Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye..
tanrım nasıl olur napalım kısmet bu işler
direk yaşama demiş stressiz iş
Senin için donarak ölme riski çok fazla! Kışın evinden çıkma. Hatta paran varsa ekvatoral bir ülkeye yerleş. Sakın kış sporları yapma, dağa çıkma. Beslenmene dikkat et, bol karbonhidrat al. Sıkı giyin.
Karma gücü: 119
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Dayak yiyerek
Kaşınıyorsun... Sakin ol, belalı işlerden uzak dur. Ya iri bir cüsse için vücut geliştir, ya karate kursuna git, aksi taktirde biri seni fena halde benzetecek. Temiz bir dayak sonucu hayata veda edeceksin.
"Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. "
Hayatta bulamadığım huzuru ölümde bulacağım galiba..
__________________ I will put an end to your happy life and banish you to the world of endless torment..
Forumdaki ilk mesajımı burda kullanıyorum
Dayak yiyerek ölücekmişim!
''Kaşınıyorsun... Sakin ol, belalı işlerden uzak dur. Ya iri bir cüsse için vücut geliştir, ya karate kursuna git, aksi taktirde biri seni fena halde benzetecek. Temiz bir dayak sonucu hayata veda edeceksin.''
hastalık falan çıkar zannediodum
bn hepinizden şanslıyım sanırım ecelimle ölecek mişim hehehe ne mutlu eceliyle ölene bu arada siteye yeni üye oldum site çok güzel hayırlı paylaşımlar...
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta
ELEKTRİK ÇARPMASIYMIŞŞŞ... bi arkın başına gelmişti eli falan patlamıştı başparmağı,eğer elektrik vücuna griosa bi yerden çıkması gerekiyormuş bu da genelde göz falan oluyormuş insanın vs. canlının göznü dışarı fırlatıomuş elektrik ve düşük ihtimallede parmaklarmışş .. görücess link için saol