JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 18-01-2008, 13:52   #201

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

ben de şeytanın pabucunu giydim ama ters

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-01-2008, 13:55   #202

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

onun işleride ters gidiı her seferinde...ama bravoo azimlii..

pithc diyor kii...azmin sonucu basarıdır seytan efendii...

pithc isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-01-2008, 13:59   #203

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

canın cehenneme diyo bende cümlemize amin diyorum gülüyoruz qwertuopğüasdfghjklşizxcvbnmöç.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-01-2008, 17:09   #204

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

şeytan beni ne kadar sewdiğini söleyip duruyo anladım teşekkür ederim ama biraz rahat bırak beni

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-01-2008, 18:48   #205

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Pencereyi aç biraz hava al, soğuk zemini hisset....

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-01-2008, 19:10   #206

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

gebeert kendini beni sewdiğini söemiştim

Alt 21-01-2008, 19:39   #207

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

gel liderimiz ol dio ama teklifler cazip degil be canım şeytancım burdan sana sesleniyorum daha ii tekliflerle çık karşıma belki o zaman

Alt 21-01-2008, 19:43   #208

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

bırak bu işleri devlet su işleri
bende diyorum ki ilk defa benden de çekilmez geyiği olan varmış

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-01-2008, 20:09   #209

wampiRRella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 wampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond repute

yattı balık yan gider.. yapsam mı? yapmasam mı?

Alt 23-01-2008, 20:12   #210

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

-ben derim
-hep laf zaten bi icraatını görmedik daha

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!

Alt 23-01-2008, 21:08   #211

ben bile senin düşündüklerini düşünemiyorum diyoo

Alt 23-01-2008, 21:19   #212

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 55 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Beni dinleme...
Ben seni benim olmayışıma ikna etmeye çabalıyorum,
en büyük sorumluluğum bu ve ben aslında Tanrı için çalışıyorum...
Sen zavallısın ve bunu göremiyorsun...
Biraz daha iyi bak !
Olduğumu ve sadece sana kötülük yapmak istedigimi gör...
Ama kimseye anlatma...
Ama ben anlatıyorum...
Onu anlatmıycam diyip kandırıyorum...
Yoksa bana bu sırları anlamam için gerekli siyah gölge olmaktan vazgecerdi...

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-01-2008, 21:23   #213

yar bırakılır sigara bırakılmaz

Alt 23-01-2008, 21:40   #214
-YASAKLI-

whisperNesly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 whisperNesly yakında ünlü olacak gibiwhisperNesly yakında ünlü olacak gibi

şeytan diyorki kaç dersten :P
whisperNesly isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-01-2008, 22:06   #215

AnTiMaSKe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really nice

diyo ki oğlum bırak bu işleri gel satanist ol bana takıl hayatını yaşa
AnTiMaSKe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-01-2008, 23:28   #216

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

pithc diyor ki ; seytan efendii beni kandıracaksan anlasma yapmalıyız...

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-01-2008, 00:16   #217

AnTiMaSKe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really nice

şeytan diyor ki:yeter olum beni hep fitneliyorsun ,senin yüzünden imandan çktım
--------------------
aslına bakılırsa şunu da diyor:
Ben aslında senin abartılı iradenim,sen kontrol edemezsen kötü olursun,kontrol ettikçe bu senin gücün olur,ben senin özgürlüğünüm ama özgür olduğun kadar ait olmalısın,aidiyetini yok edebilirim o zaman boşlukta kalır ve dolu olan herşeyi yok edersin ama tamamen ait olursan da mahkum olursun...Unutma bana muhtaçsın...

Konu AnTiMaSKe tarafından (24-01-2008 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
AnTiMaSKe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-01-2008, 00:19   #218

.........ölmelisin.........

Alt 24-01-2008, 00:26   #219

off en sonunda ismail türütten oflu ile seytanı dinleticem tabii sözleri degiştirerek...pithc ile seytan...: rofl:

Alt 24-01-2008, 00:35   #220

buzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 buzi ne işi var bunun burada

ara kız arkadaşını barış diyo kendileri,şeytanın
buzi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar