JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Yararlı ve Eğlenceli Linkler

Seçenekler Arama
Alt 18-10-2007, 12:03   #61

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

ne melek ne şeytan %62 sanırım biraz meleklik var ruhumda ama biraz
shadeo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-10-2007, 15:00   #62

dygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 dygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

%55 saf cıktım cennete alıolarmıs beni ama digerleri daha melekmis benden

Alt 18-10-2007, 15:10   #63

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

%99 saf çıktım cinsellii bırakıp melek olabilrimişim
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-10-2007, 17:42   #64

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

%83 saf çıktım
cennette kapıda karşilicaklar beni bu saflıkla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-10-2007, 17:44   #65
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

tebrikler. cehennemde süper bir villa kazandınız yazıyor!!!

ne demek bu??? korkmaya başladım
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2007, 17:47   #66

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Hahaha izuchiring süper uçmuşsun sen Ben %89 safmışım

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-10-2007, 17:52   #67

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

%29 saf çıktım :d ateş topu kazanmışım
--------------------
ben neymişim be övüp duruyo beni

Konu heRnan coRtes tarafından (18-10-2007 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
heRnan coRtes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2007, 19:20   #68

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

Bana direk gel cennette yerin hazır diyorlar %100 temizim

hak yolu abi doğrusu bu
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-10-2007, 20:55   #69

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

% 99 ve %100 iki kere denedımde cok safmısımartık cennete direk gıdecem engelsız:P

Alt 18-10-2007, 21:12   #70
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 yaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of light

%62 kıl payı giriyom
yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2007, 21:21   #71
-YASAKLI-

luciin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 luciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant future

%80... Soruların hepsine dürüst yanıtlar verdim ve bana da bir kanat taktı. Ama... Ben, saflığın bu sorularla ölçülebileceğine inanmıyorum ve kendimi de pek o kadar saf fln görmüyorum açıkçası
luciin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2007, 21:26   #72
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 yaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of light

Alıntı:
luciin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
%80... Soruların hepsine dürüst yanıtlar verdim ve bana da bir kanat taktı. Ama... Ben, saflığın bu sorularla ölçülebileceğine inanmıyorum ve kendimi de pek o kadar saf fln görmüyorum açıkçası
bencede luciin senın o kadar saf cıkman tuhaf olmus.acaba bır hatamı oldu saf lucıııııın
yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-10-2007, 21:40   #73
-YASAKLI-

luciin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 luciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant future

Alıntı:
yaso´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bencede luciin senın o kadar saf cıkman tuhaf olmus.acaba bır hatamı oldu saf lucıııııın

Sen hata olmuş diyosan, bana başka söz söylemek düşmez. Sen "öyle" diyosan, "öyle"dir
luciin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-10-2007, 01:30   #74

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

heehehe %75...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2008, 14:16   #75

psychopatia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 psychopatia ne işi var bunun burada

%47 saf değilmişim ya
psychopatia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-04-2008, 15:38   #76

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

hhaa cehenim kapilari bana acikkk

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-04-2008, 15:46   #77

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

%37 saf ciktim bi de ates topu verdi

Alt 28-04-2008, 15:49   #78

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 153 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

Alıntı:
pithc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
heehehe %75...

eskiden 75 miş...tekrar deneyince 51 cıktı...neden ki:deris ive:

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-04-2008, 15:55   #79

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

%55 cıkardı banada kıl payı girmisim cennete

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2008, 17:11   #80

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 85 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

%83 Saf Sinir bozucu bir paragraf vardı aklımda kalmadı nedense

Sponsor Bağlantılar