oyun çok basit farenle patlatıp duruyorsun.. ama sadece iki tanesinde özel işaret var .. 30 patlatmaya kadar eğer özel işaretleri bulursan ikinci turda surpriz seni bekliyor... ve iddaa mı yineliyorum.. o surprizle karşılaştığında günün tüm yorgunluğu bitecek...
teşekkürler kardeş ömrümün 5 yılı gitti sanırım korkudan saol sigara zaten götürüyo fazla çekmeden giderim varsa böle başka bildiğin onlarıda gönder allahtan kalp hastası değildim
ühüüüüü tam kaptırmış pat pat gidiodum amaaaaödümde zıpladı bende zıpladım
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. ^^__sacredwitch___amy__^^
anam bu ne yaahh uzi harikaymışda bendaha 5 dk evvel evde tektim ve tamm odada abdestimi aldım duaları okumaya başladım cin çağırıyordum telefon çaldı o arada açtım kankamdı nese kapattım telefonu ulan zaten dua uzun hemde 7 kez okunuyo edemdim baştan alam dedim sonra biara yine çağırım sonra bu raya tıkladım işte stres atan oyun falan bi bakiyim dedim bende sandımki bildiğin basit oyun tam o balonları patlatırken çığlıkla beraber o cine benzeyen kız çıkınca dedim anam noluyooo yaaa dedim tamda sırası yaa nese nsağol biraz tırstım iyi oldu bu arada o oyunun sonunda çıkan dünya güzeli kıza bittim Allah ım o ne güzellik öle yaa bittim yanii çook güzelldi o kızz abime ayarlıcam ben o kızı...