JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 22-06-2007, 15:11   #1

Yok Kişi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli
Oof of!

Ya ben 2 yil sonra asik oldum tekrar. Bu sefer cidden gercek bi aska benziyor! Ama acilamiyorum delircem. Ilk defa bu sekilde oluyor. Gidip içimden geçenleri soyleyemiyorum! Neyden çekindigimide bilmiyorum ya neyse...

Bi ak1l verin bana pls. O kisi çok yakinimda muhabbetimizde iyi! Ama "Ben seni sadece arkadasim olarak seviyorum" demesinden korkuyorum! Acilen akil verir misiniz çok sevinicem cidden
Yok Kişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2007, 15:16   #2

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

ilginçmiş

Firdevs isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-06-2007, 15:36   #3

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

bence de ilginçmiş.Zamana bırakıp korkunu yenmenden başka çağre yok ama sabırsız olma ama bu durumu da uzatma derim.Ki zaten zamanla yaşanması gereken neyse o yaşanıcak hayat bu herşey insan için gelip geçiyor nasılsa...
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-06-2007, 15:49   #4

BLoodGod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 BLoodGod yakında ünlü olacak gibiBLoodGod yakında ünlü olacak gibi

Aradaki samimiyeti yavaş yavaş azalt sonra brz zaman geçsin öyle söyle eğer yakın arkadaşken söylersen eğer o sana karşı ufakda olsa o yönde birşey hissetmiyorsa malesef arkadaşlığınızda biter. Dedim gibi brz samimiyeti azalt ve en iyi zamanı kolla...

"Ben şarap içiyorum, doğrudur, Aklı olan da beni haklı bulur, içeceğimi biliyordu Tanrı, içmezsem Tanrı yanılmış olur..."

Ömer Hayyam
BLoodGod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2007, 16:11   #5
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

senden hoşlandığını anlayabilirsin vucut diline bak eğer seninle konuşurken dudaklarınla göğüs arana bakıyorsa yani bu bölgeye bakıyorsa senden hoşlanıyor demektir

sana dokunmadan duramayıyorsa sana yakın oturuyorsa seninle ilgili herşeyi hatırlıyorsa vs vs seniden birinin hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak okadar zor değil

eger senden hoşalanıyorsa söyel gitsin

yok ben emin oalmıyorum diyorsan ne kaybedrsin söyle gitsin iki ara bir derede kalmaktansa

yada söyleyemiyorsun diyelim hala arkadaşı değil secgilisi gibi davran bir bakış bile yeteli olabilir bazen bir çok şeyi anlatmaya
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-06-2007, 16:30   #6

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Urum güzel yazmış: vücut dili onun seni koyduğu yer hakkında çok bilgi verir. (Eminim aşık olduğun insanın otururken ayaklarının ve/veya göğsünün baktığı yön vb konular ilgini çekecektir.)

Başka bir iyi tavsiyesi de senin ona hiçbir şey demeden ilişki varmış gibi davranman. Böylece hem topu ona atmış olursun, hem ona bir ilişkinin keyfini yaşatırsın, hem duygularını belli edersin.

İnce ve özenli davran ona... Aşık olduğunu anlayacaktır.

Alt 25-06-2007, 22:53   #7

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Urum güzel yazmış: vücut dili onun seni koyduğu yer hakkında çok bilgi verir. (Eminim aşık olduğun insanın otururken ayaklarının ve/veya göğsünün baktığı yön vb konular ilgini çekecektir.)

Başka bir iyi tavsiyesi de senin ona hiçbir şey demeden ilişki varmış gibi davranman. Böylece hem topu ona atmış olursun, hem ona bir ilişkinin keyfini yaşatırsın, hem duygularını belli edersin.

İnce ve özenli davran ona... Aşık olduğunu anlayacaktır.
Hayır hayır topu ona atma!!! Çok can sıkıcı bi durumdur bu. İlişki varmış gibi davranıp onun sana ayak uydurması durumunda duygularını sözle ifade et.Kolaya kaçma.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-06-2007, 04:22   #8

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

aynı akıldan bende alsam :S:S:S:S
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-06-2007, 04:50   #9

buskas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 buskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbuskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Erkeklerin korkulu rüyasıdır " seni arkadaş olarak seviyorum " cevabı.. Korkman normal haliyle..
Sevdiğini belli etmeden pat diye açılma yada teklif etme olayını anlıyabilmiş değilim , eğer gerçekten seviyorsan gördüğün an kalbin küt küt atıyorsa gözlerine bakınca kendini alamıyorsan önce bu duygularını açabilmen bir zemin kur sıkı bir muhabbet ortamı oluştur , iletişimin iyi olsun.. Aranızdaki mesafe azaldıkca zaten duygularını rahatlıkla ifade edersin işi duygusallığa vurursun
Eğer yinede redederse yapıcak bir şey yok, önümüzdeki aşklara bakıcaz dersin.. :P
buskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-06-2007, 08:53   #10
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

ona güzel bir ortam hazirla, romantik olanindan ve duygusal moda gec onu sevdigini gözlerinin icene bakarak söyle, sanki seni hic tanimamis gibi hissetmesini sagla , unutmaki senin avantajin var, onu cok iyi taniyorsun sen ne yapacagini biliyosun söylediklerime kimse yorum yapmasin sakin
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2007, 22:57   #11

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

Alıntı:
Yok Kişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya ben 2 yil sonra asik oldum tekrar. Bu sefer cidden gercek bi aska benziyor! Ama acilamiyorum delircem. Ilk defa bu sekilde oluyor. Gidip içimden geçenleri soyleyemiyorum! Neyden çekindigimide bilmiyorum ya neyse...

Bi ak1l verin bana pls. O kisi çok yakinimda muhabbetimizde iyi! Ama "Ben seni sadece arkadasim olarak seviyorum" demesinden korkuyorum! Acilen akil verir misiniz çok sevinicem cidden
Valla dostum senin durum zor aşk çok zor atlatılan bir hastalıktır allaha duam sana acil şifalar vermesi bu hastalıkla binlerce mecnun la leyla var dünyamızda
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-12-2007, 17:11   #12

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

eğer açılmaya niyetliysen ve gerçekten çekingensen bence yanlız olduğunuz bi anda ve gerçekten ona sevdiğine inanıyosan söyle yok sen yapamıyosan onun en ii arkadaşına söyle emin ol o söyliycekdir
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-03-2008, 11:39   #13

Yok Kişi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli

Aşktan girmişken Onca senedir aşka inanmam diyip sürekli bunu savunan biriyim, hala da savunuyorum. Benimde aşk gibi bir derdim çıktı bugülerde ortaya. Ama sizin bildiğiniz gibi bir durum değil. Ne ben ona açılabilirim, GERÇEKTEN dokunabilirim ne de o bana. Çünkü ismini bile bilmediğim bu kişi sadece benim rüyalarımdan ibaret. Aşk değildir diyorum büyük ihtimal insan rüyalarındaki kişiye aşık olabilir mi ki??? Psikolojik olarak erişilmez olduğu için bu tadı yaşatıyor bana sanırım. Erişilemeyen her zaman daha kıymetli olmuştur insanlar gözünde. Belki onu görmek için boş olan zamanlarımı uykuyla değerlendiriyorum rüyalarımda da görüyorum çoğu zaman. Doğa üstü bir çekiciliği var zaten rüya sonuçta. Size o kadar basit gelebilir ama onu bulabilsem keşke. Keşke gerçekten öyle biri olsa şu yeryüzünde. Keşke rüyalarda değilde gerçekte gözlerine bakarak dokunsam. Çok zor ama imkansız değil.... Bir ümit belki ansızın çıkar karşıma... İnsanlar bazen umuttan öteye gidemiyor...
Yok Kişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-03-2008, 15:24   #14

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

zamana bırakma bırakanlar simdi kus avlıyor coh pisman soyle gitsin

Alt 07-05-2008, 22:56   #15
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

Alıntı:
Yok Kişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aşktan girmişken Onca senedir aşka inanmam diyip sürekli bunu savunan biriyim, hala da savunuyorum. Benimde aşk gibi bir derdim çıktı bugülerde ortaya. Ama sizin bildiğiniz gibi bir durum değil. Ne ben ona açılabilirim, GERÇEKTEN dokunabilirim ne de o bana. Çünkü ismini bile bilmediğim bu kişi sadece benim rüyalarımdan ibaret. Aşk değildir diyorum büyük ihtimal insan rüyalarındaki kişiye aşık olabilir mi ki??? Psikolojik olarak erişilmez olduğu için bu tadı yaşatıyor bana sanırım. Erişilemeyen her zaman daha kıymetli olmuştur insanlar gözünde. Belki onu görmek için boş olan zamanlarımı uykuyla değerlendiriyorum rüyalarımda da görüyorum çoğu zaman. Doğa üstü bir çekiciliği var zaten rüya sonuçta. Size o kadar basit gelebilir ama onu bulabilsem keşke. Keşke gerçekten öyle biri olsa şu yeryüzünde. Keşke rüyalarda değilde gerçekte gözlerine bakarak dokunsam. Çok zor ama imkansız değil.... Bir ümit belki ansızın çıkar karşıma... İnsanlar bazen umuttan öteye gidemiyor...
yatarken üstünü ört
şaka bir yana rüyanın bilinç altıyla bağlantısını düşünürsek bence bu bünye aşkı yaşamak istiyor.o halde umarım yaşatacak birisini bulursun.rüyadakine takılma.gerçekte ara..........
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-05-2008, 00:43   #16

Tutluoyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Tutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

işin zor bence
Tutluoyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama