JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astroloji ve Fal > Fal

Seçenekler Arama
Alt 28-02-2008, 21:37   #1

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Tarot falına bakan var mı aranızda?

tarot falına bakan var mı aranızda?
nazbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-02-2008, 21:42   #2

lavinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 lavinya ne işi var bunun burada

ben sık sık bakarım...tesadufmu bilmem ama bazen ruh halimi yansıtan kartlar cıkıyor..bazende hiç alakasız şeyler..
lavinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-02-2008, 21:45   #3

Zanzarah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Zanzarah yakında ünlü olacak gibiZanzarah yakında ünlü olacak gibi

bende bakıyorum uzun zamandır... önemşi şeylerde hep onlara danışırım ve beni yanıltmazlar
Zanzarah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-02-2008, 22:13   #4

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

bende bakıyorumda sorudaki amaç ne ??
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-02-2008, 00:58   #5

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

bende bakıyorum ama acıkcası ben yakın cevreme bakmayı sevmıorum cok profesyonel oldugum sölenemez 3-4 senedir bakıyorum ve sadece büyük arkana kartlarıyla bakıorum ama söle bişi fark ettim tanımadıgım ilk kez gördüğüm insanlara ve gece yarısından sonra oldukca faydalı ve dogru bir biçimde bakabılıorum baska bakan arkadaslarda da aynı şeyler oluomu yada daha farklı ama ayırt edici şeyler

Alt 29-02-2008, 13:13   #6

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

gizzem ilk defa senden duydum böyle bişey olamaz demiyorum ama en azından ben sabah öğlen akşsm gece fark etmiyor bakıyorum ama ben de senin tam tersin gece bakmaktan korkuyorum bi de neden sadece büyük arkanaları kullandığını ve jokeri kullanıp kullanmadığımı bir de jokerin senin destende sonda mı yoksa numarasının 0 mı olduğunu söylersen sevinirim.
dip not olarak şunu ekliyeyim büyük arkanaları kullanıp çok defa ard arda bakarsan enerji yoğunluğundan başın ağrıyabilir halsizleşebilirsin

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-02-2008, 19:29   #7

serena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 serena yakında ünlü olacak gibi

bende bakıyorum 1 seneyi geçti 2 3 kişi dışında kimseye bakmıyorum

Alt 29-02-2008, 21:11   #8

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

iyi o halde tarot falıma bakmak isteyen var mı )) sevgiler ...

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-02-2008, 21:14   #9

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

uzaktan bakılan falların doğruluk oranı birebirden çok düşük o yüzden çevrende birine baktırmanı tavsiye ederim

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-02-2008, 21:18   #10

iyi de malesef yakınımda kimse bakmıyor ?

Alt 01-03-2008, 01:30   #11

Karma gücü: 3 hulya ne işi var bunun burada

rica etsem banada bakarmısın
hulya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-03-2008, 03:45   #12

Lavaine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Lavaine henüz daha yolun başında

Tarot falını kahve falıyla karıştırıyorsunuz sanırım. Tarot aslında (çoğunlukla) gelecekten haber almak için değil, kişisel ve ruhsal gelişim için bakılır. Tavsiyem bir set alıp kendi kendinize bakmaya başlamanız. Gerçekten sizin için çok yararlı olacaktır. Tarot kartları asla yalan söylemez ve sizi doğruya yönlendirir.

Yine de hala baktırmak istiyorsanız birebir baktırın derim. Tarot kartlarını kendiniz karıştırıp kendiniz açtığınızda daha verimli sonuç alırsınız.
Lavaine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-03-2008, 04:02   #13

... koskocaman sitede kimse tarot falımıza bakamıyor mu?

Alt 01-03-2008, 04:33   #14

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

burda bakan cok var ama online fal karsıtı olabilirler mi acaba?...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-03-2008, 04:36   #15

Iyi De çözüm Nedir Sayin Moderatörüm
Sponsored links

Alt 01-03-2008, 06:27   #16

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
nazbahar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
... koskocaman sitede kimse tarot falımıza bakamıyor mu?
bakmak istemeyebilir. ben tarot baktığım dönemlerde tanımadığım kimseye bakmazdım mesela...
bunun için bir çözüm düşünmek de saçma...bakmak istemeyen bakmaz zaten. isteyen biri de sana özel mesajla ulaşır

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-03-2008, 09:08   #17
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

bu konu başlığına atlamadığım ve hemen ay ben de bakıyorum diye cevap yazmadığım için şimdi çok memnun oldum doğrusu

belliydi arkadaşın derdi soruşundan zaten
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-03-2008, 10:42   #18

blackdream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 blackdream yakında ünlü olacak gibiblackdream yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
CheKKykiTTy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konu başlığına atlamadığım ve hemen ay ben de bakıyorum diye cevap yazmadığım için şimdi çok memnun oldum doğrusu

belliydi arkadaşın derdi soruşundan zaten
tamamen katılıyorum!
blackdream isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-03-2008, 22:46   #19

danteAnIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 danteAnIL ne işi var bunun burada

bende bakıyorum prof olrak. gece tarot bakmak daha verimli olur bunu unutmayın...

formdan yada vb. gibi yerlerden bakılan tarot fazla net sonuç vermez.en iyisi bire bir karşılıklı olanıdır saygılar.
danteAnIL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-03-2008, 23:09   #20

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

yanlız online fala her baktırdığıma çıktı kendim tarot baktığımdada çıkıo ama kendime bakmak bi garip oluo
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama