Aşk kışısıne göre değişir eger karsılıklı ise yanı sevdıgın kişide senı sevıyorsa mukemmeldır. Onunla herşeyı paylasırsın senın bı parcan olur.Yeri geldıgı zaman uzulursun canın acısada aşk guseldır cunku sevdıgın bırı vardır.Herzaman onunla olmak ıstersın kendı mutlulugundan çok onun mutlu olmasını ıstersın bı guluşu dunyalara bedel olur senın için.Arkadaslarından dostlarından hatta aılenden bıle degerlı kılarsın o ınsanı..
Allahına her gece dualar edersın onu benden önce alma yanına dıye..
Bazen yanında olmadıgını bılsen bıle yasadıgını bılmek senı mutlu eder.Affedılemıycek seylerı bıle onu cok sevdıgın için unutmak zorunda kalırsın ondan kopamıycagını bıldıgın için. Çünkü onun yoklugu herseyden çok acıtır canını..Aşk böyle bırseydır.
Ama bır aşk eger karsılıksız ıse yanı sevdıgınız kişi sızı sevmıyor ıse bu aşk sıze acıdan başka hiçbirşey vermez. Çünkü onun yanında olmak ıstesen bıle olamazsın onun senı sevmedıgını bılmek bıle ıncıtır senı hele o kısı baskasına aitse.. Canın çok yanar senın olmasını ıstersın delıcesıne o ıse senın deıl baskasının kollarındadır.
Aşk mutluluktur, Aşk acıdır! Aşk ızdıraptır.Aşk bambaska bır dıyarda mutlu olmaktır..
harika bir yorum valla ellerine sağlık diyecek bişi kalmamış ki zaten...
aşk nası bişi... görmeden de aşık olunur mu aşık oldunu sanabilir miinsan..aşk acı mıdır çoğu zaman... ulaşmak zor olsa da aşk hissedilir mi... aşkı nasıl anlar ki insan... ya kalbiaşık olduğundan emin değilse... ya da aşkı iki kişide hissedebilir mi.... hangisinin aşk olmadığını anlayabilir mi.... ulaşılmazım geldi aklıma.....
valla eğer arkadaşsanız bunun kıymetini bil, en azından o açıdan ulaşabiliyorsun bu da iyidir. bir de onun sana benzer şeyleri hissettiğinden iyice emin olmadan hislerini sakın açma, seni sevmiyorsa ya da başkasını seviyorsa senden iyice uzaklaşır arkadaşlığınızı da kaybedersin.
aşk ne yazık ki her haliyle acı weriyo mesela bn çok acı çektim geçen yl çünkü ölümüne sewdm kişiyi ölüm benden ayırdı dedim gibi aşk herşeyiyle acı
-------------------- aşk ne yazık ki her haliyle acı weriyo mesela bn çok acı çektim geçen yl çünkü ölümüne sewdm kişiyi ölüm benden ayırdı dedim gibi aşk herşeyiyle acı
Konu dewil__girl tarafından (02-01-2008 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
"aşk" benden uzak olmasını istediğim bir duygu....
ben mahalleden 3 senelık arkadasımla bırden sevgılıı oldunn bırbırımızıı sevdık yaklasık sekiz ay kadar cıktıkk beraberr oldukk hala sevıyorum ayrılalı yaklasık 1 bucuk sene kadar olduu ansıklopedı yazdım ona sıırler onu anlatan sevgımı ona olan askımı anlatann seylerr yazdımm onla gecırdıgım guzell gunlerıı yazdımm yazdım oglu yazdım hala sevıyorumm bu gun sesınıı duydum arkadasının ewındeydım mahalleden o da dershaneden cıkmıs ewe doru yuruyoo yanlıs anlamayında benım arabayıı gormuss arkadaslarr bagırdı camdan kız tabı bunlar arkadaslarımm kardeslerım daha dorusuu cocukllugum benım onlar calarımm ısım war ızın alırsamm gelırımm falann dedii
keske arabayı evın uzagına park etseydımde bu gun o nu gorseydım sesınıı duydugum da kılıtlendım kaldım dondumm hayat durdu bılıyorum oda benıı sevıyorr ama olaylarr karısık ıste ama derler ha senı olene kadar sevecegımm...evet aynen oyle saka gıbı gelebılır ınsanlara yada kalıplasmıs bır soz gıbıı basıt turk tv fılımlerınde duyulan sıkca duyulan bı sey bı laff ama ole olacak ben buysam bu da ole dır dıyorum ve
askım deniz im şirinemmm seenii hala seviyorum ve omrumun sonuna kadarda sevecegım
__________________ daL rÜzgarı aFFetSEde KIRılmışTIr BiKere