JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 20-11-2007, 09:32   #21

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

benim ol , zor ol ama imkansız olma ...

keşke bir ihtimal bile olsa barındırabilseydik içimizde...

ama sen başkasını ben de seni seviyorum ........................................ ...............

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-11-2007, 14:09   #22
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

ask bazen ilkbaharda kelebeklerin ucması bazen sonbaharda gökyüzünün aglamasıdır
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-11-2007, 14:48   #23

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

imkansızım geldi aklıma....
peki senin onu sevdigini biliomu??

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-11-2007, 15:13   #24

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
selina´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aşk kışısıne göre değişir eger karsılıklı ise yanı sevdıgın kişide senı sevıyorsa mukemmeldır. Onunla herşeyı paylasırsın senın bı parcan olur.Yeri geldıgı zaman uzulursun canın acısada aşk guseldır cunku sevdıgın bırı vardır.Herzaman onunla olmak ıstersın kendı mutlulugundan çok onun mutlu olmasını ıstersın bı guluşu dunyalara bedel olur senın için.Arkadaslarından dostlarından hatta aılenden bıle degerlı kılarsın o ınsanı..
Allahına her gece dualar edersın onu benden önce alma yanına dıye..
Bazen yanında olmadıgını bılsen bıle yasadıgını bılmek senı mutlu eder.Affedılemıycek seylerı bıle onu cok sevdıgın için unutmak zorunda kalırsın ondan kopamıycagını bıldıgın için. Çünkü onun yoklugu herseyden çok acıtır canını..Aşk böyle bırseydır.

Ama bır aşk eger karsılıksız ıse yanı sevdıgınız kişi sızı sevmıyor ıse bu aşk sıze acıdan başka hiçbirşey vermez. Çünkü onun yanında olmak ıstesen bıle olamazsın onun senı sevmedıgını bılmek bıle ıncıtır senı hele o kısı baskasına aitse.. Canın çok yanar senın olmasını ıstersın delıcesıne o ıse senın deıl baskasının kollarındadır.

Aşk mutluluktur, Aşk acıdır! Aşk ızdıraptır.Aşk bambaska bır dıyarda mutlu olmaktır..

harika bir yorum valla ellerine sağlık diyecek bişi kalmamış ki zaten...

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2007, 22:08   #25

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

aşk nası bişi... görmeden de aşık olunur mu aşık oldunu sanabilir miinsan..aşk acı mıdır çoğu zaman... ulaşmak zor olsa da aşk hissedilir mi... aşkı nasıl anlar ki insan... ya kalbiaşık olduğundan emin değilse... ya da aşkı iki kişide hissedebilir mi.... hangisinin aşk olmadığını anlayabilir mi.... ulaşılmazım geldi aklıma.....
coldhellangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-11-2007, 03:01   #26

Karma gücü: 3 tenitra ne işi var bunun burada

valla eğer arkadaşsanız bunun kıymetini bil, en azından o açıdan ulaşabiliyorsun bu da iyidir. bir de onun sana benzer şeyleri hissettiğinden iyice emin olmadan hislerini sakın açma, seni sevmiyorsa ya da başkasını seviyorsa senden iyice uzaklaşır arkadaşlığınızı da kaybedersin.
tenitra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-11-2007, 18:48   #27

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

aşk...

bazen çok yakınındadır dokunamazsın hissedemezsin bazen çok uzağındadır dokunamazsın ama hissedersin...

Alt 23-11-2007, 09:48   #28
-YASAKLI-

CehennemdengeleN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 CehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of lightCehennemdengeleN is a glorious beacon of light

aşk ilkokulda masal, ortakulda gırgır, lisede gurur, üniversitede gerçekmiş. e bakıcaz gerçek mi deyil mi
CehennemdengeleN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-01-2008, 19:21   #29

vay be neler yazmışım zamanında şimdi farkındayım aşk çoğu zaman boyalı sözlerin içinde yüklemeye çalıştığın manadan ibaret...

Alt 02-01-2008, 19:30   #30

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

Varlıgın derinliginde koşan.. Sesi hayatın.. Kırılıyor.. Çarpa çarpa yalnızlık duvarlarına.. Gİdecek senden başka yerimiz yok.. Ey AŞK!!

EY AŞK, KORU HAYATI!...
shadeo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-01-2008, 19:33   #31

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

aşk
yok bööle bi$ii???
lakin şöle bi$iiler var bi alakası olsa gerek;
-sevgi
-birine ihtiyaç duymak
-saçmalık

Alt 02-01-2008, 19:54   #32

dewil__girl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 dewil__girl ne işi var bunun burada

aşk ne yazık ki her haliyle acı weriyo mesela bn çok acı çektim geçen yl çünkü ölümüne sewdm kişiyi ölüm benden ayırdı dedim gibi aşk herşeyiyle acı
--------------------
aşk ne yazık ki her haliyle acı weriyo mesela bn çok acı çektim geçen yl çünkü ölümüne sewdm kişiyi ölüm benden ayırdı dedim gibi aşk herşeyiyle acı

Konu dewil__girl tarafından (02-01-2008 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
dewil__girl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-01-2008, 19:55   #33

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

Alıntı:
greyhuman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aşk
yok bööle bi$ii???
lakin şöle bi$iiler var bi alakası olsa gerek;
-sevgi
-birine ihtiyaç duymak
-saçmalık

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-01-2008, 20:02   #34

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 102 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

"aşk" benden uzak olmasını istediğim bir duygu....

Alt 02-01-2008, 20:07   #35

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Sepia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman karmamı alıyım ben

Alt 02-01-2008, 23:07   #36

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

katılıyorum (mysteriouslady)
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-01-2008, 23:39   #37

aşk mı ağıza sakız omuş resmen

Alt 13-02-2008, 00:58   #38

xl_xxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 xl_xxy yakında ünlü olacak gibi

hekez aşkı kendine göre yorumlar ask cok güzel dünyanın en guzel seyıı bence ney oldugunu nasıl bı sey oldugunuu bılenn yokturr tahmınımce askın tam acıklamasını tabi.

ben mahalleden 3 senelık arkadasımla bırden sevgılıı oldunn bırbırımızıı sevdık yaklasık sekiz ay kadar cıktıkk beraberr oldukk hala sevıyorum ayrılalı yaklasık 1 bucuk sene kadar olduu ansıklopedı yazdım ona sıırler onu anlatan sevgımı ona olan askımı anlatann seylerr yazdımm onla gecırdıgım guzell gunlerıı yazdımm yazdım oglu yazdım hala sevıyorumm bu gun sesınıı duydum arkadasının ewındeydım mahalleden o da dershaneden cıkmıs ewe doru yuruyoo yanlıs anlamayında benım arabayıı gormuss arkadaslarr bagırdı camdan kız tabı bunlar arkadaslarımm kardeslerım daha dorusuu cocukllugum benım onlar calarımm ısım war ızın alırsamm gelırımm falann dedii
keske arabayı evın uzagına park etseydımde bu gun o nu gorseydım sesınıı duydugum da kılıtlendım kaldım dondumm hayat durdu bılıyorum oda benıı sevıyorr ama olaylarr karısık ıste ama derler ha senı olene kadar sevecegımm...evet aynen oyle saka gıbı gelebılır ınsanlara yada kalıplasmıs bır soz gıbıı basıt turk tv fılımlerınde duyulan sıkca duyulan bı sey bı laff ama ole olacak ben buysam bu da ole dır dıyorum ve

askım deniz im şirinemmm seenii hala seviyorum ve omrumun sonuna kadarda sevecegım

Alt 19-02-2008, 19:49   #39

selina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 selina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really niceselina is just really nice

Alıntı:
sensizim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
harika bir yorum valla ellerine sağlık diyecek bişi kalmamış ki zaten...

...........tşkler=)

Alt 19-02-2008, 19:56   #40

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

aşk o mutlu olduğunda mutlu olmaktır.Karşılık beklememektir.Mutlak sevgidir.

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama