JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 17-02-2007, 21:33   #41

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

"doktora gidicem diosan hemen ilac tedavisi vericek sana sakın baslama ilaclara "
bence böyle bir davranış doğru olmaz,doktor neden doğru olmayan bişeyi yapasmını istesin ki?
tedavi olmak istemiyor olabilirsin ama şüphen varsa erkenden tedavi çok işine yarar,bence doktora gitmelisin
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-02-2007, 16:46   #42
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

Alıntı:
MurKy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sizofren bir kisinin ayrıcalığı anlamadım . . sizofren kişi içine kapanıktır .. ark. iletşim kuramaz vs .. . bunda ayrıcalık ne . . sanırım ben anlamadm ..
6 çeşit şifofen türü vardır

hepsinin davranış şekli başkadır şizofren ler ş.yledir diyemeyiz

örneğin katatonik tür bitkisal hayatta gibidir diye basitce yanımlayabiliriz

çift kişilik olanı zaten amerikan filimlerindende tanıyorsunuz

çok kişilkli olan beyzanın kadınları filminde işlenmişti

kendini başka sanma durumu ise başka bir konu

diğer ikisi yeme bozuklu olan şizofrenler kendi dışkısını kusmuğunu yada yamyam olanlar gibi

işte bu ikisi yeme bozukluğu olan iki şifofreni türü tedavi edilemiyor

arkadaş tedavi olmak istemiyorum diyor madem hasta olduğunu düşünüyorsun niye tedavi olmuyorsun ki kendin den memnun değilsen bunu değiştirebilirsin

ben mani depresif exama hastasıydım 1 sene yoğun olarak 2 senede ayda bir defa doktara giderek tedavi oldum

kendimi kesiyordum iyiki tedavi olmuşum yoksa ilerlemeye devam ediyordu en son burnuma meyve bıcağı sokmuştum

kesecek yer kalmayınca bıraktım

şaka bir tarafa psikiyatrik tedaviye ihtiyacın olduğunu düşündürecek şeylerin varsa hiç bekleme

ben hasta oldumu polikinlikte bana pansuman yapan hemşire sayesinde öğrendim tedeviye başlaman önceki yaşamımı anlatsam sanırım bir saniye durmaazz doktor bey imdat diye yola çıkarsın

aman dikkat hiç bir şey sağlıklı olmaya benzemez allah yardımcın olsun yada her neye inanıyorsan
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-07-2007, 19:02   #43

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Sana bu teşhisi kimin koyduğunu merak ediyorum.Teşhisi koyan kişinin bu işin ehli olduğuna inanıyosan,en azından sözüne ve bilgisine güveniyosan tedavi olmak için bi adım atmalısın.Hekime psikoloğa psikiyatrise...valaa ben bilmem...kim bakıyosa bu işlere bence git bi görün.Umarım sağlığına kavuşursun.Gerçi bu belkide bi hastalık değildir.Belkide çoğunluk azınlığa hastalıklı gözüyle bakıyodur
Neyse kafanı bulandırmayayım.Karar senin.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-07-2007, 22:05   #44
elacayib
Guest

Şizofreniden çıkış;şizofreniye giriş kadar ne yazık ki kolay olmuyor.Yanlış anlamayın şizofreniye gömülen geriye dönemez demiyorum.Hem artık ilaç sağaltımında yeni umutlar da var.Hexagram'ın dediği gibi bu hafife alınacak bir hastalık değildir.

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2007, 22:12   #45
esmanur
Guest

bize ne anlatmak istiyorsun yada baska vermek istedigin mesaj varmi hastaliginin adindan baska...aradigin nedir
--------------------
vatandas yazmis gitmis konu eskiymis.....bizde cirpiniyoruzzzzzzzz

Konu esmanur tarafından (01-07-2007 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 01-02-2008, 22:59   #46

Karma gücü: 2 Sapiens ne işi var bunun burada

paranoid olma da...
Sapiens isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-02-2008, 23:27   #47

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

boynuzsuzgeyik yok muş

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-03-2008, 10:25   #48

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

tedavi olmayı sakın ihmal etme ayrıca çok ta takma herkesin derinliğinde bu var

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-11-2008, 21:42   #49

quantes20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 quantes20 yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
hexagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Niye bu kadar normal karşıladınız anlamadım,şizofreni hafife alınacak bir hastalık değildir...
Şuan sanrıları ne derecede görüyorsunuz bilmiyorum ama hemen tedavi olmazsanız hayatınız kararır...
Geçmiş olsun
Eğer dalga geçmek için yazmışsanız da ben amacınızı anlamamışsam diyecek bişey bulamıyorum...
hafife aldıklarını hiç sanmıyorum belkide senin anlayamıcağın türde bir yaklaşım sergilemişlerdir hea ne dersin
quantes20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama