buyrunuz,sanırım bunları incelemek size bir parça bilgi sağlar..bunun yanısıra tarot anlatımı,öğretimi içeren bir başlık ilerleyen günlerde açmayı düşünebilirim ama yardımcıya ihtiyacım olur,çünkü zaten ilgilendiğim-sorumlu olduğum yeterince başlık var fal ve rüya bölümlerinde...
arkadaşlar bende tarot bakıyorum yaklaşık 8-9 aydır her defasındada doğru çıkıyor..şu tarot laneti flan doğrumu korkmaya başladım dün 7 kişiye tarot baktım ve tüm ailemle birlikte 5 e kadar uyuyamadık bunun bi etkisi olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim
Tarot laneti aslında yoktur ama kartlara saygısızca davranılırsa elbet size karşılık gelir. Kartlar üzerinde bir çok tarihsel sembol vardır. Ve çoğu saygı duyulan, enerjisi olan sembollerdir. Onlara karşı saygısızlık yapmak üzerlerine yüklenen enerjiyi karşınıza almak demek olur. Kartlarınızı bir başkasına vermeniz özelliğini yitirmelerine sebep olur o kadar. Fakat açılım yaparken hem yeteneğinizi kullanırken enerji harcarsınız hem de kartlar enerji emerler. Bu nedenle yorgun düşebilirsiniz.
bencede Pek korkulacak bir şey yok... ben lanete inanamıyorum... 3-4 yıldır sürekli bakıyorum... kartlarla aramda farketmeden bir ilişki gelişti. onlara sert davrandıım zamanlarda bana doğru bilgi vermiyorlar... kartların sana doğru bilgi vermesi için enerjilerini tutmayı bil yeter....:d
--------------------
Konu secret tarafından (25-08-2008 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Yaklaşık 3 yıldır Katina destesini kullanıyorum çok fazla kişiye bakmadım baktığım bazı kişilerde çok iyi sonuç aldım bazı kişilerde ve kendimde ise pek faydası olmadı. 3 ay önce ise Rider-Waite destesini aldım. İlk başta elime büyük gelmesi ve çok renkli olmalarından dolayı pek hoşlanmamıştım. Ancak şimdilerde Katina destesinden daha sık kullanıyorum. Tuhaf bir sonuç çıkardım. Katina destesi çok nazlı ve hatta şımarık bir deste ama çok iyi cevaplar veriyor ancak her zaman değil. Rider-Waite ise her zaman cevap veriyor ama sanki biraz daha yüzeysel kalıor gibi. Bazen Katina destesiyle açılım yaptığımda çok alakasız şeyler çıkıyor Rider destesinde ise olmuyor böyle şeyler. Bu aralar her 2 desteyi de sırayla kullanıyorum ve her gece bir desteyi yastığımın altına koyuyorum. Rüyamda açılım yaptığım oldu Katina destesiyle.
tarot falı bende bakıyorum ama eğer tarot falı bakılacaksa danısanla danısılan arasında bir bağ olması lzm o zaman daha kuvvetli oluyo yani su anda sana bakılan online bi falın hiç bir onemi yok dostum
Arkadaşlar lütfen yardim edin... Bir önce ki sayfada tarot fali bakip karabasan gören bi arkadaşin yazisini okudum.. Bende yaklaşik 1 yil önce tarot destesi alip bakmaya başladim.. Desteyi aldiktan 1-2 ay sonra hayatimda ilk defa karabasan gördüm.. Bu 2-3 kez tekrarlandi.. Son 1 haftadir tarota daha fazla merak sardim bu site bu konuda bana çok da yardimci oldu fakat dün gece yine karabasan gördüm.. Sormak istediğim şu.. Tarotla karabasan olayinin bi ilişkisi var mi??? Yoksa bu bi tesadüf mü? Lütfen yardimci olursaniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..