JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 04-11-2008, 20:44   #541

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

öğrendim ki vazgeçmekte kararlı kalmalıymışım...

Alt 04-11-2008, 20:51   #542

emirhancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 emirhancan henüz daha yolun başında

ne dağlar kadar yüksek olabilirsin ne de dağların eriştiği bulutlara kadar cıkabilirsin

ben bunu öğrendim

Allah a mucizesiz yürekten iman ederim
emirhancan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-11-2008, 10:01   #543

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

asprin bana etki etmiyomus

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-11-2008, 21:04   #544

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

ben değişemiyorum.........

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-11-2008, 21:58   #545

Pholymnia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 Pholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond repute

Öğrendim ki; kaldırımda kuzu kuzu gıderken durağına doğru , ehliyetsiz bir kazmanın teki öndeki aracı sollayacağım derken aynasıyla beyninin sol kısmını da götürebiliyormuş...Ensende keskin bir acıyla kapatıveriyormuşsun gözlerini...

Öğrendim ki; son anında elinden tutup çocukça da olsa ''korkma, yanındayım'' diyebilmek için ömründen kocaman bir parça feda edebilecek psikolojiye bürünebiliyormuşsun...

Öğrendim ki; o mavi gözlere donukluk yakışmamış....

Ve yeniden öğrendim ki; kaybetmek çok çok çok çok acı...

Lanet olsun... Tüm canavarlara lanet...

( Sen bana cevap vermesen de o soğuk taşta boylu boyunca yatarken, son bir HOŞÇAKAL diyebildim ya... En azından bunu yapabildim ya... Yok devamı..Lanet olsun ki yok...)
Pholymnia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-11-2008, 22:43   #546

amy_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 amy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to behold

öğrendim ki.. başkalarıda aynı acıyı paylaşıyor...

Heavy MetaL
amy_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-11-2008, 18:41   #547

öğrendim ki.... herkes bir gün dönebiliyormuş yol doğruymuş ama ben ben olarak kalamıyormuşum kişiler yanlışmış...

Alt 11-11-2008, 18:59   #548

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Köprü trafiği insanı sinir hastası yapabiliyormuş...

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-11-2008, 19:19   #549

Pholymnia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 Pholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond reputePholymnia has a reputation beyond repute

Öğrendim ki; sırf birilerine destek olabilmek için ayaktayım... Bana ihtiyaç olmadığını hissettiğim anda yere kapaklanacağım...
Farkındayım
Ve
Bu hiç bir şeyi değiştirmiyor
Karalamak olsa bile değiştirmiyor
Kimi zaman susmak lazım gelir insana
Ve sustum...
Pholymnia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-11-2008, 23:53   #550

öğrendim ki... bazen hayatı resetlemek lazım...

Alt 12-11-2008, 00:00   #551

GuiltyDemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 GuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Öğrendim ki; daha öğreneceğim çok şey var
GuiltyDemon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-11-2008, 00:07   #552

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Biri benim adıma karar vermeye kalkınca öfkeden deliye dönüyorum,gözüm hiçbirşeyi görmüyor,kırıcı hatta yıkıcı oluyorum...

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-11-2008, 00:37   #553

brkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 brkcn yakında ünlü olacak gibi

Einstain öğrenmiş ve demişki:
"İnsanlardaki önyargiyi parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor."

dominus illuminatio mea
brkcn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links