en cok pişman oldugum şey ama gülmek yok peşin peşin konuşayım
bigün böyle evde kız arkdaşım geldi neyse öle oturuyorduk bende elini tuttum bi kac kez elerini öptum oda bana kalkıp ne desin neden kendini ellerimle tatmin ediyosun demesin mi?
öle diyince bende bi şok oldum aslında öle bi niyetim yoktu pişman oldum sonra kepazelik diz boyuydu
birdahada yanına bile yaklaşmadım kızın
bir kere bir kumru vurmuştum..bütün arkadaşlarım kuş vuruyordu sapanla ama benim hiç siftahım yoktu..bir sapan edindim ve merdiven yanına bir kumru kondu..yaklaştımkaçmadı.armızda 1-1.5 mt mesafe vardı...sapanı gerdim gerdim o ise hala kaşmıyordu,sonra gözümü kapadım saldım lastiği..kuş yerde..içim çok acımıştı ama yinede onu pişirip yedim...merak ediyordum çocuklar bunu hep yapıyordu..bu benim ilk ve son kuş vurmm oldu..bir dahda kıymadım.....keşke vurmasaydım
ama işte aslında heveste değil merak.....
aslında yaptığım herşeyden pişmanım çünkü şimdiye kadar hep yanlış şeyler yaptım ama yinede ne olursa olsun yaptığım bazı şeyler yanlışta olsa bence yaşamaya değerdi hepsizin yani tüm yanlışların verdiği zevk ve korku farklıydı ama artık düzeldim yaniii sanırım
__________________ Ormanda Ki Karanlığın Sesine Kulak ver,İçindeki Çığlıları Duy,Yalnızlığına Ağla,VE Haykır,Ama İnan Bana Etrafın da Onca Sahte Yüzlerdense Yalnızlık Sana Daha İyi Bir Dost..
keske gittiğinde tamamen gidiceğini bilseydim sımsıkı sarılsaydım keske onu cok sevdiğimi söyleyebilseydim keske onu orda yalnız bırakmasaydım keske dur diyebilseydm ama diyemedim ne kadar pisman olsam daha fazla pisman olmam gerektiini biliyorum
insanlara çabuk güwenmek iyi niyet başıma hep iş açıyo
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. ^^__SaCrEd WiTcH___AmY__^^
ben aşkımı söyleyemediğim için pişmanım onun yaptıklarından da sevdiğimdende hala unutsada seviyor olsamda,her gece manyak gibi düşündüğüme,sanki geri dönse bi bok olacakmış gibi kendi kendime konuştuğuma bunu buraya yazdığıma her şeye pişmanım lan ben son pişmanlık neye yarar her şeyin bir bedeli var demiş ünlü düşünür müslüm gürses gülüyorum buna bile pişmanım