JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 13-02-2007, 20:11   #21

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Siz ben ters görüşteyim diye nasıl veriyorsanız...Ben de öyle veriyorum...Polemiğe döken sizsiniz...
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-02-2007, 20:12   #22

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

hala uzatıyosun white... biz gayet sakin bi şekilde yorum yaptık ve yapmak içinde senden izin alacak değiliz...

Firdevs isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-02-2007, 20:12   #23

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Yeterli...

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-02-2007, 20:13   #24

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Eleştiriyi herzaman kabul ederim ben
İsteyen istediği gibi eleştirsin beni,istediğini söylesin terbiyesi içerisinde,tartışmayı uzatan yada başlatan bizmiyiz bir dikkat et istersen.
Ben tartışmalı bir şekild eyazmadım yazımı,"böyle normal karşılamanıza şaşırdım" dedim sadece.Şimdi bu mu seni rahatsız eden?
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-02-2007, 20:14   #25

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Ben benden izin alacaksınız die bişi demedim ama bakıyorum da sen gayet rahat senden izin alcak diiliz die küçümser tawıra giriosun...Başa dön de oku bakalım kaç yerde yoruma karşılık ööle yorum mu olur demişsiniz...Sustum sustum sonunda infilak ettirdiniz...
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Alt 13-02-2007, 20:15   #26

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

YETERLİ DEDİM.....

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-02-2007, 20:16   #27

Yeterli diyorsan herkes için yeterli olacak o zaman...Üye susar mod kalaylar diil....

Alt 13-02-2007, 20:16   #28

mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 mistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to all

Belki bu yok kişi zaten bilgi sahibidir şizofreninin ne olduğu hakkında ve white da öyle düşünüp canını sıkmamasını söylemiştir, sonra tabi olaya açıklık getirmek isteyenler, ciddi yönü de gözden kaçırmamak için bilgi vermek istemişler...fazla uzatılacak bir şey olmamalı...birbirimizi anlamaya çalışsak önce.

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-02-2007, 20:17   #29

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

Alıntı:
hexagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"imam" kelimesini yanlış yazdın sanırım,ne demek istediğini anlamadım,ayrıca dövmeye kalkmadım,ciddi bir konuydu ve alaya alınmış bir tavır vardı,bu yüzden rahatsız oldum ve dile getirdim.
yok bunda alayli tavir fln, adam demis moral werelim buyutmeyelim fazla die bi nevi gecmis olsun... gerek yok yanlis anlasilmalardan dogan tatsizliklara...

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-02-2007, 22:58   #30
3ni6w4tic
Guest

ilaçlı tedavi seni rahatlatabilir fakat süresi oldukça uzun olabilir tabi bu da sana bağlı,,sen kendine şizofreni teşhisini koymuşsan iyileşme olasılığın zayıftır,,anladığım kadarıyla ağır bir vaka değilsin,,nihayetinde burada bizimle düzgün bir şekilde muhavere yapıyor olman bile olayın abartılı olmadığını gösteriyor,,eğer atak şeklinde ise onu bilemem,,bu hastalığı kafanda çözmen gerekir,,ilaçlar da sana yardım edecekler umarım geçmiş olsun,,,

Alt 14-02-2007, 00:52   #31

duygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 duygu yakında ünlü olacak gibi

şizofren olduğunu nasıl öğrendin?
bildiğim kadarıyla hasta yakınlarına söylenmiyordu kendilerini iyice kötü hissetmemeleri için...sana çok geçmiş olsun bu arada...tedavi ol.bu arada biz burdayken kendini de yalnız hissetme sakın

Alt 14-02-2007, 00:58   #32

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

arkadasım tedavını aksatma ve kendınle barısık ol bircok siofreni hastası var.. hatta dernekleri bile var
moralını saglam tut tek yapman gereken bu,gerısını tıbba bırak

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-02-2007, 01:02   #33

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

bak bi sizofrenden tavsiyeler hem de katatonik...

Alt 14-02-2007, 01:04   #34

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

dimi? komsum da sızofren
arkadaımın babası da sizofren
bu bir ayrıcalık aslında

E.A.P

Alt 14-02-2007, 13:58   #35

MurKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 MurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerli

sizofren bir kisinin ayrıcalığı anlamadım . . sizofren kişi içine kapanıktır .. ark. iletşim kuramaz vs .. . bunda ayrıcalık ne . . sanırım ben anlamadm ..
MurKy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-02-2007, 14:23   #36

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Ayrıcalığı şizofrenleri normal birilerinin tanıyacağından daha iyi tanıyor olması.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-02-2007, 19:10   #37

ayrıcalıgı aleyhıne olan durumu lehıne cevırmeyı basarırsa cok guzel sonuzlar cıkarabılecegı
baska bı numara yok

E.A.P

Alt 14-02-2007, 19:12   #38

hem ayricaligin iyisi kotusu olmaz butun ayricalilar iyidir... (bana gore)

Sponsored links

Alt 16-02-2007, 21:04   #39

Yok Kişi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerliYok Kişi kısacası herkes için çok değerli

ya ilerlemeye başladı Sanırım . hiç birşeyi doğru düzgün düşünemiyorum. .konsantre olamıyorum .anneme dedim biri s.a dedi dedim .. annem kim dedi dedi korktum . ya tedavi olmak istemiyorum bilmiyorum . istemiyorum . Ama Ya Aileme Zarar Verirsem . . Ya
Yok Kişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2007, 21:32   #40

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

korkma şizofren insanların cogunda azda olsa vardır ilerlemesini istemiyosan biras ges dolas mutlu olmaya calıs kuruntularından sıyrıl karamsar olma eger doktora gidicem diosan hemen ilac tedavisi vericek sana sakın baslama ilaclara bu sefer daha cok ilerliyo mutlu olman dilegiyle
--------------------
ilaclara baslama diorum cunku eger gercek sizofren deilsen bu ilaclar ters etki yapar haberin olsun

Konu Wahsi tarafından (16-02-2007 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Wahsi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama