JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 01-10-2008, 19:12   #41

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 astralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of light

en cok pişman oldugum şey ama gülmek yok peşin peşin konuşayım
bigün böyle evde kız arkdaşım geldi neyse öle oturuyorduk bende elini tuttum bi kac kez elerini öptum oda bana kalkıp ne desin neden kendini ellerimle tatmin ediyosun demesin mi?
öle diyince bende bi şok oldum aslında öle bi niyetim yoktu pişman oldum sonra kepazelik diz boyuydu
birdahada yanına bile yaklaşmadım kızın
Sponsored links

Alt 03-10-2008, 03:39   #42

gri_gandalf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 gri_gandalf ne işi var bunun burada

Sadece doğduğum için pişmanım ama bu benim kararım değildi
gri_gandalf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-10-2008, 03:43   #43

princetongirl_1818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 princetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerli

7 haziran gecesi erken yatmadığımız için pişmanım..
princetongirl_1818 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-10-2008, 03:49   #44

psikopatelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 psikopatelma yakında ünlü olacak gibipsikopatelma yakında ünlü olacak gibi

beni her uyarışında onu dinlemeyip sonra haklı olduğunu görmeme rağmen abimi hala dinlemediğim için pişmanım ve yine haklı çıktı

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-10-2008, 12:37   #45

JeliPhoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 JeliPhoN dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışJeliPhoN dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışJeliPhoN dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Telefon Elimde Uyuduğuma Ve Kardeşime Bütün Sırlarımı Söylediğime Çok Pişmanım

Alt 03-10-2008, 16:17   #46

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Yaşıyor olmaktan pişmanım, ve ölememekten de...

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-10-2008, 14:10   #47

Karma gücü: 2 rose24 ne işi var bunun burada

keşke şimdiki aklım 7 sene öncede olsaydı.
--------------------
ve keşke herşeyi boşverebilsem

Konu rose24 tarafından (08-10-2008 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
rose24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-10-2008, 14:14   #48

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

dünyaya geldiğim için çok pişmanım !!!

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-10-2008, 20:20   #49
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

bende öldüğüm için çok pişmanım
keşke azıcık daha yaşasaydımm..sayısal çıkmış kuponuma
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-10-2008, 20:22   #50

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

Alıntı:
cinn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende öldüğüm için çok pişmanım
keşke azıcık daha yaşasaydımm..sayısal çıkmış kuponuma

dialektik he vaaaay bana he yok ben harbi pişmanım sayısalda falna yok gözümde hehehe

Alt 08-10-2008, 20:27   #51
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

bir kere bir kumru vurmuştum..bütün arkadaşlarım kuş vuruyordu sapanla ama benim hiç siftahım yoktu..bir sapan edindim ve merdiven yanına bir kumru kondu..yaklaştımkaçmadı.armızda 1-1.5 mt mesafe vardı...sapanı gerdim gerdim o ise hala kaşmıyordu,sonra gözümü kapadım saldım lastiği..kuş yerde..içim çok acımıştı ama yinede onu pişirip yedim...merak ediyordum çocuklar bunu hep yapıyordu..bu benim ilk ve son kuş vurmm oldu..bir dahda kıymadım.....keşke vurmasaydım
ama işte aslında heveste değil merak.....
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-10-2008, 21:44   #52

amy_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 amy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to behold

değerli görmüştüm birini ama pişmanım yine eski ben oldum...değişmeye çalıştığım için pişmanım....
amy_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-10-2008, 00:29   #53

pişmanım buraya pişman olduğumu yazdığım için batsın bu dünya artık sevmiyeceğim vs vs vs vs

Alt 14-10-2008, 16:52   #54

GuiltyDemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 GuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Yaptığım kötülükler için ,tanrıya isyan ettiğim için pişmanım
GuiltyDemon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 21:58   #55

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Herkesi konuşturup dinleyip sonra hep kendi bildiğimi okuduğum için pişmanım
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-10-2008, 22:10   #56

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

aslında yaptığım herşeyden pişmanım çünkü şimdiye kadar hep yanlış şeyler yaptım ama yinede ne olursa olsun yaptığım bazı şeyler yanlışta olsa bence yaşamaya değerdi hepsizin yani tüm yanlışların verdiği zevk ve korku farklıydı ama artık düzeldim yaniii sanırım

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2008, 22:18   #57

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

keske gittiğinde tamamen gidiceğini bilseydim sımsıkı sarılsaydım keske onu cok sevdiğimi söyleyebilseydim keske onu orda yalnız bırakmasaydım keske dur diyebilseydm ama diyemedim ne kadar pisman olsam daha fazla pisman olmam gerektiini biliyorum
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-11-2008, 18:43   #58

Xandriacess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Xandriacess ne işi var bunun burada

Keşke ona bukadar bağlanmasaydim ...
Xandriacess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-11-2008, 18:51   #59

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

insanlara çabuk güwenmek iyi niyet başıma hep iş açıyo

Alt 12-11-2008, 21:53   #60

theangelofdeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 theangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud of

ben aşkımı söyleyemediğim için pişmanım onun yaptıklarından da sevdiğimdende hala unutsada seviyor olsamda,her gece manyak gibi düşündüğüme,sanki geri dönse bi bok olacakmış gibi kendi kendime konuştuğuma bunu buraya yazdığıma her şeye pişmanım lan ben son pişmanlık neye yarar her şeyin bir bedeli var demiş ünlü düşünür müslüm gürses gülüyorum buna bile pişmanım

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama