desteye karşılık su falı diyorum ben de şimdi...ne dersiniz?farklı bir deneyim olur.ve desteyi size öğretebilirim de hatta eğer yetilerinize güvenirsem siz de bana su falını öğretin.merak edip duruyordum zaten uzun zamandır.
hem parapsikolojiden bahsedeceksiniz hemde faldan vay su falı, kahve falı, yıldızname ,üç kemik falı dört ayak falı şeker falı vb. geleceği olanı biteni insanoğlu eğer insansa kendi kurar ve rolünü oynarsa başarıya ulaşır yani senarist+yönetmen+oyuncu = başarı bırakın bunları o sular içinde o fincan içinde gezen ucubeleri arada kalmışları sen insanoğlusun hatırla bunları.
esther hoş geldin aramıza.umarım bu şekilde yeteneklerinin sonucunu olumlu bir şekilde devam ettirirsin.su falına bende baktırmak istiyorum ama zamanın olduğu sürece tabiki yormadan sıkmadan.özelden mesaj atarken ne gibi bilgiler istiyorsun peki bunlarıda öğrenebilirmiyim lütfen.teşekkür ediyorum.
bu tür fal vs her insan gibi benimde dikkatimi çeker ve ben bu tür şeylere inanıyorum eğer benim içinde bakabilirsen mutlu olurum:çünkü merak ettiğim çoook şey var yaşamımda
İyi geceler arkadaşlar.. Siteyi ablam sayesinde keşfettim...
çok ilgimi çekti açıkçası...
7 yaşımda ablamın Adanalı bir bayan arkadaşı vesilesi ile su içersinde değişik nesneler ve insanlar görmeye başladım..
o günlerde sadece eşe dosta bakarken zamanla yeteneğimin farkına vardım..
bize gelen temzilikçi kadının eşinin ölüm gününü söylediğim an ve o olayın çıktuğı an faldan soğudum.. ancak son 2 yıldır yoğunluk ile çevreme bakıyorum...
tanıdıklarıma değil ama tanımadıklarıma çok daha fazla yoğunlaşarak bakıyorum falı...
İLGİLENİYOR VE BENLE FALLAŞMAK İSTİYORSANIZ mesajlarınızı bekliyorumm...
messenger üzerinden canlı bi şekilde fallaşabiliriz...
iyi geceler...
merhaba esther banada fal bakmanın istesem nasıl yapacağız...msn den olabileceğini söyledin...lütfen
esther hoş geldin aramıza.umarım bu şekilde yeteneklerinin sonucunu olumlu bir şekilde devam ettirirsin.su falına bende baktırmak istiyorum ama zamanın olduğu sürece tabiki yormadan sıkmadan.özelden mesaj atarken ne gibi bilgiler istiyorsun peki bunlarıda öğrenebilirmiyim lütfen.teşekkür ediyorum.
100 avea kontörü istiyor
100 kontör karşılığı 2 niyet tarifesi