JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 30-07-2007, 15:11   #1001

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

İtiraf ediyorum bazen ucunu düşünmeyecek kadar açık sözlüyüm.
Artık bişey yazmamanızı talep ediyorum sizden.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.

Konu Dolunay tarafından (30-07-2007 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir..
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2007, 15:13   #1002

Hedef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Hedef kısacası herkes için çok değerliHedef kısacası herkes için çok değerliHedef kısacası herkes için çok değerliHedef kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
cruelty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
:S iyimisiniz siz ya kınamalar falan ne oluyo öyle daha özenli yazsak güzel olacak değil mi...söylediğim herşeyi üstünüze alınmayın
Biz iyiyiz de sen iyi misin? Haklısın özenli konuşmalıyız cruelty. Ama bana öneri sunmadan önce kendine uygula bunu bir zahmet
Ve hatta ben artık bu konuya cevap yazmıyorum bu mesajdan sonra.
Dolunay haklı. Anlamı yok bu sözlerin cümlelerin... Boşa zahmet edipte yazmayayım bari...

Alt 30-07-2007, 15:16   #1003

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

bende bişeyler itiraf edicektım ama hevesim kalmadı..
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2007, 15:16   #1004

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

BU SON UYARIM,KONUYU DEVAM ETTİRMEYİN !!
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2007, 15:17   #1005

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

Alıntı:
Dolunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yuh diyorum başka birşey demiyorum. kimmiş alınan sen hedefin dediğini alınıp konuyu dağıt sonra da böyle de. Emin ol herkes özenli yazıyor sen de öyle. ama hepiniz birbirinize laf sokuştumaya bayıldığınızdan fırsat bu fursat dökülüyorsunuz ben de dökülücem bir gün ama neyse. Artık bişey yazmamanızı talep ediyorum sizden.
moderatörsün sen ya inanmıyorum ya alınan benim süper modluk yapın bari

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2007, 16:02   #1006

brit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 brit henüz daha yolun başında

yediim kazıktan snra bile hala seni sewiyorum we kendimden iğreniorum!!!!ben onursuz,gurursuz,kişiliksiz bi insanım itiraf ediorum...

Alt 30-07-2007, 16:35   #1007

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

hadi itiraf diye soz hakki verilince itiraf bulmakta cok zorlaniyorum.. ..

Alt 30-07-2007, 16:35   #1008

Cerberus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Cerberus yakında ünlü olacak gibiCerberus yakında ünlü olacak gibi

yaz okulu icin ders kaydi yaptirip 4 hafta derslere gitmedim sinav gunu geldi hocanin yanina gittim hocam sinav ne zaman ben geldiiim dedim hoca sen neden derslere girmedin dedi hocam babam gozunden acil ameliyat olmaliydi ben de acilen gittim dedim ama ameliyat 3 yil onceydi o ayri konu
Cerberus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2007, 16:40   #1009

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Bu yaz çok olgunlaştırdım ruhumu...Birileri saolsun

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2007, 16:54   #1010

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

itiraf ediyorum itiraf edicem itiraf ettim....
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2007, 17:14   #1011

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

.... itiraf ediyorum.. itiraf et yoksa itiraf edicek.. ..

Alt 30-07-2007, 17:15   #1012

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

ben masumum

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2007, 17:19   #1013

tkmelancholy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 tkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerli

evet ben yaptım 3 kişiydiler yine olsa yine yaparım

Alt 30-07-2007, 17:22   #1014

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

laf hepsi laf... sadece süslü kelimelerin var işe yaramayacagını bildigin....

Alt 30-07-2007, 17:31   #1015

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

kanınız agır ben napıyım..yıne doldurdum her yerı

E.A.P
Sponsored links

Alt 30-07-2007, 17:37   #1016

sınırlarımda geziosun dışarı cık...

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2007, 17:40   #1017

buyur rahatca dolan zıplayarak yaz her yere koyunlar kadar hur dolan işgal etmedıgım sınırlarında ...

E.A.P

Alt 30-07-2007, 17:51   #1018

neden hep yanlıs anlasılıyorumki :::.........
Sponsored links

Alt 30-07-2007, 18:02   #1019

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

itiraf ediyorum ağlamak istiyorum.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2007, 18:03   #1020
piinar
Guest

Alıntı:
Dolunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
itiraf ediyorum ağlamak istiyorum.
ama ndn
Sponsored links