JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Yararlı ve Eğlenceli Linkler

Seçenekler Arama
Alt 28-12-2006, 02:52   #21

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

mini anden a %86 benzeyınce ben de onu dedım ınternette baktım fotolarına bana benzetmekle ... etmısler kadını
--------------------
bilmem burdan bakınca pek benzemio

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P

Konu amnesia tarafından (28-12-2006 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
amnesia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-12-2006, 03:00   #22

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

bide ben bakayım şu mini andena nası bişeymis
--------------------
ehh işte fena sayılmas

Konu Wahsi tarafından (28-12-2006 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Wahsi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-12-2006, 03:02   #23

Karma gücü: 166 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

%100 olsa ne olurki....

E.A.P
Sponsored links

Alt 28-12-2006, 03:07   #24

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

ben robertim demektir

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-12-2006, 03:11   #25

aman be wahsı ınsanın ıcı senın gıbı temız olsun

E.A.P

Alt 28-12-2006, 14:53   #26

Weysel44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Weysel44 henüz daha yolun başında

robert downey Jr (%53),Michael vartan (%53),Wilhelm roentgen (%57)

Weysel44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-03-2007, 18:42   #27
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
illuminator_25´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
resimdenmiş saol değiştirdim çıktı be sefer,ama bi sürrü tip çıktı ilhan mansız bile var da bi tane de kadın resmi çıktı hiç olmadı o.

Alt 14-07-2007, 13:24   #28

josebrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 josebrio henüz daha yolun başında

% 86 Keanu Reeves çıktı

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-07-2007, 14:51   #29

ainariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ainariel is just really niceainariel is just really niceainariel is just really niceainariel is just really nice

ohaha benzetmediği ünlü kalmadı yahu 8 taneye benzetti....en fazla benzeyenlerden aşağı doğru sıralama şöyle: liv taylor (%85 ile başı çekiyor) , gene tierney (%80], neve campbell (%78), ornella muti (%78), kyoko fukada,kate bush,aishwariya rai ve en son en gülmekten öldüreni ise angelina jolie ye bile benzetti yani yuh diğerlerine parça parça benziyo olabilirim de yani nerde angelinaaa nerde ben ohaha koptum ay ama çok eğlenceli bişimiş

--------------------------------------------- ----------------------------------------------
ainariel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-09-2007, 00:00   #30

yaf Uma thurmana benziyormusum yuh artık bide Emineme ...

eminem tamamda uma thurman ne iş yaf sinir oldum şimdi

Alt 30-09-2007, 23:02   #31

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

inanamıyorum bu bir rüya olmalı :d
David Beckham dedi çok sevindirik oldum ya

Alt 01-10-2007, 00:59   #32

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Michella Williams ile Ornella Mutiye benziomuşum....
dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-10-2007, 02:08   #33

MurKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 MurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerli

yüzümü tanımadı bulunmaz hint yüzü
MurKy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-10-2007, 02:47   #34

objektıfe agzımı burunmu egerek baktıgım foto %70 jenıffer lopeze benzetıldı

E.A.P

Alt 01-10-2007, 02:58   #35

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

opuhahahahahaha.. siz benimkine bakın madonna...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-10-2007, 03:05   #36

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 62 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

% 55 leonardo dicaprio ve hugh laurie.....

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-10-2007, 18:27   #37

manticore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 manticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to beholdmanticore is a splendid one to behold

beni bişeye benzetemedi ama sevgilime %61 helen hunt dedi ya o kadar sakala bıyığa rağmen helal olsun. acaba kendisine söylesemmiki

Alt 01-10-2007, 18:32   #38

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

bana %90 david beckham dedi selma heyek falnda dedi %40 larda
bide hilary duff dedi %30larda komediydi

Alt 11-10-2007, 23:22   #39

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

julia stiles e benzedıgım idda edılıyodu ya neyse bu site sayesınde tescıllendı artık tskler paylasım için mescalın

Alt 11-10-2007, 23:31   #40

PRINCESS OF DARKNESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 PRINCESS OF DARKNESS yakında ünlü olacak gibiPRINCESS OF DARKNESS yakında ünlü olacak gibi

angelina joliee %90 artık sıkılmıştım bnzetilmekten amaa hadi neseee

Sponsor Bağlantılar