JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 10-09-2007, 03:09   #2001

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

forumda ılk...türkülü itiraf...
uyku tutmadı...ah yanık oluuur...sevılme sevme derdım...anaların yüregı....yok...olsa da... sen sallın gel...olmasa da olur bı hayattta...uzun olur gemılerın...önemsız hersey...direğiiii...bır ıkı kısı var....ah çatal olur....yetıyor bana...efeleriin yüregı...nasıl tanırsanız tanıyın...arkadaslar uykulardan uyansın...bı ıddıam yok....diregııı...sözlerınız...yüregıı.. .ıncıtmıyor beni...yüregıme nasıl gelırse sözler...cıgaramı yakayım....onu söyluyorum...uzun olur...ben buyum...dıregıı...görduklerınız kadar...uzun olurrr..bı hıc ya da....yanık olur..hersey...efelerın yuregı...görmedıklerınızı merak etmeyın...ah murad asık...zira bı bk yok...arkadaslar uykulardan uyansın...

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-09-2007, 12:09   #2002

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Kata süpersin sen ya
Evdeki hiç kimseden haz etmiyorum!!...

Kinyas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-09-2007, 12:14   #2003

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

bazen kacıp gitmek istiyorum...herseyden..herkesden..her gercekten ya da her yalan dusuncelerden..

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-09-2007, 21:44   #2004

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Ailemden kuşkum var....

Kinyas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-09-2007, 21:52   #2005

wampiRRella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 wampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond repute

[çok garip korkularım var...Elektrik direklerine kaçak vardır korkusuyla dokunamıorum fln bazen

Alt 10-09-2007, 22:11   #2006

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

benı yasaklarsanız msj larımı görmezsınız...ıstedıgınız msj ı yasagı kaldırmadan da okuyabılırsınız
egerkı hala geveze oldugumdan yakınıyorsanız...itiraf edıyorum sıze baska sekılde yardım edemedıgım ıcın üzgünüm...

E.A.P
Sponsored links

Alt 10-09-2007, 22:35   #2007

wampiRRella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 wampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond repute

sinirliyim epey,sanırım test kitabına gömülücem ya da yatarım bilmiyorum...itiraf ediyorum,çok alınıyorum..

Alt 11-09-2007, 01:49   #2008

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Keyfin yerinde... keyfim yerinde

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2007, 02:43   #2009
-YASAKLI-

Amoress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Amoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud ofAmoress has much to be proud of

radio actim , isteyenler bana ulassin linki vereyim...
Amoress isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-09-2007, 04:38   #2010

2 paket oldu hala bı dal daha dıyesım var..itiraf edıorum kuresel ısınmanın baslıca sebeplerınden bırıyım..kutup ayılarını suya gömenıyım...ah bır atas ver dıyenın yawerıyım..

E.A.P

Alt 12-09-2007, 06:19   #2011

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Bu saatte bir bebekle uğraşabileceğim aklıma gelmezdi... kediiii diye gözünü açtı saat 05:17 süüüüt dedi.. annesi uyuyor hadi süt vereyim dedim geldim ki şarabımın dibini içmiş.. içtiiiii dedi sorada bana makarnaa dedi hatta buyurdu gayet kararlı bi sesle.. ben kültablamı dökmeye üşeniyorum bu çocuğu ne yapayım şimdi itiraf ediyorum üşenmiyorum

Alt 12-09-2007, 06:31   #2012

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

İtiraf ediyorum,Allah yardımcın olsun Nora,gerçi pek bi şikayet havası yok yazdıklarında ama olsun
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-09-2007, 18:52   #2013

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

nora-vherc msn diyalogları

triple x tahmin edebileceğiniz gibi benim

Ya ramazan öncesi kendimden utanadım bu konuda geyik yapılır mı diye, itiraf etme gereği duydum

Nora (17:39):
olum varya
bizi körüklicekler
-----xXx----- (17:39):
valla lan
yandım dedikçe vericekler alttan odunu
ne gnoxis kalıcak aklında ne uzaktaki huriler bi beni hatırlıcan
valla olsun cennet sıkıcı olmaz mı sence
-----xXx----- (17:40):
düşünsene bütün ünlü şarkıcılar falan cehennemde alem yaparız
töbe yarabbi
Nora (17:40):
oooh yandan
eğlenceli tiplerle dolu olacağını düşünüyorum şahsen
ben giriyosam oraya orası iyidir haha tavan yaptırdım kendime
valla bilmiyorum giselle bundchen ile cehennem ödüldür bana ayşen guruda ile cennet sürgün sayılır
Nora (17:41):
hahahaah sevdiklerimizi de günaha sokalım bari ya
-----xXx----- (17:41):
ayrı gayrı olmaz
aynen ya
firdevsi yanımıza almamız lazım
firdevs in kuzu gibi olduna ne bakıyosun başta o yanıcak
ama nes garanti cennetlik hayatımda onu kadar iyi insan görmedim hiç şansımız yok
Nora (17:42):
hallederiz
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-09-2007, 18:57   #2014

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

cok guzel ya :rof l:
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-09-2007, 19:02   #2015

senin varya yatıcak yerin yok pislik
bundan böle benimle konuşurken dikkat et görürsün sora itirafta orda burda

Sponsored links

Alt 12-09-2007, 19:05   #2016

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Yuh sana Konuş konuş sonra da tehdit et
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-09-2007, 20:57   #2017

Küstüm...barışasım var itiraf ediyorum... ama bi mantıya değil

Alt 12-09-2007, 20:58   #2018

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

benden bi kanyak calısır sana.. :S:S
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links