JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 16-11-2008, 18:43   #3381

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

Alıntı:
pithc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
itirafım kendime ; laann salaakk yarına yetiştirmen gereken 4 tane çizimin var daha ne gezmeyi dusunuyosun otur sunların basına da bitsin yarın vize notun onlar denyo adam gibi yap sunları beyinsiz mahlukat...

afferim sana...ha gayret hadi oglum az kaldı...su çizimleri bitirirsin sen...hadi oglum hadi rocky...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-11-2008, 01:52   #3382

Karma gücü: 149 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

itiraf ediyorum ; çizimlerim bitti...

Alt 17-11-2008, 01:56   #3383

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
itiraf ediyorum ; çizimlerim bitti...

İtiraf ediyorum sabah ilk mesajını okuyunca çizimlerini yetiştiremeyeceğini düşünmüştüm

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-11-2008, 01:59   #3384

Alıntı:
serenadaschizophrana´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İtiraf ediyorum sabah ilk mesajını okuyunca çizimlerini yetiştiremeyeceğini düşünmüştüm
itiraf ediyorum hatta tesekkur ediyorum...

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-11-2008, 02:01   #3385

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
itiraf ediyorum hatta tesekkur ediyorum...

İtiraf ediyorum ; yukarıdaki iki çizim yaptı diye şımardı

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-11-2008, 02:04   #3386

itiraf ediyorum ; al işte...ayrıca şımarırım tabi kolay degil 3 kaçışlı ve 4 kaçışlı mekan ve toz pastelle figür çizmek...

Sponsored links

Alt 17-11-2008, 02:08   #3387

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

itiraf ediorum pitch fotona koptum harbi tshirtte yazan seyi soyledim gorunce sssssssssssssk opuhahahahaa

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-11-2008, 02:12   #3388

Alıntı:
boogee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
itiraf ediorum pitch fotona koptum harbi tshirtte yazan seyi soyledim gorunce sssssssssssssk opuhahahahaa

itiraf ediyorum ; olm o tşirt bombadır laa...neden se o tşirt ü gören bi duruyo o lafı söylüyo...

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-11-2008, 02:19   #3389

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

bence seni o halde goren soluodur abi opuhahahaha özledim lan

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-11-2008, 02:21   #3390

bende kendimi o halde görünce demiştim......bayramı bekle laa özle tabi......

itiraf ediyorum ;
lanet olsun karma veremiyorum gerci karmayada ihtiyacın yok ya neyse...

Alt 18-11-2008, 03:10   #3391

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 126 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

itiraf ediyorum...
lugburz......
sen nettin la.....
gülmekten deliricem la şimdi....
nettin sen ya.....
anam gülmekten çenem ağrıdı laa....

çok iyi laaaaa.....

anam şarkı söylüyo bidee....

--------------------
abi lolipop...

ne la buu!.....

--------------------
dolstoy opera sanatçısı dimi..

tolstoy bilem değil....
lugburz...
anam ağlıyom lan gülmekten...

Konu raskolnikov tarafından (18-11-2008 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-11-2008, 14:27   #3392

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

kararlılık kelimesini iyice benimsemeliyim artık

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-11-2008, 02:08   #3393

minerval_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 minerval_ dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışminerval_ dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Çok kalabalık ve hareketin yoğun olduğu bir ortamda çalışıyorum. Sürekli koşuşturma içindeyiz. Bu arada isteyerek veya istemeden bana çarpan beylere gülümseyerek "Hiç önemli değil." diyorum. Nasılsa omuzlarındaki o kıpkırmızı ruj lekeleri yüzünden evde kıyameti koparacak bir kadın var.
minerval_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-11-2008, 02:54   #3394

Karma gücü: 126 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

buradan mini etekli biri hiç geçmedi...:rofl :

anam lugburz..gidemiyom lan yatmaya....gözlerim kayıyo, ben buradaym...

bu kız istiklalde geçti...

peçete var yer misin...

--------------------
ben yürüyende bir adam değilim... ne bu yaa..

Konu raskolnikov tarafından (19-11-2008 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 19-11-2008, 03:35   #3395

theangelofdeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 theangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud of

özgürcüm şu siverek nerde bi de biz anlasak tamam bizde karşıyakalıyız karşıyaka izmirde ama siverek nerde yaa bi anlat gözünü seveyim bittik ya bu muhabbetten

Alt 19-11-2008, 14:09   #3396

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

coldum cannm benim artık okula gitsen diyorum devamsızlıktan çakınca görürüm ben seni

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2008, 02:51   #3397

-hocam muhakkak bişey yaşanmıştır...gibi...geliyo....bana. ..
-psikopat!...
- tedavide bir yerden sonra sağlıklıkişiliğe şey yapmıyo...

Alt 20-11-2008, 05:22