Trafik kazası
Motorlu araçlar senin için büyük risk teşkil ediyor. Hızlı araç kullanma, trafik kurallarıan dikkat et. Toplu taşıma araçlarını kullan. Hatta mümkünse küçük bir kasabada sessiz sakin bir şekilde yaşamaya çalış. ne sans ya trafık kazası daha öncede cıkmstı:P
Silahlı saldırı
Senin için silah vuruşu sonucu ölme riski çok fazla! Ateşli silahlarla fazla oynama. Askerliğini yapmadıysan kesin kaçmaya bak. Mitinglerden, kalabalık alanlardan uzak dur. Belalı işlere karışma, sakin ol, gece 12ye kadar eve dönmüş ol. Hatta evinden bile fazla dışarıya çıkmamaya çalış. Hırsız alarmı satın al.
Dur bakalım beklicez bi komplo artık. Ne yapalım kaderimiz böyle :P
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.
allah korusun amin
ben araba kazasında öleceğim dolmuş gibi münibüs gibi bir araba çarpması sonucu araba kaldırıma hızla çıkacak bende kaldırımda olmuş olacağım ve önden vuracak nisan mayıs ayı ama yılı bilmiyorum buda benim kehanetim
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta..........
Ha ha ha bana da yanarak dedi kimse ecelinden ölmüyo ya
Sık sık solaryuma girmim bari gunese de cıkma demiş gerci solaryuma girme dememiş ama ) cok komik yawwwwwwww
__________________ - - CaDı olunmaz CaDı doğulur - - **BLaRa De $uDe Me Go$Ti**