaşmalarda konunun dağılma gibi bir durumu gözükmüyor su falından yola çıkılarak fala yardımcı olan varlıklar vesaire.. kişilerin görüşleri ve kendi bildikleri paylaşılıyor..
Sponsored links

Alt 17-03-2008, 11:49   #19

konu ile ilgili elbette fikir paylaşımı olacak.. ne düşündüğünüz şahsımca çok önemli..

Alt 17-03-2008, 13:57   #20

Karma gücü: 3 neww henüz daha yolun başında

uygun bi zamanda banada bakarmısın çok merak ettimi hiç su falı baktırmadımda.
neww isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama