JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Yararlı ve Eğlenceli Linkler

Seçenekler Arama
Alt 31-12-2007, 14:42   #21

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-03-2008, 04:15   #22

Carlos11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Carlos11 ne işi var bunun burada

Bana 1 ayda Dave Mustaine olcam bi uygulama verin
Carlos11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-03-2008, 12:20   #23

moonspell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 moonspell yakında ünlü olacak gibi

biraz geç yetiştim konuya...

yaw ben 6 senemi verdim...
kendime gitarist demiyorum
1 aylık adam naapsın...

kapsülmü bu yutucaksın içinde müzik aşkı çıkıcak...
suyunu vermeyi unutmayın güneş görsün bide toprağını eşeleyin...

zaten müzisyen dediğimiz şey tarlada yetişiodu
moonspell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-03-2008, 13:55   #24

mertsipal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mertsipal henüz daha yolun başında

Alıntı:
moonspell´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

1 aylık adam naapsın...

+1 1 Ay'da gitaristlik ünvanı insanüstü birşey olurdu...O zmn En ünlü gitaristler halt etmiş...Gitar çok pratik ve çalışma isteyen bir alettir..1 ay'da insan parmaklarını bile açmamz be...

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-03-2008, 13:57   #25

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

doğru sölüosun
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-03-2008, 16:54   #26
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

Alıntı:
moonspell´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

1 aylık adam naapsın...

6 seneni veripte hala gitar çalmayı öğrenememişsen flütle başla daha iyi.. gitar çalmak kabiliyet işidir.. kimi 1 ayda söker kimileride sırf hava basacam diye başladığı için bir türlü öğrenemez...

laf çarpmak için sıraya gireceğinize açında sayfaya biraz göz atın...

yada benim gibi paylaşıma geçin.... hep hazıra konmakla olmaz bu işler..
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-03-2008, 21:06   #27

Alıntı:
izuchiring´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
6 seneni veripte hala gitar çalmayı öğrenememişsen flütle başla daha iyi.. gitar çalmak kabiliyet işidir.. kimi 1 ayda söker kimileride sırf hava basacam diye başladığı için bir türlü öğrenemez...

laf çarpmak için sıraya gireceğinize açında sayfaya biraz göz atın...

yada benim gibi paylaşıma geçin.... hep hazıra konmakla olmaz bu işler..
dostum gitar çalmak ayrı gitarist olmak ayrı
6 yılda bi çok şey öğrendim merak etme sen...

piyasada gitaristim diye geçinen bi çok adamı darma duman ederim ama yine sölüorum gitarist olmak ayrı gitar çalmak ayrı...

ve kalkmış bir ayda GİTARİST olmak istermisiniz diosun...

Konu moonspell tarafından (19-03-2008 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir..

Alt 18-03-2008, 21:19   #28

darkjeanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

Alıntı:
mertsipal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
+1 1 Ay'da gitaristlik ünvanı insanüstü birşey olurdu...O zmn En ünlü gitaristler halt etmiş...Gitar çok pratik ve çalışma isteyen bir alettir..1 ay'da insan parmaklarını bile açmamz be...
mert nerden çıktın anam sen ? beni dinleyin 1 ayda dengesiz olun!

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-03-2008, 22:15   #29
-YASAKLI-

yougaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 yougaar kısacası herkes için çok değerliyougaar kısacası herkes için çok değerliyougaar kısacası herkes için çok değerli

moonspel sen izu yu yanlış anlıyorsun.

izu sana gitarist olamazsın demiyo paylaşımcı olamazsın diyor. daha 5 mesajın olmasına karşın gelmiş forum ortasında direk mesajlarında üyelere kışkırtıcı mesajlar yazıyorsun. kendini bir an önce toplamalısın .yoksa nora toplar.
yougaar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-03-2008, 22:27   #30

Tugi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Tugi ne işi var bunun burada

Kİmse bir ensrümanı 1 ayda tam olrak öğrenemez ve ayrıc tab & akor çalmakla gitar öğrenilmez farkı teknikler ve temel olarak notlar kullanılır başlık abartılı ve gitarı bu kadar küçümseyemezsiniz özellikle de klaik gitarı !
Tugi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-03-2008, 18:31   #31

Alıntı:
Tugi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kİmse bir ensrümanı 1 ayda tam olrak öğrenemez ve ayrıc tab & akor çalmakla gitar öğrenilmez farkı teknikler ve temel olarak notlar kullanılır başlık abartılı ve gitarı bu kadar küçümseyemezsiniz özellikle de klaik gitarı !
eyvallah kardeşim çok saol
anlatmak istediğim bu GİTARİST dediğin adam hayatını bu olaya adamış demektir
ayrıca müzik ruhunuda yakalaması gerekir
öyle kimse bir ayda gitarist olamaz
kimse kusura bakmasın...

Alt 19-03-2008, 18:48   #32

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

gitar çalmak için istek, gitarist olmak için hırs, virtüöz olmak için yetenek gerek.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-03-2008, 21:00   #33

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Millet, lütfen sakin olun. Kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem, ama farkedelim ki hepimiz müzik yapmayı ciddiye almıyoruz. Ben vaktiyle basgitar yüzünden kayışı koparmış biri olarak şimdi evdeki 4 basgitarıma bakıyorum ve kendime şaşıyorum. (Evde eski Hofner, Washburn, Squier Bronco ve Fender Ashbory var. İdare ederim yani.)

Sol eli sağ eli tuşesi hızı temizliği vb derken gerçekten de insan kafayı sıyırır, ve sonra bir bakar ki sevdiği müziklerin yarısından çoğunda bas partileri tek elle gözler kapalı çalınabilecek kadar basit.

Bilenler bilir: Guitar Fake Book'lar vardır, yani blöfçünün gitar kitapları. Bu kitaplardan bazıları 3, bazıları 4, bir-iki tanesi ise 5 akorla yüzlerce parça çalmayı öğretir. İyi ki de varlar! Ne Elliot Fisk'in, ne Buckethead'in, ne Paco de Lucia'nın ortaya atılıp "ben yıllarımı verdim laayn gitara ama bu inekler 3 akorla müzik yapmayı öğretme iddiasındalar" diye kendini paraladığını görmedim.

Izuchiring, bu başlığı açtığın için ellerine sağlık. Bazı üyelerimiz bu başlığı gereğinden fazla ciddiye alıp kişisel müzikal gelişimlerine saldırı olarak görüyorlarsa kendileri bilir.

Nedense aklıma Levent Kırca'nın hastahane skeçlerini protesto eden hemşireler, Ferhan Şensoy'un halı sahada geçen reklamını protesto eden hakemler falan geldi... İnsaf.

Alt 19-03-2008, 21:40   #34
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

eğer konuyu arkadaşım baştan itibaren okusaydı başlıkla benim bile dalga geçtiğimi anlardı.. .. çünkü tartışıp dalga geçen eski üye arkadaşlarım bunu ard niyetle değil eğlence olarak algıladı... yoksa 1 ayda gitarist tabiki olunmaz...

Alt 19-03-2008, 21:45   #35

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

ortim eğlenceli linkler adı altında açmandan bariz bir biçimde belli oluyor zaten:P

Alt 20-03-2008, 14:08   #36

sanırım hatalıyım özür dilerim ancak bana anlayış gösterin müzik benim hayatım ve en ufak bi yanlışlığa tahammülüm yok keşke daha dikkatli olsaydım

özür dilerim
anlayışınız için teşekkürler...

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-03-2008, 14:13   #37
-YASAKLI-

moonspell aramıza hoş geldin... özür dilemek bi erdemdir.. bu erdeme sahip olduğun için kendinle gurur duyabilirsin.. asıl ben özür dilerim.. yeni olduğuna bakmayıp hemen üzerine çullandım... neyse kadehimizi müzik dosluğuna kaldıralım... güzel günlere

Alt 20-03-2008, 20:31   #38

eyvallah ...
Sponsored links

Alt 21-03-2008, 00:48   #39

doja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 doja is just really nicedoja is just really nicedoja is just really nicedoja is just really nicedoja is just really nice

ölmeden bigün önceye kadar zamanda beni jimi hendrix yapacak adama ne isterse
doja isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 17:27   #40

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu siteden ilk başlayan biri bir ayda gitarist olsun gitarlarımı ve tüm ekipmanımı hediye ederim ben... faydalı ancak başlık çooooooooooooooooook abartılı
Belfalas çok haklı 1 ay da gitar çalmasını öğrenebilene benden de 1 Ad Fender princetonchorus model 125 watlık amfi + Gibson Les paul classic elektro gitar + Korg m1 ve Korg i4 klavye + diğer zerzavatlar. Ben 20 yıldır cırmalıyorum demek ki aptalmışım + müziği de bırakırım ayrıca... Tabii varsa bir babayiğit bu işi bir ay da çözecek...
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama